Horoscop Taur iulie 2012

In luna iulie 2012, horoscopul Taurului anticipeaza o perioada de trecere in revista a reusitelor si esecurilor personale, a iluziilor paguboase si realitatilor implacabile, avand drept scop reconfigurarea telurilor si a modului de interactiune cu cei din jur.

Din 3 iulie, tranzitul lui Marte in Balanta te inzestreaza cu o mare energie, ce se poate canaliza cu succes catre sfera profesionala si responsabilitatile de zi cu zi. Sanatatea devine o prioritate, asa ca nu ar fi exclus sa iti impui un nou stil de viata, marcat de o sporita preocupare pentru exercitiile fizice si, poate, pentru o dieta naturista.

Luna plina ivita tot pe 3 iulie in Capricorn si a noua casa a Taurului (casa filozofiei si explorarii) iti scade apetitul fata de rutina existentei si iti permite sa deslusesti, intr-o sporita masura, dimensiunea spirituala a fiintei tale. Daca esti perseverent si interesat de acest lucru, ai posibilitatea de a invata noi lucruri despre tine si lumea care te inconjoara.

Incepand cu 13 iulie, trecerea lui Uranus in aspect retrograd in Berbec si a douasprezecea casa a Taurului are potentialul de a face sa explodeze, pe neasteptate, niste impulsuri covarsitoare, tinute cu greu pana acum sub oala sub presiune a subconstientului. Daca nu ai putinta de a-ti tine in frau si a-ti intelege aceste imbolduri, poti adopta o atitudine agresiva sau chiar jignitoare fata de oamenii din jurul tau. Secrete pe care ti le-ai ferecat in suflet multa vreme sunt pe punctul de a fi dezvaluite, fara a te mai gandi la consecinte. Intr-un astfel de interval, este bine sa ramai departe de lume catva timp, pana cand reusesti sa iti constientizezi pornirile, sa le accepti si sa le integrezi armonios in fiinta ta launtrica.

Odata cu 14 iulie, turnura retrograda a lui Mercur in Leu si a patra ta casa (casa caminului si radacinilor) te poate determina sa te retragi o vreme din aiuritoarea viata cotidiana, astfel incat sa iti poti reevalua destinul si felul in care trebuie sa actionezi pentru a-ti vedea visele cu ochii. Nu ezita sa iti pui intrebari esentiale si poate chiar stanjenitoare. Numai in acest mod vei sti cum si cat anume poti sa te sprijini pe ceilalti fara a-ti lasa stirbita libertatea de opinie si exprimare.

O focalizare benefica catre initierea de noi contacte, studiu, invatatura si eficienta a comunicarii se face simtita pe 19 iulie, gratie Lunii noi rasarite in Rac si a treia casa a Taurului (casa influentelor de mediu si a comunicarii). Acest ciclu selenar este oportun investigarii, cercetarii si transformarii mediului ta inconjurator. Vizitele, discutiile, activitatile in comun cu rudele si prietenii devin tot mai proeminente.

Un interval de timp rezervat decantarii si analizarii evenimentelor majore din ultimul an se prefigureaza odata cu 22 iulie, ca urmare a calatoriei Soarelui in Leu si a patra casa a Taurului. Necesitatea de a renunta la unele sperante, vise sau idealuri, ce pare a ti se impune acum, nu are cum sa nu iti lase un gust amar. Lucrurile de care te desparti nu fac insa decat sa lase loc unor noi si promitatoare inceputuri, ce se vor configura cu claritate atunci cand Soarele isi va face simtita prezenta in prima casa a Taurului. Oricum, acest tranzit are capacitatea de a te face sa iti recunosti nevoile emotionale si sentimentale, privind viata dintr-o perspectiva mai curand spirituala.


Horoscopul dragostei Taurului in iulie 2012


In aceasta luna, o usoara predispozitie catre izolare si nevoia de a-ti cantari atent minusurile si plusurile parcursului tau prin viata par a te indeparta de pasiunea si romantismul dragostei. Cuplurile unite de un solid atasament afectiv nu au de suferit, insa nativii din Taur singuri sau aflati la inceputul unei povesti de iubire pot fi marcati de tendinta de a vedea o eventuala legatura de cuplu intr-o lumina idealizata sau spiritualizata.


Horoscopul carierei si banilor Taurului in iulie 2012


Un mare aflux de sarcini si responsabilitati pare a te acapara odata cu 3 iulie, ca efect al tranzitului lui Marte in cea de-a sasea casa a Taurului. Pe de alta parte, poti constata ca iti vine mai greu sa lucrezi intr-o colectivitate sau sa te integrezi intr-o munca de echipa. Sunt posibile dispute si certuri cu colegii. Pentru a scapa de o stare de iritare ce nu iti da deloc pace, ar fi indicat sa te focalizezi asupra unor proiecte de detaliu, capabile sa iti absoarba atentia si energia clocotitoare.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iulie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro . 2012

Articole din acelasi domeniu:

Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Berbec -Taur : Compatibilitate in dragoste

Horoscop Taur iunie 2012
Horoscop Taur iulie 2012 Horoscop Taur iulie 2012 Reviewed by Diana Popescu on iunie 19, 2012 Rating: 5

4 comentarii:

Un produs Blogger.