Cadouri de Sfantul Valentin pentru el | Cadouri in functie de zodie

Atentie, fetelor ! Indiferent din ce zodie face parte iubitul, barbatul sau prietenul vostru, studiile stiintifice, psihologice si parapsihologice au demostrat, fara nici un echivoc, ca el isi doreste de la voi, cu ocazia zilei Sfantului Valentin, niste cadouri foarte simple : o cina romantica si o seara, ba chiar o noapte, plina de deliciile senzualitatii. Restul lucrurilor par a fi simple detalii, dar tocmai aceste amanunte aparent lipsite de semnificatie va dau posibilitatea sa va puneti la treaba inventivitatea si inspiratia, adoptandu-le semnului zodiacal al unui anume baiat sau barbat.

De exemplu, un cadou care l-ar putea satisface la culme pe un barbat din Sagetator ar putea sa fie cu totul nepotrivit pentru un sensibil partener din zodia Pestilor. Pentru a descoperi ce fel de cadouri sunt nimerite fiecarei zodii, ia-ti inima in dinti si citeste mai departe ...

Cadouri de Sf. Valentin pentru barbatul / baiatul Berbec

In cazul Berbecului, este o certitudine ca vorba dulce mult aduce, asa ca trimiterea unei felicitari de Sfantul Valentin pare a fi o miscare strategica esentiala. Barbatul, prietenul ori baiatul Berbec isi doreste sa vada si sa simta cat de fericita esti sa fii impreuna cu el. Nimic nu poate sa ii faca o mai mare placere decat sa petreaca o noapte romantica prelungita pana in zori, din care nu ar trebui sa lipseasca niste mancaruri si bauturi delicioase, poate un film, dar neaparat si un masaj. Daca nu ii oferi toate astea, poti sa-ti iei adio de la el. Cel putin pentru vreo doua zile...

Cadouri de Sf. Valentin pentru barbatul / baiatul Taur

Stapanit de un stil cu adevarat clasic in viata amoroasa, acest barbat guvernat de Venus, planeta iubirii, prefera o cina aureolata de lumina magica a lumanarilor (in mod ideal, preparata chiar de tine, cu manutele tale) si o cascada de sampanie sau vin de calitate, urmata de un masaj cu un ulei dulce si , poate, o tandra impartasire a senzualitatii. Copleseste-l tintind catre toate simturile sale, cu ajutorul cotropitoarelor miresme, matasurilor seducatoare, muzicii sugestive si a unor imagini ispititoare in mijlocul carora ar trebui sa fii chiar tu (cireasa de pe tort!) ...

Cadouri de Sf. Valentin pentru barbatul / baiatul Gemeni

Acest tip de barbat este preocupat in continuu de o multime de lucruri, tinzand sa traiasca mai ales in mintea sa. El are nevoie sa fie putin rasfatat... De tine, desigur! Ofera-i mancarea sa preferata sau o mica excursie intr-un loc care ii place si in care visa demult sa ajungeti impreuna, si nu va mai trebui sa misti nici un deget. Atrage-l intr-o furtuna tandra de imbratisari si saruturi, daruieste-i un masaj nemaipomenit si il vei face cel mai fericit om din lume. O poza sexy cu tine poate fi un desert binevenit.


Cadouri de Sf. Valentin pentru barbatul / baiatul Rac


Daca nu stiai pana acum, ar trebui sa afli ca motoul Racului este "Calea spre inima unui barbat trece prin stomacul sau". Mai ales in ziua de Sfantul Valentin, iubitul tau guvernat de Luna isi doreste un cadou culinar deosebit, indiferent daca il prepari tu sau mergeti la restaurantul sau favorit. Un tort in forma de inima, cu o glazura roz, poate sa iti deschida si el drumul catre inima Racului. Indiferent de ora din zi, de dimineata si pana seara tarziu, iubitul tau Rac este mereu gata sa primeasca si sa daruiasca iubire.

Cadouri de Sf. Valentin pentru barbatul / baiatul Leu

Barbatul Leu are un gust extrem de dezvoltat pentru arta dramatica a dragostei. Asadar, unul din cele mai ravnite cadouri pentru el, cu ocazia zilei de Sfantul Valentin, ar fi sa fie unicul spectator la intrarea ta pe scena intr-o lenjerie fierbinte, sexy si provocatoare. Cu atat mai mult s-ar simti rasplatit daca ai avea bunavointa si dispozitia de a te lansa intr-un dans erotic, incarcat eventual de un erotism oriental. O pizza de la care stii ca nu se poate abtine si o iesire in oras pentru a se lasa in voia distractiei sale preferate sunt si ele niste cadouri care nu ar trebui sa fie neglijate.

Cadouri de Sf. Valentin pentru barbatul / baiatul Fecioara

Acest barbat se straduie atat de mult pentru a-ti fi pe plac incat orice dovada a afectiunii tale, oricat cat de mica ar fi, reprezinta un cadou mai mult decat binevenit pentru el. De ce nu ai da un anunt la un ziar, in care, eventual in mijlocul unei inimi de Sfantul Valentin, ai putea sa ii dedici cateva versuri de iubire, intr-un limbaj numai de voi inteles ? Desigur, acesta este unul din acele cadouri care se preteaza foarte bine a fi daruit dimineata devreme, la prima cafeluta a zilei. Oricum nu uita ca pentru un iubit din zodia Fecioarei, oricat de neinsemnat ar fi, gestul conteaza !

Cadouri de Sf. Valentin pentru barbatul / baiatul Balanta

Baietii din zodia Balantei pot fi la fel de romantiosi ca si o fata, asa ca au tendinta de a aprecia la fel de mult ca si tine o floare sau o inimioara din ciocolata. Daca prietenul tau face parte din acest semn zodiacal, ii poti face un cadou dragut precum o camasa de matase, o sticluta de colonie cu o mireasma rafinata ori un dar si mai rafinat, pe tine insuti intr-o tinuta sexy si ispititoare. Un dar surprinzator de placut ar fi sa il duci intr-un restaurant chinezesc, avand potentialul de a-i satisface gusturile sale exotice, poate inca nedescoperite.

Cadouri de Sf. Valentin pentru barbatul / baiatul Scorpion

Barbatul din Scorpion iti poate fi atat de devotat incat este in stare sa vada ziua de Sfantul Valentin drept propria ta sarbatorire, cea mai mare satisfactie a lui fiind sa te vada pe tine cat mai fericita. A te arata mai mult decat entuziasmata de cina pe care ti-a pregatit-o ( sau de o alta placere pe care s-a straduit sa ti-o satisfaca) poate sa fie cel mai minunat cadou pentru el insusi. Ii poti intoarce favoarea invitandu-l la o piesa de teatru sau la un concert favorit.

Cadouri de Sf. Valentin pentru barbatul / baiatul Sagetator

O iesire la o pizza de Sfantul Valentin, ori o felicitare sugestiva alaturata unei cutii scumpe de ciocolata par a fi cadouri extrem de potrivite pentru un baiat sau un iubit din zodia Scorpionului, ce pot sa il transforme intr-un simpatic catelus aflat mereu la picioarele tale. O alta optiune demna de a fi luat in seama ar fi o excursie la munte, intr-un loc cat mai izolat, dar in lipsa banilor necesari pentru asa ceva, ai putea sa ii oferi o intalnire surpriza intr-un loc din oras in care nu ati mai fost pana acum.

Cadouri de Sf. Valentin pentru barbatul / baiatul Capricorn

Barbatii din zodia Capricornului sunt atat de preocupati de profesie ori de afaceri incat atitudinea atenta si dulce a iubitei lor poate fi un adevarat balsam pentru sufletele lor. Surprinde-ti iubitul din acest semn zodiacal cu o imbaiere plina de promisiuni intr-un jacuzzi, un picnic romantic sau o cina intr-un loc select. O incursiune in lumea hobby-urilor sale l-ar asigura indeajuns de mult de afectiunea ta, dar nu atat de mult precum o sugestiva promisiune ca sunteti sortiti sa fiti impreuna pentru totdeuna.

Cadouri de Sf. Valentin pentru barbatul / baiatul Varsator

Intrucat asteapta cu o nemasurata nerabdare ziua de Sfantul Valentin, acest fel de barbat poate fi adus in culmea fericirii chiar si cu o simpla si tandra atingere. O masa pregatita acasa, o cina la lumina lumanarilor ori un masaj senzual pot fi pentru el adevarate bilete pentru o incursiune in paradis. O intalnire in oras, intr-un loc intim, discret si, poate familiar, ar putea fi un alt cadou plin de fagaduinte. Nu trebuie sa uiti insa ca, adeseori, baietii din zodia Varsatorului se simt foarte bine atunci cand se afla, chiar si de ziua indragostitilor, in mijlocul prietenilor vostri cei mai apropiati.

Cadouri de Sf. Valentin pentru barbatul / baiatul Pesti

Chiar daca ti se pare surprinzator, iubitul tau din Pesti poate fi atins la coarda lui cea mai sensibila de o simpla floare, nu neaparat de un trandafir, cat de una care stii ca ii este pe plac. De asemeni, ar putea fi satisfacut de o cina impreuna, asezonta cu un vin bun, remarci spirituale si simplul fapt de a fi impreuna, numai voi doi. O felicitare discreta de Valentine’s Day nu ar fi chiar o dulcegarie ci, mai curand , un lucru la fel de necesar precum sarea din bucate.


Copyright © diane.ro. 2012


Cadouri de Sfantul Valentin pentru ea | Cadouri in functie de zodie
Ziua Sfantului Valentin in superstitii | Ritualuri de ziua indragostitilor
Simbolurile zilei Sfantului Valentin - Semnificatii si traditii
Cadouri de Sfantul Valentin pentru el | Cadouri in functie de zodie Cadouri de Sfantul Valentin pentru el | Cadouri in functie de zodie Reviewed by Diana Popescu on februarie 10, 2012 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Interesant articolul. Sunt Scorpion si in mare parte este cam adevarat ceea ce este scris putin mai sus. Felicitari Diana pentru articol.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt gemeni, dar sa fiu sincer, cel mai frumos cadou este ea si atat..nimic material sau ceva de genu'!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.