Horoscop Balanta martie 2012

In luna martie 2012, horoscopul Balantei anticipeaza o perioada de focalizare asupra relatiilor cu oamenii in general, cu cei apropiati in special, de-a lungul careia sentimentele parcurg un amplu si contradictoriu registru, putandu-se inalta de la agonie la extaz.


O mai mare atentie data opiniilor celorlalti si o supradimensionata evaluare a celor din jur se intrevede odata cu 2 martie, ca urmare a tranzitului lui Mercur in Berbec si a saptea ta casa a Balantei . In aceste conditii, poti avea inclinatia sa iti pui la indoiala propriile idei si pareri, pierzandu-ti astfel increderea in propria-ti persoana. Iti este greu sa iti impui sau aperi punctele de vedere, insa esti dispus la compromisuri respinse altadata de aroganta ta.

Opozitia lui Venus cu Saturn din 4 martie te determina sa iti exprimi cu greutate simtamintele esentiale sau preferintele, cazand prada unor ezitari ce te pot inhiba ori distanta fata de cei din preajma. Ti se poate parea ca toti oamenii nu fac decat sa isi urmareasca, cu egoism, interesele, ignorandu-te sau indepartandu-se de tine atunci cand nu mai ai cum sa le fii de folos. Incearca sa nu pui pe seama altora propriile esecuri si nerealizari.

Din 5 martie, calatoria lui Venus pe taramurile Taurului tinde sa iti reaminteasca nevoile esentiale, dar si temerile sau vulnerabilitatile tale. Felul cum te implici in lume si modul cum esti vazut de oameni iti pot diminua ori intensifica, de la caz la caz, aceste temeri profunde.

Uneori, impresiile despre persoanele apropiate noua se pot dovedi a nu fi intru totul conforme cu realitatea. Odata cu 12 martie, trecerea lui Mercur in aspect retrograd in Berbec si a saptea casa a Balantei (casa parteneriatelor si relatiilor interumane) nu face decat sa scoata la iveala astfel de disonante. A-i prilejul de a innabusi in fasa potentiale conflicte si a reinvigora relatiile cu cei dragi. In acelasi timp, ar fi indicat sa nu iti subordonezi intru totul fiinta capriciilor sau vointei altora.

Soarele intra pe 20 martie in Berbec, punand accentul asupra parteneriatelor, indiferent daca acestea sunt de natura sociala, profesionala ori personala. Poti astfel constientiza ca succesul poate fi obtinut arareori de unul singur, si pari a avea inclinatia de a acorda o mai mare atentie intereselor celor cu care esti direct asociat.

Luna noua, rasarita pe 22 martie, in cerurile Berbecului intensifica influentele anterioare, sugerandu-ti sa pui bazele unei autentice reciprocitati in legaturile de parteneriat si sa inlaturi orice probleme capabile sa adumbreasca sinceritatea si interesul comun.

Ritmurile monotone si sigure ale cotidianului par a-ti fi date peste cap incepand cu 23 martie, ca efect al parcursului retrograd al planetei Mercur in Pesti. Poate ca evenimentele imprevizibile te satisfac si iti alunga plictiseala de zi cu zi, insa ar trebui sa iti asumi o atitudine cat mai prudenta si sa nu te avanti in actiune inainte de a lua in calcul toate riscurile si dezavantajele probabile. Mai presus de sfatul si parerea altora, ar fi necesar sa te bizui pe bunul tau simt si pe sugestiile furnizate de intuitie.


Horoscopul dragostei Balantei in martie 2012


Efervescenta senzualitate si dragoste provocate de persoana iubita sunt pe cale sa ajunga la un maximum odata cu 5 martie, sub impactul tranzitului lui Venus in cea de-a opta casa a Balantei. Pari a fi in stare de orice pentru a te asigura ca legatura de cuplu nu iti este amenintata in nici un fel. Sub efluviile venusiene se intampla adeseori sa apara suferinte sau dezamagiri in iubire dar, in ciuda acestora, senzatiile intense ale dragostei din aceasta perioada pot reprezenta repere unice de-a lungul intregii vieti a nativilor din Balanta.

Odata cu 20 martie, prezenta Soarelui in a saptea ta casa iti infierbanta sentimentele fata de fiinta indragita. Ai tendinta de a te focaliza asupra ei (fara a o sufoca, sper) si a acorda prioritate dorintelor si nevoilor sale, neglijandu-ti propriile interese.

Pe 22 martie, Luna noua din a saptea ta casa arunca gaz peste focul aprins de Soare, inaltandu-ti catre ceruri sensibilitatea emotionala dintr-o legatura de iubire. Persoana iubita te face sa te simti in siguranta in aceasta lume spulberata de egosim, si ai dori ca ea sa isi dea seama ca are in tine un sprijin de nadejde, indiferent de intorsaturile fericite sau nefericite ale vietii.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in martie 2012

In aceasta luna, sfera profesionala pare a-ti prilejui o oscilare paguboasa intre increderea si suspiciunea fata de colaboratori, colegi sau sefi. Straduieste-te sa observi cu o cat mai mare obiectivitate ceea ce se intampla in jurul tau! 

Copyright © diane.ro . 2012


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : martie 2012 - Toate zodiile



Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Balanta februarie 2012
Horoscop Balanta martie 2012 Horoscop Balanta martie 2012 Reviewed by Diana Popescu on februarie 25, 2012 Rating: 5

3 comentarii:

  1. V-am citit cu placere ,tot ceea ce ati scris, despre Balanta.Eram interesata,ce prevad astrele in luna martie, despre cineva apropiat din familie.Multumiri!

    RăspundețiȘtergere
  2. in ceea ce priveste cariera, este o luna buna pentru incepunt de afaceri?
    data nastere 17.10.1969

    RăspundețiȘtergere
  3. Exact asa cum ati scris mai sus pe 4-5 martie am avut probleme in cuplu si neam despartit am luptat petru acest cuplu da inzadar ,,,,imi va fi ca o lectie pe viitor ,cele intimplate,........super sa fi citit mai inainte de inceput de martie poate stiam ceea ce ma astepta.....voi citi mereu horoscopul dumneavoastra....

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.