Horoscop Fecioara iunie 2012

Horoscopul Fecioarei din luna iunie 2012 anticipeaza o perioada dedicata mai ales sferei profesionale si sociale, inchegarii de noi relatii si contacte, si regasirii autenticitatii sinelui prin contactul nemijlocit cu oamenii.

Odata cu 4 iunie, Neptun intra in aspect retrograd in Pesti, punandu-ti la incercare unele atitudini si perspective rigide ori artificiale asociate cu parteneriatele, cooperarea cu oamenii si casatoria. In acest fel, ai ocazia de a te dezbara de tot ceea ce iti submineaza o autentica comuniune cu cei din preajma ta.



Tot pe 4 iunie, Luna plina si eclipsa de Luna din Sagetator si a patra casa a Fecioarei (casa radacinilor si caminului) iti trezeste dorinta de a da prioritate vietii tale personale. Este necesar sa ajungi la un echilibru intre timpul dedicat muncii ori socialului si cel rezervat familiei ori persoanelor indragite. E vremea sa renunti la aspectele neesentiale ale vietii tale de zi cu zi.

Mintea pare a-ti deveni efervescenta, plina de idei noi si inovatoare, incepand cu 7 iunie, ca efect al tranzitului lui Mercur in Rac si a unsprezecea ta casa (casa prieteniei si sperantelor). Esti interesat sa iti comunici gandurile celorlalti, sa intretii dialoguri stralucitoare si antrenante, mai ales ca pari a avea talentul de a deslusi adevaratele motivatii ale celorlalti. De asemeni, te poti lasa antrenat de nenumarate visari legate de fericire si planurile tale pe termen lung.

Din 11 iunie, patrunderea lui Jupiter pe teritoriile Gemenilor pare sa te focalizeze catre sfera profesionala, dar, in unele cazuri poate indica si o casatorie. Este oricum vorba despre un aspect astral foarte norocos, tinzand sa iti deschida multe oportunitati inaccesibile pana acum.

Intensificarea contactelor sociale si profesionale, cunoasterea de noi oameni, capabili de a te sprijini pe calea spre telurile tale, integrarea in grupuri ce iti impartasesc visele, se intrezaresc toate sub influenta Lunii noi ivite pe 19 iunie in cerurile Racului si a unsprezecea ta casa.

Incepand cu 20 iunie, Soarele isi face aparitia in acelasi sector al Racului si a XI-a casa a Fecioarei, accentuand tendintele anterioare. Continua conectarea cu colectivitati ori grupuri, dar si obtinerea unor oportunitati gratie amicitiei cu persoane influente. Construirea unei retele sociale se conjuga fericit cu dorinta de a te exterioriza. Se anunta o agenda plina de activitati placute, distractive. Este momentul sa iti urmezi visurile si sa initiezi niste proiecte avand darul de a te reprezenta cu adevarat.

Sextilul dintre Mercur si Marte din 21 iunie este prielnic reimprospatarii gandurilor si idealurilor tale, comunicarii intense si fertile cu ceilalti. Aproape tot ce faci si arata, fara intarziere, roadele, si esti in masura sa iei niste decizii extrem de importante si inspirate. Spontaneitatea care te anima iti este un foarte bun aliat.

Un interval de timp de indepartare fata de lume si de cautare a ceea ce se ascunde sub pojghita poate stralucitoare dar subtire a lumii exterioare este intiat din 25 iunie, de catre tranzitul planetei Mercur in Leu si a douasprezecea casa a Fecioarei. Este o vreme prielnica reflectiei si analizei, dar trebuie sa eviti sa te lasi stapanit de detalii insignifiante. Aspecte ale creativitatii asociate cu emotivitatea, precum poezia si arta in general, sunt acum de bun augur.

Daca ai trecut recent printr-o confuzie fata de ceea ce gandesc ceilalti despre tine, odata cu 27 iunie ar trebui sa iti faci o imagine mai clara nu numai fata de felul cum esti perceput de alti oameni, ci si de modalitatea cum te apreciezi pe tine insuti. In acest fel se manifesta revenirea lui Venus din aspect retrograd in Gemeni si a zecea ta casa. Arata-i lumii convingerea cu care te indrepti spre telurile tale si vei avea la indemana mai multe sanse de a-ti croi drum spre succes.


Horoscopul dragostei Fecioarei in iunie 2012


Ai tendinta de a-ti idealiza relatia de cuplu, a vedea numai partile bune ale partenerului ori persoanei iubite? Ei bine, din 4 iunie, sub influenta tranzitului retrograd al lui Neptun in a saptea casa a Fecioarei, pot apare unele evenimente neasteptate, chiar dureroase, avand potentialul de a-ti deschide ochii si a te lamuri care este diferenta dintre iluziiile si realitatea iubirii.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in iunie 2012


Desi ai nevoie sa iti revizuiesti atitudinea fata de serviciu, din 4 iunie, ca urmare a eclipsei lunare din a IV-a ta casa, se intrevede finalizarea sau fructificarea unui important proiect profesional.

O perioada incarcata de sanse de a te afirma profesional, a profita de o avansare in cariera sau a te bucura de succes in afaceri se prefigureaza odata cu 11 iunie, gratie tranzitului planetei Jupiter in a zecea casa a Fecioarei (casa dezvoltarii exterioare si a carierei). Se pot ivi drumuri legate de interese profesionale si o reuniune a colegilor ori colaboratorilor. Unii nativi din Balanta pot intalni noi oportunitati legate de o slujba sau pot obtine mari reusite in studiu sau invatatura. Pari a avea o mai mare libertate de miscare la serviciu. Oamenii din jur sunt mai deschisi si mai cooperanti ca niciodata. Cu cat incerci mai mult sa ajungi sub lumina reflectoarelor, cu atat mai mult pari a avea parte de considerabile avantaje.

Din 25 iunie, iesirea lui Saturn din aspect retrograd in Balanta si a zecea casa a Fecioarei te elibereaza de o covarsitoare deruta legata de bani si unele tranzactii financiare. Desi se anunta multa munca la serviciu sau in afaceri, aceasta te ajuta sa obtii niste succese poate mici, dar stabile si promitatoare. Spre sfarsitul tranzitului direct al lui Saturn in acest sector vei avea mai multa incredere in resursele tale interioare si vei descoperi ca esti apreciat cu prisosinta de catre colegi si superiori.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2012 - Toate zodiile


Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Barbatul Fecioara - Dragoste si cucerire

Horoscop Fecioara mai 2012
Horoscop Fecioara iunie 2012 Horoscop Fecioara iunie 2012 Reviewed by Diana Popescu on mai 29, 2012 Rating: 5

9 comentarii:

Un produs Blogger.