Horoscop Rac martie 2012

In luna martie 2012, horoscopul Racului marturiseste despre o perspectiva rationala, lucida, chiar cinica asupra vietii, despre nazuinta de a fi eficient si a parasi taramul viselor frumoase dar greu de implinit.



Idealismul ti se risipeste peste noapte sau ti se restrange vizibil prin prisma unei viziuni practice asupra vietii odata cu 2 martie, sub impactul tranzitului lui Mercur in Berbec. Valorile materiale tind sa capete intaietate in fata celor spirituale.

Noi experiente si inedite perspective asupra existentei tind sa te atraga din 5 martie, ca urmare a calatoriei lui Venus in Taur si a noua casa Racului (casa filozofiei si explorarii). Taramurile indepartate, obiceiurile si traditiile neobisnuite de pe alte meridiane ale lumii sunt pe cale sa puna stapanire peste imaginatie, provocand o nepotolita sete de cunoastere. Acest tranzit este oportun calatoriilor, intrucat mintea iti este deschisa fata de tot ce este nou sau iesit din tiparele cotidianului. Sensul vietii tale ori valoarea intrinseca a unor relatii cu oamenii sunt numai cateva subiecte care iti atrag atentia in aceasta perioada.

Luna plina din Fecioara si a treia casa a Racului (casa comunicarii si a influentelor de mediu) are obiceiul de a pune arsenalul ratiunii la dispozitia afectivitatii. In acest context, din 8 martie, ai oportunitatea de a-ti exprima si comunica cu claritate sentimentele si emotiile care te strabat, fie ca o faci verbal sau in scris. De asemeni, este posibila o mai mare interactiune cu rudele si prietenii neglijati in ultima vreme.

Chiar atunci cand credeai ca meriti din plin aplauzele spectatorilor, poti descoperi, dintr-o data, ca trebuie sa mai aduci niste ajustari rolului pe care il joci pe scena lumii. In acest fel se manifesta, din 12 martie, tranzitul retrograd al lui Mercur in Berbec si a zecea casa a Racului (casa carierei si dezvoltarii exterioare). Daca esti bantuit de ideea de a face schimbari majore in viata ta, ai acum ocazia sa iti pui la punct proiecte bine fundamentate sau sa pui cativa pasi fermi inainte, in directia telurilor tale.

Pe 22 martie, Luna noua din Berbec pune accentul pe imaginea publica si pe cariera. Viata ta personala poate ajunge sub luminile reflectoarelor, fiindu-ti greu sa ascunzi niste lucruri poate jenante despre tine. Oricum, ai ocazia de a profita de aceasta conjunctura pentru a-ti demonstra calitati ce nu iti sunt indeajuns de apreciate de catre cei din jur.

Relatiile de prietenie par a fi adumbrite de suspiciune ori lipsa de reciprocitate odata cu 23 martie, ziua in care Mercur retrograd ajunge pe taramurile Pestilor. Poate ca te-ai axat prea mult in ultimul timp pe propriile interese, uitand sau neglijand sa fii alaturi de oamenii apropiati tie.


Horoscopul dragostei Racului in martie 2012


In aceasta luna dragostea pare a-ti sta sub semnul valorilor materiale sau a unei luciditati avand puterea de a-ti imprastia iluziile roze, neconfirmate de realitate. Daca esti deja intr-o relatie de cuplu, ai inclinatia sa te ocupi de aspectele practice ale interactiunii tale cu fiinta iubita. Daca esti inca singur, poti fi atras de cineva din zona ta profesionala sau de o persoana capabila sa iti satisfaca niste aspiratii pamantesti.


Horoscopul carierei si banilor Racului in martie 2012


Din 2 martie, prezenta lui Mercur in a zecea ta casa te focalizeaza asupra sferei profesionale. Unii nativi din Rac sunt preocupati de alegerea sau schimbarea carierei, lucru ce poate da nastere unor dispute cu membri ai familiei sau niste persoane autoritare. Din pacate, acest aspect astral stimuleaza uneori nevoia de a te metamorfoza, fara a oferi insa resursele necesare materializarii aspiratiilor tale.

Calatoria lui Mercur  retrograd in a X-a casa a Racului se face simtita , odata cu 12 martie, cu pregnanta in sectorul carierei tale.Daca astepti, cu sufletul la gura, rezultatele unei cereri pentru un nou job sau a unei promisuni legate de o promovare ori o marire de salariu, in acest interval ar trebui sa afli daca aceste dorinte ti se vor implini sau nu.

Soarele prezent incepand cu 20 martie in Berbec ilumineaza zona carierei si reputatiei tale. Mai mult decat in orice perioada a anului, ai predispozitia de a fi preocupat de locul tau in lume sau in sfera profesionala. Vrei sa iti dovedesti cu orice pret competenta si sa sa faci ceva deosebit. Nu mai ai rabdare sa ti se recunoasca meritele si acesta nazuinta este pe punctul de a ti se implini. Toata lumea sta cu ochii pe tine, asa ca nu trebuie sa faci nici o gafa si sa iti demonstrezi cat mai elocvent potentialul.

Luna noua aparuta pe 22 martie in a zecea ta casa continua sa iti aseze in fata obiectivele asociate cu cariera. Se intrevede o perioada oportuna la serviciu sau in viata publica. Este o vreme prielnica pentru orice fel de activitati privind relatiile cu publicul.


Copyright © diane.ro . 2012


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : martie 2012 - Toate zodiile



Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Berbec - Rac : Compatibilitate in dragoste 

Horoscop Rac februarie 2012
Horoscop Rac martie 2012 Horoscop Rac martie 2012 Reviewed by Diana Popescu on februarie 26, 2012 Rating: 5

10 comentarii:

  1. Desi nu prea se spune direct in niciun horoscop vai de capul racului in 2012! De ce? pt ca pe primul plan astrele sunt pt cariera si viata socila si este stiut ca viata racului-in totalitatea ei- este calauzita de aspectul sentimental emotional...va spun din experiaenta... nimic nu conteaza in viata mea mai mult decat relatiile uintime, familiale...da... astea sunt asezarile asterelor si se pare ca pt multi ani de acum incolo

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara,

    Venus in Taur vizeaza casa a 11 a Racului, nu a 9 a casa....sau poate ma insel.

    O saptamana faina!

    RăspundețiȘtergere
  3. poate ca a sosit momentul ca cei din zodia racului sa mai faca si altceva dacat familie si sentimente or mai fi invatat si ei cate ceva de la viata ca trebuie sa mai faca ceva si pentru ei

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa ai o idee mai exacta ar trebui sa citesti si previziunile pentru ascendent pentru ca se apropie mai mult de horoscopul natal. Eu sunt balanta si am ascendent in rac...previziunile pentru balanta sunt generale, iar cele pentru zodia ascendentului mai apropiate de horoscopul meu natal.

    RăspundețiȘtergere
  5. Touche! Nimic nu e mai important pt un rac decat dragostea, sub orice forma a ei... din pacate racul nu prea are parte de asa ceva nici in 2012 :(

    RăspundețiȘtergere
  6. RACUL NU A AVUT PARTE DE DRAGOSTE NICIODATA,ASA CA, CU ATATEA PLANETE GRELE,NU PREA VAD SA AIBA SI DE ACUM INCOLO.

    RăspundețiȘtergere
  7. iaaaaaaa..... racul are cate putin din toare :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa nu fim pesimishti.....sh daca nu ne merge in dragoste..trebuie sa ne mearga makar pe plan profesional.....sh daca asa e..atunci punem toate fortele in aplicare shi ne realizam makar itr-un domeniu;)apoi va veni shi dragostea mult ashteptata!

    RăspundețiȘtergere
  9. "Anonim spunea...

    RACUL NU A AVUT PARTE DE DRAGOSTE NICIODATA,ASA CA, CU ATATEA PLANETE GRELE,NU PREA VAD SA AIBA SI DE ACUM INCOLO.
    9 martie 2012, 22:47 "

    -poate cand n-o sa mai faca alegeri gresite, sau o sa le revina vedearea si or sa vada ca "the other half" e la un pas de ei, o sa se intample si asta...

    RăspundețiȘtergere
  10. Da racul este adeptul dragostei si familiei...dar este foarte posesiv/obsesiv cand vine vb de dragostea fata de familie!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.