Horoscop Leu mai 2012

Horoscopul Leului din luna mai 2012 pune accentul pe reinchegarea legaturii cu familia si pe o redescoperire si desfatare a sinelui in labirintul de oglinzi al celorlalti oameni.

Luna plina ivita pe 6 mai in Scorpion si a patra casa a Leului  reprezinta casa, familia, radacinile spirituale, impulsurile interioare si conexiunea cu trecutul. Acest aspect astral incurajeaza o reconsiderare a relatiei cu rudele si oamenii dragi. Cel mai important lucru din acest ciclu lunar il reprezinta satisfacerea nevoior fundamentale din viata personala.

Din 9 mai, tranzitul lui Mercur in regiunea Taurului te determina sa iti aplici idealurile intr-un mod cat mai practic cu putinta. Dimensiunea materiala a existentei si stilul de viata par a fi subiecte prioritare.

Indelungate prietenii sau situatii sociale se pot dovedi mult mai subrede decat pareau odata cu 15 mai, sub impactul trecerii lui Venus in aspect retrograd in Gemeni si a unsprezecea casa a Leului (casa prieteniei si sperantei). Unii amici sunt pe cale sa te uite sau sa te neglijeze, sa lase deoparte tot ceea ce va leaga, aratandu-si adevarata fata sau egoismul ascuns pana acum. Este vremea sa alegi graul de neghina si sa intelegi cine sunt oamenii pe care te poti baza in orice imprejurare.

Daca ai reusit sa tragi invataminte din anterioara lectie venusiana, odata cu 20 mai, tranzitul Soarelui in Gemeni si a XI-a ta casa iti deschide in fata un interval de fericita interactiune sociala. Pari a te implica mai des in activitati si evenimente indepartate de casa. Intalnirile, reuniunile, petrecerile si iesirile in oras cu prietenii sunt la ordinea zilei. Unii Lei au ocazia de a-si face noi amici si a cunoaste oameni ce le pot fi folositori in viitorul apropiat. Esti incitat de schimbul de idei cu cei din jur si simti nevoia sa faci parte dintr-o colectivitate capabila sa iti impartaseasca visurile si idealurile.

Pe aceeasi data de 20 mai, Luna noua si eclipsa de Soare din Gemeni si a unsprezecea casa a Leului intensifica influentele de mai sus. Grupurile de oameni ori asociatiile par a fi repere semnificative ale existentei tale. O parte din Lei pot fi atrasi de actiuni umanitariste, vizand persoane neprivelegiate ori chiar evolutia si bunastarea omenirii in ansamblu.

Din 24 mai, vizita planetei Mercur in aceleasi teritorii ale Gemenilor nu face decat sa continue si sa invigoreze regasirea ta in mijlocul oamenilor. Ai inclinatia de a-ti aprecia fiinta nu atat ca individualitate, cat in functie de felul cum te armonizezi cu interesele si preocuparile celorlalti.


Horoscopul dragostei Leului in mai 2012


In aceasta luna sunt favorizate relatiile de cuplu stabile, unite de o reala afectiune in fata timpului si a avatarurilor vietii. Este vorba despre Leii casatoriti, ori cei care sunt pe punctul de a-si oficializa legatura de dragoste. Nativii singuri au posibilitatea sa intalneasca (in mijlocul unui grup sau a unei colectivitati) daca nu un suflet pereche, cel putin o persoana deosebita, in stare sa le reinvie speranta intr-o iubire apta de a se inalta deasupra traiului cotidian.


Horoscopul carierei si banilor Leului in mai 2012


Sfera profesionala constitue o preocupare covarsitoare incepand cu 9 mai, ca urmare a calatoriei lui Mercur in cea de-a XI-a casa a Leului. Nu iti mai pui intrebari legate de realizarea ta in cadrul actualului tau job, dorind sa dai tot ce ai mai bun din tine, indiferent de dificultati sau conjuncturi.Chiar daca esti strabatut de nevoia unei schimbari in cariera, planeta Mercur nu iti furnizeaza energia necesara pentru a o materializa. De altfel, orice tentativa de a impune ceva nou poate avea drept rezultat confruntari cu superiorii si aparitia unui amar simtamant de neimplinire.



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2012


Barbatul Leu - Dragoste si cucerire

Berbec - Leu : Compatibilitate in dragoste

Horoscop Leu aprilie 2012
Horoscop Leu mai 2012 Horoscop Leu mai 2012 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 28, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Multumesc!Am primit confirmarea la ceea ce simţeam, mi-aţi fost de ajutor.Multe succese în activitate, şi la mai multe vizualizări....
    Cu respect
    Mihaela

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.