Horoscop Gemeni iunie 2012

Horoscopul Gemenilor din luna iunie 2012 anunta o vreme prielnica implicarii in viata sociala, regasirii caii cele mai scurte catre succes si initiativelor financiare.

Pe 1 iunie, conjunctia lui Mercur cu Venus iti deschide portile catre o efervescenta viata sociala. Pari a te simti printre oameni ca un peste in apa, gata mereu sa te angajezi in discutii spumoase, sa faci glume, sa le spui celorlalti, fara nici o opreliste, ceea ce simti si gandesti. Oamenii din jur te intampina cu caldura si te doresc in preajma lor. Dorinta de a interactiona cu ceilalti nu iti lasa prea mult timp pentru tine insuti.



Trigonul dintre Mercur si Saturn de pe 3 iunie te aduce mai aproape de o gandire logica si te determina sa privesti cu mai mult  realism lumea inconjuratoare. Tocmai de aceea, ai sansa de a rezolva niste probleme care te sacaiau de multa vreme.

Pe 4 iunie, Luna plina si eclipsa de Luna din cerurile Sagetatorului pun accentul pe regasirea unui benefic echilibru dintr-o relatie in doi, indiferent daca este vorba despre un partener de casnicie, unul de afaceri sau chiar un adversar. Poti descoperi, dintr-o data, ca destinul iti ofera mai multe sanse in viata sociala ori cea profesionala.

Parerea celorlalti despre tine reprezinta o preocupare  majora sub impactul conjunctiei dintre Soare si Venus de pe 6 iunie. Incerci, probabil, sa acorzi o mai mare importanta felului cum arati, cum te imbraci, cum "functioneaza" arsenalul atractivitatii tale. Iti doresti sa te imbaiezi in placeri, si chiar sa cheltuiesti nemasurat in acest scop, dar lucrul asta nu exclude ambitiile materiale, asa ca este de asteptat sa faci cunostiinta cu niste oameni utili pentru afacerile sau profesiunea ta.

Optimismul, increderea in propriile forte, bucuria de a trai sunt numai cateva din darurile primite din partea lui Jupiter, ca urmarea calatoriei acestuia in Gemeni si prima ta casa (casa vietii personale si a aspectului exterior). Ai o atitudine relaxata fata de viata, esti generos cu ceilalti si sperantele tale incep sa ti se para a fi din ce in ce mai indreptatite. Trecutul nu iti mai spune nimic, prezentul reprezentand un fel de banda rulanta care te duce, vrand-nevrand, catre un viitor promitator. Nazuinta de a fi apreciat de oameni isi gaseste cu usurinta implinirea. Treci printr-un interval excelent pentru perfectionarea unor abilitati si punerea in valoarea a zacamintelor prea putin exploatate ale personalitatii tale. Risti, totusi, sa fii prea plin de sine, chiar arogant, sau sa fii neglijent fata de detaliile existentei de zi cu zi.

Deliciile vietii te atrag in nenumarate feluri gratie Lunii noi ivite pe 19 iunie in cerurile Racului. Esti traversat de o imperioasa nevoie de a trai din plin, dar nu oricum, ci potrivit idealurilor tale cele mai dragi. Din aceasta cauza, poti fi mobilizat de dorinta de a renunta la toate lucrurile din viata care nu te reprezinta si te indeparteaza de esenta sinelui tau.

Pe 20 iunie, sextilul lui Venus cu Uranus iti ofera pe tava noi oportunitati de a te implica in sfera sociala, alaturi de oameni pe care ii respecti si care te respecta. Persoanele din jur sunt mereu dispuse sa te ajute numai daca observa ca esti in stare sa le sprijini la randul tau, si sa le intorci serviciile. Punctele tale forte nu au cum sa treaca neobservate de catre ceilalti.

O nerabdare adeseori paguboasa se instaleaza pe 25 iunie, ca efect al cuadratului dintre Neptun si Jupiter. Intr-un astfel de context, poti fi imboldit sa pui pariuri extrem de riscante cu viata, pentru a-ti vedea dintr-o data schimbat intru totul parcursul destinului. De asemeni, nu este deloc exclus sa isi faca aparitia un excesiv orgoliu si o lauda de sine nemasurata, iscate de dorinta de a atrage asupra ta atentia celorlalti.

Tot pe 25 iunie, Saturn revine in aspect direct in Balanta si a cincea casa a Gemenilor (casa creativitatii si a dragostei), infranandu-ti impulsul de a exagera si trezindu-ti dorinta de a-ti trece in revista telurile si felul cum te ocupi de materializarea lor. Daca la inceputul acestui tranzit te vei simti cumva nesigur pe tine si pe felul cum esti privit de catre altii, la finalul sau ai sansa de a-ti recastiga increderea in tine si in drumul pe care il ai de urmat pentru a te implini.

Incepand cu aceeasi zi de 25 iunie, mintea tinde sa iti lucreze la maximum si pari a fi dornic sa gasesti mereu, noi si noi ocazii de a ti-o pune la contributie. In acest fel se manifesta tranzitul planetei Mercur in Leu. Daca nu reusesti sa gasesti niste metode de a-ti canaliza eficient neastamparul intelectual, risti sa cazi prada unei cotropitoare nelinisti interioare. Este o perioada fertila comunicarii, studiului si invatarii. O ruda pare sa capete, dintr-o data, o mare importanta in viata ta de zi cu zi.

Pe 27 iunie, reintoarcerea lui Venus in turnura directa in Gemeni si intaia ta casa te lamureste asupra a ceea ce ai de facut pentru a-ti imbunatati imaginea personala in ochii celorlalti oameni. Un astfel de aspect astral te poate constientiza ca cea mai buna cale de a te afirma consta in sinceritate, in afisarea spre exterior a originalitatii fiintei tale interioare. Ipocrizia poate face rau nu numai in contactele cu altii, ci si in relatia cu tine insuti!

O perspectiva luminoasa, pozitiva asupra existentei tinde sa te stapaneasca odata cu 29 iunie, sub influenta sextilului lui Mercur cu Jupiter. Cooperarea cu cei din jur se intensifica, mai ales ca pari a le inspira ingenioase solutii de a-si rezolva problemele. Acest eveniment astrologic aduce beneficii prin mijlocirea comunicarii prin vorbe si scris, studiului, scurtelor calatorii. Este un interval oportun pentru a depune cereri si CV-uri.


Horoscopul dragostei Gemenilor in iunie 2012


In ziua de 4 iunie, casa a saptea a Gemenilor (casa parteneriatelor si a relatiilor innterumane) gazduieste Luna plina si o eclipsa lunara, dandu-ti astfel de gandit despre o necesara armonizare a relatiei tale de cuplu. Intr-un fel sau altul, trebuie sa impaci dorintele tale cu cele ale partenerului. Este vremea compromisului si negocierilor. Daca Gemenii "cuplati" deja sunt pe cale sa fie supusi unor teste in dragoste, cei singuri sunt in preajma unei povesti de iubire cu o persoana foarte speciala.

Dragostea cu D mare te invaluie insiduos gratie conjunctiei Soarelui cu Venus din 6 iunie. Sexul opus joaca un rol important in viata ta, iar tentatia de a flirta nu iti da deloc pace. Vrei sa te faci placut, sa cuceresti, dar nu neaparat sa fii cucerit.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in iunie 2012


Conjunctia dintre Mercur si Venus din de pe 1 iunie este oportuna tranzactiilor in afaceri si comertului.

Odata cu 4 iunie, Neptun ajunge in aspect retrograd in Pesti si a zecea casa a Gemenilor (casa carierei si dezvoltarii exterioare), destramandu-ti atitudinea rigida fata de munca si rolul tau in societate. Poate ca te-ai lasat prea mult antrenat de rutina si ai lasat sa treca pe langa tine, fara a clipi macar, cateva importante oportunitati profesionale sau financiare. Este cazul sa iti reevaluezi drumul in cariera si sa te mobilizezi intr-o sporita masura spre succese si reusite profesionale.

Ca efect al tranzitului lui Mercur in Rac si a doua casa a Gemenilor (casa banilor si resurselor), se intrezareste din 7 iunie o perioada marcata de analizarea la sange a balantei tale de venituri si cheltuieli. Nu mai esti dispus sa iti risipesti timpul in activitati si discutii frivole, si pari a masura aproape totul cu etalonul banului. Ai posibilitatea sa descoperi noi metode a-ti umple portofelul, mai ales prin intermediul comunicarii cu persoane influente.

Pe 19 iunie, Luna noua din a doua ta casa continua sa iti puna pe jar ambitiile financiare. Ai tendinta de a-ti planifica riguruos telurile materiale si a te gandi, din nou, serios, la inedite mijloace de a face un ban in plus.

Vizita Soarelui in Rac si a doua casa a Gemenilor te focalizeaza din 20 iunie asupra aspectelor materiale ale existentei si a confortului personal. Banii nu inceteaza sa te obsedeze. Poate ca treci prin niste dificultati financiare care nu te lasa sa te gandesti la altceva. Oricum, nu esti deloc inclinat sa iti scoti din buzunar cardul sau portofelul, si incerci sa cumperi numai ceea ce este strict necesar. Nu mai esti dispus sa iti asumi riscuri, nica macar sa joci un bilet la loto 6 din 49!

Prezenta lui Mercur, din 25 iunie, in a doua ta casa, intensifica si mai mult concentrarea asupra situatie tale financiare!


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2012 - Toate zodiile


Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Barbatul Gemeni - Dragoste si cucerire

Horoscop Gemeni mai 2012

Horoscop Gemeni iunie 2012 Horoscop Gemeni iunie 2012 Reviewed by Diana Popescu on mai 20, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.