Îngerii din vis | Semnificația și interpretarea viselor

Îngerii iviţi în vise semnifică o năvalnică aspiraţie pentru armonie, călăuzire, putere, prietenie şi conexiune sentimentală ori emoţională. 

Adeseori, ei sunt personificarea unei idei sau inspiraţii divine, ori reprezintă nevoia noastră de a ne examina viața, 
atitudinea noastră faţă de existenţă şi năzuinţele noastre. 


Semnificația și interpretarea viselor diane.ro

Îngerii sunt nişte soli care încearcă să ne îndrume spre noi perspective şi dimensiuni ale destinului. 

Atunci când visezi un inger căzut pe pământ, înseamnă că treci printr-o mare schimbare, ce necesită mari eforturi sau înfrângerea unor dificultăţi majore. 

Dacă vezi în vis un bărbat asemeni unui înger ţi se sugerează că eşti pe cale să te refaci spiritual sau emoţional după o dezamăgire ori o decepţie în dragoste. 

Atunci când te visezi pe tine personal ca pe un înger este un semn foarte bun. Ţi se confirmă astfel, că eşti pe cale
a cea bună sau că te simţi bine în pielea ta, fiind satisfăcut de felul cum te-ai descurcat într-o anumită conjunctură a existenţei. 


Un înger purtând în mâini un pergament reprezintă un vis cu o înalta semnificaţie spirituală. Aspiraţiile tale, ţelurile tale cele mai ambiţioase îţi sunt mai clare că oricând. 

A visa despre un înger purtând o sabie, luptându-se cu nişte crunţi inamici sau cu nişte demoni, denotă faptul că, nişte forţe ale răului îţi atacă sănătatea, situaţia financiară, familia, relaţia de dragoste sau de prietenie. 

Visul cu un  înger plutind în văzduh semnifică o binecuvântare, un noroc sau un dar pe care îl primeşti ca urmare a unor fapte bune sau caritabile. 

Dacă visezi că un înger merge împreună cu tine sau te însoţeşte oriunde ai fi, acesta reprezintă, de asemenea, un mesaj benefic. Dumnezeu ţi-a trimis în ajutor îngerul tău păzitor, astfel încât, să te poţi indepta spre adevăratele obiective ale destinului tău, oferindu-ţi tot ce ai nevoie pentru a-ţi împlini obiectivele. 

Atunci când un înger te părăseşte sau îţi întoarce spatele în vis înseamnă că ai făcut un mare păcat sau o faptă rea pe care nu ţi-o porţi ierta nici tu însuţi. Trebuie să te purifici spiritual prin rugăciune ori prin repararea greşelilor tale. 


Un înger apărut în vis într-o armură îţi sugerează că Satana încerca să te atace sub formă unui neaşteptat eveniment din viaţă reală, însă Dumnezeu ţi-a trimis în ajutor un înger capabil să te protejeze fizic, emoţional sau spiritual. 

Dacă visezi că eşti purtat prin văzduh sau ajutat de un înger, ţi se sugerează că deşi eşti slab în faţă unor ispite, îl iubeşti pe Domnul sau eşti focalizat spre autenticitatea persoanei tale, iar îngerii sau forţele binelui sunt gata să te sprijine în tot ce întreprinzi şi să te ajute să îţi înfrângi duşmanii dinăuntru sau din afară. 

Visul în care vezi coborând din ceruri către tine un înger, înseamnă că un mesager al Domnului îţi va aduce în curând un mesaj sub formă unei întâmplări neaşteptate, având darul de a-ţi lărgi cunoaşterea şi a te ajuta să îţi întrezăreşti viitorul.

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Sarutul din vis – Simbol si semnificatie

Ingerii printre noi | O poveste cu talc

Îngerii din vis | Semnificația și interpretarea viselor Îngerii din vis | Semnificația și interpretarea viselor Reviewed by Diana Popescu on august 12, 2012 Rating: 5

36 de comentarii:

  1. Este bine de stiut ce inseamna mai ales ca eu tin minte toate visele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Recunosc ca am o carte de vise pe calculator, dar incerc sa nu o deschid prea des. Popa zice ca e pacat sa interpretezi visele. Pe de alta parte, de ce ar exista semnificatii daca nu pentru a fi interpretate? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Intradevar toti ne-am intrebat, cel putin odata, ce inseamna anumite visele pe care le-am avut si care s-au repetat.

    Eu cred ca visul este ceva intim, personal, o latura care trebuie cunoscuta si descifrata noua însine. Interpretarea viselor a fost si va fi întotdeauna un câmp deschis de discutii...

    RăspundețiȘtergere
  4. am visat 3 ingeri in miniatura albi si frumosi au iesit dintr-o poarta de footbal adica din bara tranversala si mai era si o cruce stie cine va interpretarea visului

    RăspundețiȘtergere
  5. se pot talmaci visele ptr ca Daniel din vechiul testament talmacea visele

    RăspundețiȘtergere
  6. am visa ca sunt alaturi de arhanghelul mihail si ne luptam cu oameni posedati de demoni si era si satana acolo numai ca la el nu puteam sa ajungem sa ne batem cu el pentru ca fugea si erau prea multi demoni.imi zice si mie cinevva ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  7. buna sunt Andreea si de cateva nopti cum adorm visez ca imi vine o lumina puternica in ochii si din acea lumina apre un inger .ce inseamna asta ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Andreea. Crd ca esti pe cale sa ai o mare revelatie despre viata si persoana ta. Lumina inseamna, printre altele si clarificarea unor probleme aparent insolubile pana acum, iar ingerul reprezinta o salvare spirituala din mijlocul unor confruntari ce iti limiteaza existenta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am visat o persoana cu par blond lung pe umeri avea un chip prea blind era inbracat in alb cu o fisie de pinza galben aurie imi spune cineva va rog ce inseamna

    RăspundețiȘtergere
  10. Am visat ca un inger zbura avind în mana o creanga de maslin in mana stanga și în mana dreapta un cerc alb luminos cand a coborat din aer pe pamant am observat ca hainele lui ereu pline de pietre scumpe diamante cristale de tot felul ,poate cineva sa talmaceasca acest vis?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. numele meu este sorin am uitat sa ma prezint dupa ce am scris mai sus

      Ștergere
    2. Este un vis de bun augur. Daca ai fost cuprins de nesiguranta sau temeri in ultimul timp, acest vis iti transmite ca nu trebuie sa te pierzi cu firea, sa faci pace cu tine insuti (ramura de maslin) si ca trebuie sa ai incredere in tine insuti. Pe de alta parte, este posibil sa ti se atraga astfel atentia ca esti in pragul unei iluminari sau revelatii spirituale (cercul alb luminos). Pietrele pretioase de pe hainele ingerului sugereaza implinirile care te asteapta.

      Ștergere
  11. Buna,sunt Ioana si m.am visat intr.o camera destul de infecta a unui spital.Eram la cineva in vizita pe care nu l.am vazut cand,dintr.o data vad ceva miscand la geamul ce era acoperit de o plasa.Era un ingeras mic si gol.L.am luat in palme.Mama a vrut sa il atinga si el s.a strans foarte tare iar eu am putut cat de cat sa il desfac si apoi am fost trezita.Imi spune si mie va rog cineva ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ioana. Inseamna ca iti doresti sa vindeci sufleteste sau spiritual. Ai nevoie sa treci peste o durere, inca cei care te pot consola nu se pricep la asta, asa ca este necesar sa iti oferi un nou inceput in viata, un inceput mic si plapand poate, unul individual, dar care te poate "vindeca."

      Ștergere
  12. Am visat o ceata mare de ingeri, le vedeam doar capetele inconjurate de un nimb luminos alb-albastrui,
    stateau adunati strins intr-un grup si se uitau la mine,apoi m-am trezit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Violeta. Visul tau semnifica o mare promisiunie spirituala, o profunda seninatate si intelepciune care este pe cale sa se coboare asupra ta.

      Ștergere
  13. Buna, Diana. Sunt Leni si te rog, daca poti, sa-mi spui ce ar putea semnifica aceste doua vise:
    1, am visat ca imi era putin teama si o voce mi-a spus ca sunt 6 milioane de ingeri (probabil cifra semnifica ceva) care lucreaza si imi trimit lumina si stiam cumva ca Maica Domnului ii veghea in treaba asta
    2. l-am visat pe fratele meu ca sedea in pozitia lui Budha, imbracat in alb sau auriu, avea o fata foarte blajina, foarte luminoasa si fericita si ieseau raze de soare din tot corpul lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Leni. De obicei, nu raspund celor care nu sunt inscrisi pe site-ul meu. Am sa fac o exceptie, si am sa-ti dau o talmacire pentru primul vis. Este vorba despre un mesaj trmis chiar din dancurile fiintei tale, in care ti se semnaleaza ca nu trebuie sa te lasi stapanita de temeri care nu isi au rostul. Cifra sase (multiplicata in visul tau de un milion de ori) este un simbol al echilibrului, armoniei, caldurii afective, familiei si dragostei. Nu trebuie sa lasi sa-ti fie destramata armonia emotionala, mentala care te cracterizeaza de obicei.

      Ștergere
    2. Buna, Diana, si multumesc mult pentru raspuns. Admirabila interpretare! Leni.

      Ștergere
  14. Buna Diana!Sunt MARIA SI AM VISAT UN INGER DIN STELE!cE POATE INSEMNA!

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am visat ca un baiat a cazut de pe o cladire si cand m-am dus jos sa vad cum este, l-am vazut ca are aripi de inger si era intins pe burta jos. Am sunat la Salvare sa vina sa il ajute si i-au disparut aripile.
    Multumesc, Diana pentru interpretare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Razvan. Acest vis poate semnifica un ideal destramat sau o promisiune pe care viata nu ti-a implinit-o. Desigur, baiatul visat poate sa te prezinte chiar pe tine insuti...

      Ștergere
  17. Buna ! Am visat ca ma luptam impreuna cu 4 prieteni seara sa scapam de niste nici demoni.era o lupta grea.visez asta de 2 seri.ca atac am incercat sa folosesc um fel de putere cu cadura.ce inseamna ??

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna Diana,
    Poate imi poti raspunde si mie. De aproape un an de zile mergem la o clinica in Chisinau sa ne ajute sa avem un copil. Azi noapte am visat ca mergeam la clinica cu sora mea. Acolo, in salonul personalului, intr-un pat era mama noastra. Dormea cu spatele catre noi, cu spatele catre usa. O asistenta a spus ca a stat cu mare grija si a reusit sa adoarma cand a vazut ca am ajuns noi in siguranta.
    Aveam intalnire cu medicul a doua zi dimineata. Se inserase si am mers la masina care era la poarta clinicii sa rabatam scaunele sa dormim. Sora mea era pe afara, eu pe bancheta din dreapta, iar in stanga dormea o femeie- o matusa a mea, parca. Din stanga masinii am vazut venind 2 barbati- pluteau deasupra pamantului si aveau vesminte lungi. S-au apropiat de masina, unul a ramas mai in spate , iar celalalt a venit aproape si mi-a spus: Narcisa(numele meu), pana la sfarsitul anului vei naste o fetita! in timp ce-mi vorbea, ma apropiase de el - pluteam pe orizantala, culcata, deasupra matusii care dormea langa mine.
    Ingerul meu era blond, cu ochii albastri si parul usor ondulat.
    I-am raspuns: Ingerule, esti atat de frumos... Aceasta e cea mai mare dorinta a mea
    A intrebat de ce nu e cu mine sotul meu. Daca el nu va fi alaturi de mine dorinta nu mi se va implini. I-am spus ca va venit. L-am sunat pe sot si a venit

    Apoi... a sunat ceasul.


    Imi poti spune, te rog, ce ar putea semnifica?

    Multumesc,
    Narcisa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, inteleg ca te numesti Narcisa, si atat. Dupa cum am precizat pe blog, nu raspund decat rareori anonimilor. Pentru a-ti raspunde, te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul paginii).

      Ștergere
  19. Buna am visat un inger venise in camera mea era foarte frumos durduliu corpul lui emana un alb asa ca si norii foarte greu de explicat,eram foarte ingrijorata pentru el ca o sal vada lumea si poate o s-ăi faca vreun rău,nu stieam cum sa fac ca sa nul vada altii,de la emotiiile care l-eam avut mam trezit brusc.Ce ar putea semnifica acest vis. Mersi anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Olga. Poate fi vorba, pe plan oniric, despre o latura pura, eventual chiar spirituala a sinelui tau care te face uneori sa te simti vulnerabila in fata lumii. Intr-o alta interpretare, acest vis poate marturisi despre un ideal sau un tel de al tau marcat de temerea ca ar putea fi pus in pericol sau pangarit de oamenii din jurul tau.

      Ștergere
    2. Mersi mult de explicație Diana!!!

      Ștergere
  20. Buna !Ma numesc Andrei. Am visat ca din cer a coborat Dumnezeu, sau un inger , si ma ridicat deasupra pamantului, ma aflam in natura si ma ridicat in sus si ma coborat inapoi jos, si tot asa de mai multe ori, dandu-mi o senzatie de incredere dar in acelasi timp de frica. Mentionez ca peste cateva zile voi avea de sustinut 2 examene care sunt importante pentru mine si pentru cariera mea. Imi este foarte greu sa imi gasesc cuvintele spre a descrie acest vis. Sunt foarte fericit ca l-am visat pe Dumnezeu sau pe ingerul meu pazitor dar sunt nelinistit ca nu stiu ce semnifica visul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum am mentionat de nenumarate ori, nu ofer intrepretari ale viselor anonimilor. Te poti inscrie pe site-ul meu (in subsolul blogului)....

      Ștergere
  21. Buna, ma numesc Denisa. Am visat acum cateva luni o imagine impartita in patru, cu un bebelus care statea in aceeasi pozitie in toate, dormind. Avea in fiecare dintre ele un norisor ca in desene si visa lucruri diferite. Imaginea a persistat tot visul iar o voce mi-a spus ca va fi baiat, se va naste in scorpion (zodia mea) si ca tot ceea ce voi face eu ziua va stii el noaptea cand viseaza, apoi s-a terminat. Imi doresc un copil dar am mai incercat sa raman si nu am putut. Poate ma poti lamuri cu semnificatia. Am inceput sa te urmaresc si pe Google+ pentru ca astazi am dat de tine. O seara buna !

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna.
    Visul meu are,cate putin din tot ce ati mentionat sus!

    RăspundețiȘtergere
  23. imi ziceti si mie ce inseamana in vis cand un demon ataca un inger si se lupta cu sabia si in spatele lui inger sunt mai multi oameni pe care ingeru ii apara de demon





    RăspundețiȘtergere
  24. Buna diana in primul rand țin sa menționez ca am vrut sa ma înscriu pe situl tau dar nu stiu cum.acum vreau sa spun un vis care nu e al meu e al soțului meu care își dorește foarte mult sa știe semnificația lui.a visat așa se făcea ca erau trei bărbați in alb blonzi cu aripii si mai era si un al patrulea care era bătut ciufulit de cei trei ce semnificație crezi ca ar avea visul acesta

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.