Horoscop Varsator noiembrie 2012


Horoscopul Varsatorului din luna noiembrie 2012 prefigureaza un interval de timp oportun punerii in valoare a talentelor ori resurselor interioare neglijate pana acum, afirmarii si culegerii unor lauri in cariera.

Odata cu 7 noiembrie, Mercur devine retrograd in Sagetator si a unsprezecea casa a Varsatorului, dand nastere unei situatii confuze in relatiile cu prietenii. Par a apare tot felul de desincronizari. De pilda, atunci cand ai cea mai mare nevoie de un amic, acesta pare a fi, dintr-o data, de negasit. Sau, unii dintre amici par a intarzia la intalniri ori chiar a uita de ele. Poate ca ai acordat, in ultima vreme, o prea mare atentie intereselor tale, si nu mai stii cum sa te reintegrezi printre persoanele apropiate. O mica trecere in revista a prioritatilor tale iti poate furniza solutii neasteptate pentru aceste probleme.

Neptun, revenit aspect direct in Pesti si a doua ta casa pe 11 noiembrie, iti daruieste o binevenita clarificare asupra valorii personale si a lucrurilor pe care le pretuiesti cu adevarat. Poti fi vizitat de revelatia ca ai la indemana toate resursele necesare pentru a-ti implini obiectivele, nemaivand nevoie decat de putina ambitie ori mobilizare. Nu este exclus sa iti dai seama ca banii si posesiunile sunt trecatoare in comparatie cu cuceririle tale spirituale si mentale.

Pe 14 noiembrie, Luna noua si eclipsa de Soare aparute in cerurile Scorpionului par a pune la cale o dezvaluire a vietii tale intime sau, cel putin, a unor secrete legate de aceasta. Daca incerci sa negi sau sa te pitesti pe undeva, nu faci decat sa iti inrautatesti situatia. Nu te rusina sa arati cine esti cu adevarat.

O perioada tocmai potrivita pentru a-ti investiga lumea interioara si a reflecta la visurile tale este initiata din 17 noiembrie, de tranzitul lui Marte in Capricorn si a douasprezecea ta casa. Unele evenimente din trecut par a reveni in actualitate, iar acest lucru nu este neaparat ceva rau. Cea mai mare parte a energiei tale este canalizata catre viata personala. In acelasi timp, poate ca nu doresti ca altii sa interfereze in preocuparile tale prezente. Un lucru firesc, avand in vedere ca cea mai mare eficienta o ai acum in momentele cand lucrezi sau faci ceva de unul singur. Subiecte refulate ori refuzate sunt pe cale de a fi aduse la lumina din zona subconstientului. Lasa-le sa vina la suprafata si vei castiga o sporita cunoastere a propriei fiinte. In caz contrar, poti fi strabatut de insomnii sau o senzatie de inconfort coplesitoare.

Din 21 noiembrie, Soarele isi face intrarea in Sagetator, salvandu-te din mijlocul problemelor create de Mercur. Ai la indemana un interval de timp propice colaborarii sau cooperarii cu prieteni ori oameni care iti impartasesc interesele. Pe de alta parte, intalnirile, petrecerile si evenimentele sociale par a-ti lasa foarte putin timp la dispozitie. Idealismul ce te cuprinde acum se poate inalta pana la ceruri! Esti tentat sa aderi la o organizatie sau o cauza care sa iti innobileze si sa iti certifice valoarea individuala.

Luna plina rasarita pe 28 noiembrie in sectorul Gemenilor iti starneste dorinta de a-ti lasa grijile si ambitiile deoparte pentru scurta vreme, pentru a te bucura de viata si a te distra. Iti poate fi dificil sa faci tot ce iti trece prin minte acum, insa, cu un strop de creativitate, le poti impaca pe toate. Nu te sfii, asadar, sa iti exprimi preaplinul inimii si sa gusti din delicii indelung refuzate.


Horoscopul dragostei Varsatorului in noiembrie 2012


Aparitia lui Venus in cea de-a zecea casa a Varsatorului iti poate inlesni, odata cu 22 noiembrie, inceperea unei povesti de dragoste cu o persoana avand de a face cu serviciul sau cu zona ta zilnica de preocupari. Ai grija, totusi, sa nu impletesti prea strans chestiunile profesionale cu viata amoroasa...

Pe 28 noiembrie, Luna plina din a cincea ta casa iti inspira o covarsitoare dorinta de a-ti impartasi sentimentele fiintei iubite. Legatura de cuplu capata intaietate in fata vietii sociale ori profesionale. Uneori, dragostea vibranta ce te insufleteste se poate inalta la un nivel aprope spiritual.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in noiembrie 2012


Luna noua ivita pe 14 noiembrie in cea de-a zecea casa a Varsatorului da cale libera unor noi inceputuri asociate cu zona profesionala. Poti primi o oferta avantajoasa legata de un job sau ai sansa de a incepe un curs de perfectionare a abilitatilor tale profesionale. Pari ajunge, pe nepusa masa, sub luminile reflectoarelor, asa ca fii pregatit sa dai tot ce ai mai bun in tine. Sensibilitatea conferita de Luna noua este prielnica oricaror activitati implicand relatiile cu publicul.

Legaturile profesionale tind a-ti aduce beneficii neasteptate incepand cu 22 noiembrie. Vizita planetei Venus in Scorpion si a zecea ta casa iti deschide fericite perspective in cariera. O avansare sau o marire de salariu este pe cale sa iti confirme vechi sperante. Atomsfera de la serviciu este destinsa si pari a te bucura atat de aprecierea colegilor cat si a sefilor. In aceasta conjunctura astrala, se intampla adesea in sfera profesionala sa te intalnesti mereu cu oamenii potriviti la momentul potrivit.

Din 27 noiembrie, iesirea lui Mercur din turnura retrograda in Scorpion si a zecea casa a Varsatorului accentueaza tendintele anterioare. Colegi ori colaboratori care aveau o parere negativa despre tine se vad siliti sa isi revizuiasa parerile. Poate iesi la iveala faptul ca nu vrei sa concurezi pe nimeni si nici sa iei postul altcuiva, ci ca intentionezi sa te afirmi fara a calca pe nimeni pe bataturi.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : noiembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Previziuni astrologice 2013 | Horoscop 2013

Horoscop Varsator octombrie 2012
Horoscop Varsator noiembrie 2012 Horoscop Varsator noiembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 31, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

  1. din zodia asta doar ce e rau mi s potriveste in rest nimik.....iar cat priveste partea aia cu relatii...neah niciodata nu s-au adeverit asa ca.....nu cred nimik din ce se spune..

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.