Horoscop Taur 2013

Horoscopul Taurului din anul 2013 anticipeaza o impletire, uneori, derutanta, intre fericire si dezamagiri. Inspiratia, impulsionata de o creativitate de zile mari, iti furnizeaza idei sclipitoare, demersurile financiare par a fi sortite succesului, iar viata amoroasa poate oscila dramatic intre agonie si extaz.

Incepand cu 29 ianuarie 2013, reintoarcerea planetei Jupiter in aspect direct in Gemeni si a doua casa a Taurului reuseste cumva sa te scoata din carapacea indoielilor si ezitarilor, mai ales din punct de vedere material. Esti gata sa te reavanti in indraznete initiative si sa iti pui toate talentele in slujba obtinerii de noi si deloc neglijabile avantaje financiare. Este de asteptat sa depasesti unele dificultati cu banii si chiar sa iti maresti contul din banca sau de sub saltea. Poti fi tentat sa iti sporesti proprietatile. Oricum, se intrevede un mare castig, indiferent daca este vorba despre niste numere norocoase la loto, o mostenire ori o crestere salariala. Simtamantul ca trebuie sa primesti ceea ce ti se cuvine tinde sa atraga norocul de partea ta! Pe de alta parte, trebuie sa iti potolesti ispita de a te arunca in cheltuieli mari si necugetate. Mai curand, pune deoparte niste bani albi pentru niste zile ceva mai negre!

Relatiile cu oamenii apropiati sau asociatii sunt pe cale sa intampine dificultati ori sa ajunga intr-un impas odata cu 18 februarie 2013, ziua de debut a tranzitului retrograd a lui Saturn in Scorpion si a saptea casa a Taurului.  Sursa acestor probleme poate fi impresia ca nu esti potrivit sau indeajuns de bun pentru un partener sau temerea ca iti poti pierde independenta. Dragostea dintr-o relatie de cuplu se  loveste de ezitari si nesiguranta. De multe ori, in acest context astral, au loc amanari ale unei logodne ori casatorii. Chiar daca nu te sfiesti sa iti declari si sa iti demonstrezi cu un foarte mare patos iubirea, acest lucru poate ascunde niste indoieli acumulate in suflet. Taurii singuri se pot lansa in efevescente si scurte povesti de dragoste, care nu pot decat sa le lase un gust si mai amar al singuratatii lor. In cazul in care continui sa eviti responsabilitatile dintr-o prezenta sau viitoare legatura afectiva, nu ai cum ajunge la o implinire.

O nevoie imperioasa de a te schimba, de a descoperi in interiorul fiintei tale un adevar de care te simti vaduvit, se manifesta din 12 aprilie 2013, sub impactul trecerii planetei Pluton in turnura retrograda in Capricorn si a noua casa a Taurului. Pari a fi impulsionat de necesitatea de a te purifica de toata zgura mentala sau spirituala adunata in tine in ultima vreme. Uneori, acest tranzit implica o confruntare cu o autoritate, cu o credinta religioasa, probleme legale sau necazuri intr-o tara straina, un impas in invatatura, in special in cazul celor ce urmeaza studii superioare.

O planeta a disolutiei, Neptun retrograd in Pesti si a unsprezecea casa a Taurului iti atrage atentia din 7 iunie 2013 asupra falselor sperante, a atitudinii tale rigide fata de grupuri si colectivitati carora te-ai alaturat sau care par a te atrage. A venit timpul sa iti revezi idealurile, sa constientizezi adevaratele tale teluri si sa analizezi daca acestea se potrivesc amicitiilor si legaturilor tale sociale. Poti fi cuprins de o stare de visare cu ochii deschisi sau te poti lasa prea mult captiv in mrejele imaginatiei, avand inclinatia sa neglijezi vechile prietenii si sa incepi altele, foarte promitatoare la prima vedere, dar extrem de paguboase in viitor.

Pe 26 iunie 2013, patrunderea lui Jupiter in Rac si a treia casa a Taurului da nastere, de obicei, unor nesperate oportunitati in educatie si comunicare. Esti imboldit sa iti extinzi orizonturile, iar mintea-ti fara astampar te provoaca mereu sa explorezi noi subiecte si sa le impartasesti, cu entuziasm, celor din jur. Este o perioada prielnica calatoriilor, studiului, nativilor asociati cu invatamantul si celor ce detin o pozitie de autoritate. Norocul poate apare in calea ta deghizat sub forma unor vizite, scurte calatorii, contacte cu prietenii si rudele. Sunt favorizate activitatile din afaceri si cele presupunand creativitate. O parte din Raci au ocazia de a se bucura de o inlesnire in ceea ce priveste transportul zilnic. Cine stie, poate iti cumperi o (noua) masina?

O detensionare a comunicarii si interactiunii cu parteneri din plan personal, social sau profesional se intrezareste odata cu 8 iulie, ca efect al revenirii lui Saturn in tranzit direct in Scorpion si a saptea ta casa. Este cazul sa intelegi si sa iti reinchegi relatiile cu persoane care inseamna foarte mult pentru tine. Predispozitia de a lasa de la tine, de a face compromisuri iti netezeste drumul spre invigorea conexiunii cu persoana iubita. Se poate ivi un impuls cotropitor de a da o noua dimensiune sau de a ridica la un nivel superior relatia ta de dragoste.

Din 17 iulie, Uranus retrograd in Berbec si a douasprezecea casa  a Taurului are obiceiul de a aduce lumina in zone subconstiente ale fiintei tale, inspirandu-te sa ai niste revelatii despre trecutul tau si felul cum acesta iti inraureste prezentul. Este un interval de timp oportun eliberarii poverilor emotionale, risipirii gandurilor negre legate de un amar esec sau o nereusita in viata. In acest fel, iti poti pregati terenul pentru o improspatatoare relansare in existenta si urmarirea visurilor tale cele mai dragi. Meditatia sau scrierea unui jurnal par fi activitati fertile si profitabile din punct de vedere spiritual.

Pluton, reasezat in tranzitul direct odata cu 20 septembrie 2013, te determina sa accepti cu ochii deschisi structurile sau conjuncturile existentei ce sunt dincolo de puterea ta de a le schimba. De fapt, atunci cand devii constient de fortele superioare tie, ai sansa de a te alinia lor si a le folosi in scopurile tale cu sporiti sorti de izbanda. Oricum, pari a fi mai aproape ca oricand de o viziune limpede despre ceea ce ar trebui sa faci si ti s-ar potrivi in viata. Nativilor din Taur a caror profesiune are de a face cu psihologia si cercetarea li se deschid in fata niste circumstante avantajoase.

Incepand cu 7 noiembrie, Jupiter retrograd in Rac si a treia ta casa indica vointa si dorinta de a reactualiza o relatie cu familia, cu un prieten sau o persoana iubita. Totodata, aceasta conjunctura astrologica sugereaza ca ti-ai putea asuma o atitudine de usoara superioritate la serviciu sau in viata sociala, un lucru care nu este rau atata timp cat nu ii calci pe bataturi pe ceilalti. Jupiter retrograd inseamna ca va fi necesar sa depui mai multe eforturi pentru a te bucura de succes si ca puterea ta de a distinge adevarul de falsitate slabeste, lasand loc unor decizii eronate. Tocmai de aceea, nu este recomandabil sa iti pui semnatura pe vreun document important in aceasta perioada.

Neptun isi regaseste tranzitul direct in Pesti si a unsprezecea casa a Taurului din 13 noiembrie 2013, sprijinindu-te sa iti recunosti cu o mai mare limpezime adevaratii prieteni si indreptandu-ti atentia spre o cauza umanitara. In aceste conditii, prietenia pare a-ti da o mana de ajutor in abordarea unor aspiratii spirituale si in slefuirea abilitatilor tale intuitive.

Aspectul direct al lui Uranus in Berbec si a doua casa a Taurului te gaseste, din 17 decembrie 2013, mai constient de impulsurile lumii tale interioare si de resursele native insuficient exploatate pana acum. Coincidente si intamplari relevante sunt pe punctul de a te desparti de obisnuinte nocive spiritual si material. Uranus continua sa iti taie, una cate una, legaturile cu trecutul, orientandu-te gradual catre oportunitatile viitorului.


Nota. Previziunile din acest horoscop s-au realizat pe baza evenimentelor astrale majore din urmatorul an. Pentru aspecte detaliate puteti consulta, pe acest blog, horoscoapele lunare ale Taurului pentru anul 2013.

In curand, pe blogul Dianei: Horoscopul dragostei Taurului in 2013
Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in functie de ziua ta de nastere in Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile Copyright © diane.ro . 2012Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:Previziuni astrologice 2013 | Horoscop 2013

Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Horoscop Berbec 2013
Horoscop Taur 2013 Horoscop Taur 2013 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 06, 2012 Rating: 5

34 de comentarii:

  1. nu-mi place deloc modul in care este reprezentat horoscopul de anul acesta mariana 15 ani

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt si eu zodia taur dar imi pare rau ca sunt sub acest semn zodiacal cred ca mama m-a facut o ghinionista mariana 15 ani

    RăspundețiȘtergere
  3. urasc sa fiu zodia taur mariana 15 ani

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa vedem cum v-a fi, mai intai sa trecem de luna decembrie si de previziunile mayase.

    RăspundețiȘtergere
  5. Urasc sa fiu zodia taur.Munca multa,bani putini,dusmani multi,lipsa totala de noroc,tot ce castigi este numai in urma unei munci asidue,etc.Urasc acest semn zodiacal.Daca exista ceva care sa ne bucure si pe noi taurii,spuneti/ne ,ca sa ne mai ridicati si noua moralul,ca murim sufocati,in acest semn zodiacal.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai perfectă dreptate! Toată viaţa am muncit pentru nimic! Tot săracă şi cârpită în cur sunt! Degeaba sunt de familie bună, onestă, etc., etc., nu contează!

    RăspundețiȘtergere
  7. mie imi merge foarte bine am noroc de ban nu prea am noroc de iubire dar in rest toate bune in viata

    RăspundețiȘtergere
  8. nu e zodie ghinionista zodia tauri poate pt voi e pt mine nu e si in anul 2013 chiar nu e de loc si apropo La multi ani pe 2013!serban marian

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu pot sa spun ca nu am avut noroc in viata,sant taur in 1985 am castigat o masina,atunci aveam 22 de ani,am mai castiga dupa aia si bani dar nu nustiu ce(nu multi)dar in ultimi 4-5 ani numai esecurii si datorii oare pana cand,sa fie oare adevarat ce scrie aici ar cam fi si timpul,Cornel.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu sunt taur, nu e usor dar, sa vedem si tot ce reusim sa avem. Cu multa munca, obositi de alergatura de a ne mai indeplini un obiectiv( pt ca sa nu uitam ca suntem atat de incapatanati ca luptam pana la epuizare sa finalizam ce ne propunem) si, surpriza cand reusim nu suntem in stare sa ne mai bucuram. Mereu sau deja urmarim alt obiectiv. Pe pielea mea am simtit asta si simt inca nu m am vindecat, probabil asta vine in timp. Tr sa invatam sa ne bucuram de fiecare treapta urcata. Sa vedem partea plina a paharului. Am 37 de ani si consider ca inca nu am invatat sa apreciez. Dar, au fost momente cand am picat si abia atunci m am intrebat, dupa ce alerg? Daca inchie bilant anual nu ies negativ si nici macar zero, dar nu ne multumim de cat profit realizam intr un an. Ar trebui la final de an macar sa negandim daca dupa ploile, furtunile zilele insorite din an. ?......ce a predominat. Sa invatam sa ne facem inventarul. Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu dati vina pe zodia voastra pentru latenta si puturosenia care zace in voi, in unii dintre voi, pardon! Ce usor e sa arunci vina in seama altor elemente...in timp ce stati asteptati sa vi se dea, sa vi se faca...Nu asa functioneaza treaba! Taurii sunt mai greu de inteles uneori si asta nu neaparat din vina lor...cat din vina celor cu care se infratesc, pe baza unor interese imaginare...Eu sunt o tauroaica de 23 de ani si pot sa spun ca am avut noroc cu carul in viata asta...si nu ma refer la bani si masini...ca vad ca pentru voi la asta se rezuma norocul....Am avut insa si esecuri si asta doar din cauza mea...pentru ca nu am stiut sa gestionez anumite situatii traite de mine, personal...nu din cauza zodiei...Dumnezeu va da traista...voi tre' sa o umpleti!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ghinioanele va urmaresc din cauza prostiei voastre! Taurii sunt cheltuitori de fel. Iar aici intalnim doua categorii: cheltuitori destepti sau cheltuitori prosti. In prima situatie stii sa te opresti la timp, in a doua faci si credite la banci pentru a cheltui in continuare. Logica e simpla!

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu sunt nascuta in aceiasi zodie cu voi!
    Nici mie nu mi place aceasta zodie dar nicinu imi displace.eu cred ca suntem totusi o zodie norocoasa dar si putin ciudata,legat de acest aspect al ciudateniei cred ca numai noi il intelegem !
    In rest suntem ok, nu suntem usor de pacalit, suntem muncitori, seriosi.

    RăspundețiȘtergere
  14. mie imi place mult zodia in care m-am nascut. am 44 ani si pot sa spun ca viata mea a fost deosebita, spun deosebita pt ca n-am avut timp sa ma plictisesc.Taurii au o forta divina care ii ajuta sa infranga situatiile limita, au intuitie, sunt plini de sarm, sunt parinti buni, intelegatori. Sincer, au si calitati si defecte, dar ce zodie e perfecta?

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu e nimic cu zodia. Destinul ni-l construim singuri. Daca suntem pesimisti si ne plangem toata ziua, cum sa atragem ceva pozitiv, lucruri frumoase?

    Capul sus, dupa ploaie vine si soarele :D Si da, tot taur sunt si eu

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu sunt taur, ma consider norocoasa, am trecut cu bine peste multe etape grele cu mare usurinta, intr-adevar muncim mult, nu ne limitam, dorim mereu mai mult. Imi place sa am, sunt inventiva, rationala, lucida, parinte bun, prieten sincer . Cred in iubire sincera, apreciez oamenii asa cum sunt. In final e o zodie puternica, doar ca fiecare isi face destinul. Fiti optimisti si multumiti de ceea ce aveti si sunteti!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  17. Bravo, Taurito, crede in tine si nimic nu iti va sta in cale

    RăspundețiȘtergere
  18. Mie nu-mi place sa citesc horoscopul pt ca de multe ori scrie lucruri care te sperie ! Dar tin sa cred ca in viata trebuie sa fii optimist , sa castigi , sa lupti , sa nu te-dai batut ..........etc . La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  19. sunt taur si sunt mandra de asta.noi taurii suntem oamenii cei mai stabili si practici, loiali, calmi, de nadejde, realisti,grijulii si familisti.suntem atrasi de bunurile materiale si vrem sa avem confort financiar, dar si muncim la greu ,nu cersim.suntem sociabili, avem umor si nervi tari.dar daca suntem jigniti sau provocati prea tare suntem greu de oprit.asa ca fratilor tauri, daca muncim avem si se zice ca taurul face bani si din piatra seaca.norocul si-l mai face si omul. LA MULTI ANI !

    RăspundețiȘtergere
  20. zodie mai incapatanata ca taurul nu o sa mai vezi never:)suntem puternici si orice ne punem in cap realizam mai greu dar o scoatem la capat !suntem invidiati si multi incearca sa ne puna piedici,insa o forta divina actioneaza mereu deasupra noastra asa ca mergeti inainte aveti incredere in voi !

    RăspundețiȘtergere
  21. Iubesc zodia asta, din care fac parte si eu. Oameni seriosi, frumosi, de incredere, care isi pun munca, bratele, sufletul in slujba celui/ celei careia i se dedica. Esteti desavirsiti, nu-i vezi in mahalagisme si urite purtari, si nici prin preajma lor.

    RăspundețiȘtergere
  22. Asa e, taurul e constructorul zodiacului.
    Nu se lasa pana nu termina ce a inceput, dar nici nu reuseste sa se bucure prea mult de ceea ce obtine, totdeauna i se pare prea putin, e intr-o competitie continuua cu sine... prea perfectionist, prea dependent de munca, nu-i intelege pe cei cu un ritm mai incet, fara aspiratii prea mari... ii detesta, nu-i vor in jurul lor decat pe cei cu un pas deasupra lor, de la care au ce invata... pana la urma nu e rau.
    Dar, perseverenta taurului uneori nu are ratiune. Pur si simplu nu renunta, chiar daca obiectivul nu e in favoarea lor... asta e un punct slab, pt ca aduce suferinta. Te urmareste un lucru o viata, daca l-ai inceput si nu l-ai finalizat...
    tauroaicele, de orice varsta, sunt cele mai senzuale femei... dar, din pacate, prea cinstite si dedicate, ca sa profite de asta...f creative, f practice
    normal, sunt tot taur, cu bune si rele...

    RăspundețiȘtergere
  23. tauri in general sunt foarte sufletisti si cand este intalneste pe cine-va la ananghie rupe pamantul in doua pentru al ajuta eu sunt taur asa suntem noi puternici creativi si ne infricati nu ne temem de nimic doar suntem ocrotiti de marele venus regele dragostei si puteri fara ne sfarsit noi tauri stim sa iubim cu sufletu si facem copii foarte frumosi si pe deasupra si inteligenti numele meu este marian va multumesc un an 2013 fericit va urez.

    RăspundețiȘtergere
  24. Taur 30.04.1989 cont de fb raco jhon daniel ....sunt taur si caut fecioara :)))))

    RăspundețiȘtergere
  25. E super tare sa fii taur ... Sunt nascuta pe 1 mai si imi place zodia mea pentru ca ma caracterizeaxa din orice punct si ma inteleg cu toata lumea chiar daca sun incapatanata si nu dau dreptate la nimeni :P

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna, si eu sunt taur, tot pe 1 mai si e adevarat cum spune lumea, suntem foarte incapatinati, nu dam dreptate nimanui, dar avem noroc ca suntem frumosi, senzuali si avem un echilibru intern greu de gasit la alte zodii. E bine cu zodia taur.

    RăspundețiȘtergere
  27. Pentru mine e cea mai importanta zodie.E zodia mea si gata!
    Asta sunt!
    Si..nu imi invinuiesc mama pentru data nasterii mele, [ca e penibil]
    In orice caz...va fi un an bun, asa imi place mie sa zic, deci....cumo fi o fi, char daca suntem in februarie 2013 , cand comentez eu la postarea asta si nu merge prea bine mai nimic...

    RăspundețiȘtergere
  28. si eu sunt taur si traversez o perioada foarte grea din viata mea pt ca nu mai am slujba dar sunt optimista si am incredere ca cineva acolo sus ma iubeste nu va pierdeti speranta Noi suntem niste luptatori Mariana Catrina

    RăspundețiȘtergere
  29. Am ramas placut surprins de ceea ce am citit,si eu sunt un taur din 6 mai 1990...pot sa spun ca am avut o viata destul de grea si o xopilarie mizerabila...dar am ajuns la varsta mea sa gandesc mult mai departe decat cei din jurul meu...am o afacere deja de la 20ani si pot sa zic cu mana pe inima ca nu mias inchipuii sa fiu alta zodie.....mereu simt o prezenta ce nu pot explica ce mereu vegheaza ce fac...pot sa zic ca aceasta zodie este stanca zodiacului prin cate poate trece un taur si tot sa tina capul sus e greu pentru 99% din celalate semne.sunt mandru de zodia mea si prin greu cat incape dar apoi soarele pe strada noastra tine pana noi tragem roleta:)) suntem invingatori innascuti nu ne dam in spate de la nimic noi suntem cei puternici restul vor sa fie ceea ce nu sunt...numa bine sanatate:)

    RăspundețiȘtergere
  30. Salut tuturor! Respect toate opiniile celor de mai sus. Este o zodie a celor muncitori, echilibrati si devotati. Daca mai sunt si exceptii, acestea nu fac decat sa intareasca regula.

    Precum nici cele cinci degete de la mana nu sunt aceleasi..si cele 12 semne zodiacale sunt diferite pentru a-si aduce fiecare contributia, prin caracteristicile proprii..Unitate prin diversitate, in final..

    Si, la urma urmei, daca taurii isi pot aduce contributia prin caracteristicile mai sus enumerate.. de ce nu? Hai sa ne molipsim cu totii de la ei, si poate lumea va fi un pic mai buna!

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna,fiecare are experientele lui in viata,principalul e sa nu dam vina doar pe zodie,e bine sa vedem daca nu cumva noi ca persoane am gresit,sa recunoastem ca viata aduce si bune si rele iar zodia doar ne ajuta sa ne intelegem.De noi depinde cum trecem peste toate.Taurii sunt puternici,muncitori,sunt loiali dar pot fi si extrem de duri si uneori greu de inteles.

    RăspundețiȘtergere
  32. Salut tuturor!Suntem o zodie de pamant si asta trebuie sa spuna tot, caci din pamant ne tragem si in pamant ajungem....ca doar omu-i trecator pe lumea asta...dar macar sa fie cu folos!. Ganditi pozitiv si va fi bine!! o viata frumoasa va doresc

    RăspundețiȘtergere
  33. Foarte bine realizat horoscopul pt Taur, insa nu ai mai postat si Horoscopul Dragostei pt Taur 2013! Este mentionat la sfarsit si mi-a atras atentia ("In curand pe bogul Dianei...") Niciodata nu e prea tarziu. Multumesac!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.