Horoscop Pesti mai 2012

Horoscopul Pestilor din luna mai 2012 prefigureaza o perioada de reflectie, analiza si reconfirmare a valorilor personale, avand drept importante puncte de sprijin relatiile cu familia, partenerul de viata si caminul.

Pe 6 mai, Luna plina din Scorpion si a noua casa a Pestilor (casa filozofiei si explorarii) pune accentul pe evolutia personala, filozofie, religie, studii superioare, publicatii si calatorii.
Intr-un astfel de context poate apare adeseori intrebarea despre felul cum credintele interioare pot afecta sau influenta dezvoltarea sociala.

Tranzitul lui Mercur in Taur si a treia casa a Pestilor (casa comunicarii si a influentelor de mediu) marcheaza o perioada de intensificare a energiei mentale. In absenta oricarei activitati intelectuale, necesare pentru a absorbi aceasta energie, poate apare o stare de neliniste, anxietate si deruta. Acest aspect astral este favorabil comunicarii, studiului si invatarii. O ruda apropiata va juca un rol important in viata ta.

Incepand cu 15 mai, patrunderea planetei Venus in aspect retrograd in Gemeni si a patra casa a Taurului (casa radacinilor si caminului) este de natura a-ti pune in fata optiuni fundamentale fata de lume, in special fata de cea interioara. Te afli pe drumul cel bun? Sunt valorile tale schimbatoare sau constante? Ce se intampla in viata ta personala? In vreme ce iti adresezi aceste intrebari, ai sansa sa iti redefinesti fiinta si sa devii mai sigur pe tine, fiind astfel mult mai capabil sa iti urmezi telurile in lumea dinafara, cu precadere in interactiunea cu ceilalti oameni.

Atentia ti se focalizeaza asupra casei din 20 mai , ca urmare a calatoriei Soarelui in Gemeni si a patra ta casa. Un astfel de tranzit trezeste arareori dorinta de a socializa, fiind folosit cu precadere pentru relaxare, odihna  si ingrijirea locuintei. De asemeni, poti sa iti reevaluezi mediul ambiant in functie de transformarile interioare din ultimul an, o preocupare ce determina de multe ori ivirea unui sentiment de insatisfactie.
O parte dintre nativii din Pesti au predispozitia de a se izola, cercetandu-si cu atentie, in singuratate, universul interior, pentru a reveni mai siguri pe ei in involburata lume exterioara.

Pe aceeasi data de 20 mai, Luna noua si eclipsa de Soare din cerurile Gemenilor continua sa iti orienteze gandurile catre camin si familie. Nu este exclusa mutarea intr-o alta casa, vanzarea, cumpararea sau redecorarea unei locuinte. Parintii, relatia cu rudele si stilul de viata constitue chestiuni aflate la ordinea de zi. Probleme mai vechi din familie isi cer o grabnica rezolvare.

Vizita lui Mercur in Gemeni si a patra casa a Pestilor accentueza odata cu 24 mai tendintele anterioare. Poate fi posibil sa ai nevoie de mai multa liniste acasa, mai ales daca sfera profesionala este in masura sa iti acapareze mai mult timp si consum energetic.

Cuadratul dintre Mercur si Marte din 25 mai iti impieteaza limpezimea gandirii, provocandu-te catre o visare cu ochii deschisi. Lucrurile practice iti sunt mai greu la indemana. Nu este o vreme potrivita pentru a face cereri, a depune CV-uri, sau a lua decizii importante.


Horoscopul dragostei Pestilor in mai 2012


In aceasta luna, corabia dragostei acosteaza in apele sigure ale caminului si a vietii de familie. Este o perioada de reflectie si regasire, ce se armonizeaza cu relatiile de cuplu stabile si sigure, bazate de o reala reciprocitate. Putini nativi din Pesti par a avea disponibilitatea sufleteasca pentru a se angaja intr-o noua poveste de iubire.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in mai 2012


Luna mai nu aduce transformari de anvergura in sfera profesionala si cea a finantelor, reprezentand mai curand un interval de consolidare a reusitelor anterioare si de regenerare in vederea unor viitoare indraznete manevre.



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Pesti aprilie 2012
Horoscop Pesti mai 2012 Horoscop Pesti mai 2012 Reviewed by Diana Popescu on mai 01, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

  1. _ *Diana*, ...-apreciez preocuparile tale pentru "Astrologie";

    = Este foarte bine sa continui perfectionarea.

    = Cu stima. -Mesia.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.