Horoscop Taur aprilie 2013

Horoscopul Taurului aprilie 2013 marturiseste despre o necesara cufundare in lumea interioara, ce lasa loc treptat unei tot mai mari deschideri spre universul din afara, marcate de o puternica nazuinta de exprimare a personalitatii si materializare a celor mai ambitioase teluri.

Pe 10 aprilie, Luna noua isi face aparitia in Berbec si a douasprezecea casa a Taurului, casa solitudinii si subconstientului, vietii spirituale, secretelor si inamicilor ascunsi. Aceasta Luna noua impune, de obicei, o oarecare singuratate, necesara repotentarii lumii interioare si despartirii de neghina tendintelor negative din punct de vedere subconstient sau psihic. Ar trebui, asadar, sa te lasi in voia unei insanatosiri spirituale, avand drept rezultat o binevenita purificare interioara.

Trecerea lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn si a noua ta casa inspira, de multe ori, o navalnica dorinta de transformare, in scopul regasirii adevaratei tale fiinte ori personalitati. Acest aspect astral insufla nevoia eliberarii de balastul sufletesc ori mental, ce poate capata trasaturi dramatice, dand uneori senzatia ca esti pierdut sau ca ai pierdut totul. Intr-un astfel de caz, este necesar sa te focalizezi asupra aspectelor cu adevarat importante ale existentei, trecand cu vederea conjuncturi cotidiene trecatoare sau de detaliu.

Din 14 aprilie, tranzitul lui Mercur in Berbec si a XII-a casa a Taurului consacra o perioada de observare, reflectie si luare in considerare a unei perspective de ansamblu. Lucrurile obisnuite sau cele carora nu le-ai dat mare importanta tind sa iti dezvaluie semnificative si promitatoare oportunitati. Intuitia iti poate transmite niste importante mesaje prin intermediul viselor ori sensibilitatii emotionale. Pari a fi inclinat sa diseci cu minutiozitate informatiile venite din lumea din afara. Tacerea ori rezerva ta poate fi gresit interpretata de oamenii din jur, asa ca ar fi indicat sa imprastii o falsa si negativa impresie despre tine.

Cerurile destinului par sa se lumineze odata cu 15 aprilie, gratie tranzitului lui Venus in Taur. Ai in fata un ciclu venusian pe parcursul caruia iti poate fi foarte greu sa iti refuzi numeroase placeri ce te ispitesc. Latura sentimentala, receptiva a personalitatii tale este pe punctul de a capata intaietate. Este de asteptat sa acorzi o sporita atentie infatisarii tale exterioare, simtindu-te imboldit sa iti sporesti atractivitatea. Lumea din preajma ta pare a te aprecia si a-ti cauta mereu tovarasia.

Incepand cu 20 aprilie, intrarea Soarelui in sectorul Taurului face ca viata personala sa devina prioritara. Influentele solare te pot ajuta sa iti distingi cu claritate personalitatea si iti pun la dispozitie indeajuns de multa energie pentru a aduce schimbari esentiale ale sinelui. Pari a fi mult mai indraznet, fiind astfel capabil sa lasi o mai mare impresie celorlalti. Cutezanta in afirmarea dorintelor si ambitiilor tale te poate face insensibil fata de simtamintele oamenilor din imediata ta apropiere. Chiar daca ai la indemana mijloace pentru a te transforma pe tine insuti, asta nu inseamna ca ii poti schimba si pe ceilalti. Esti indreptatit sa iti afirmi resursele si telurile dragi, iar daca te abtii sa faci asta poti avea in viitor dificultati legate de increderea in tine insuti si evolutia personala.

Odata cu aceeasi zi de 20 aprilie, Marte in tranzit pe aceleasi taramuri ale Taurului accentueza tendintele anterioare. Simti ca ai un teren ferm sub picioare si esti gata sa iti impui, daca trebuie, nazuintele si idealurile. Mult mai intreprinzator decat de obicei, ai sansa de face pasi uriasi in indeplinirea obiectivelor tale.
Vrei sa lasi o urma nepieritoare a trecerii tale prin lume si pari a fi mereu sub lumina reflectoarelor. Daca circumstantele ti-o cer, nu sta pe ganduri in a riposta. Combativitatea si lipsa de rabdare te pot impinge insa catre certuri si dispute violente!

Pe 22 aprilie, sub impactul opozitiei dintre Venus si Saturn, este posibil sa para un conflict intre datorie si placere, intre simtul practic si nazuinta unor impliniri emotionale sau sentimentale. Nu este exclus sa treci printr-un timp frustrant, de singuratate sau retragere din sfera sociala. Intr-un astfel de context, te poti desparti de un prieten sau un partener de cuplu ce a incetat de mult sa mai reprezinte cu adevarat ceva pentru tine.

Trigonul lui Venus cu Pluton din 24 aprilie iti stimuleaza creativitatea si te sprijina sa iti exprimi autenticitatea fiintei cu precadere prin mijlocirea unei inzestrari artistice.

Horoscop Taur aprilie 2013 - Dragoste

Din 15 aprilie, prezenta lui Venus in intaia casa a Taurului iti deschide apetitul pentru dragoste, in special pentru deliciile fizice ale impartasirii dintr-o relatie de cuplu intima. Nu te lasa antrenat intr-o aventura superficiala intrucat, in acest caz, nu vor intarzia sa apara niste complicatii destul de stresante.

Viata amoroasa poate fi extrem de efervescenta odata cu 20 aprilie, ca urmare a tranzitului lui Marte in prima ta casa. Nu iti lipseste deloc curajul de a initia o poveste de dragoste la care visai de mult, dar nu gandeai ca ar putea fi vreodata posibila.

Pe 25 aprilie, Venus in trigon cu Pluton iti daruieste o magica aura de farmec si iti resuscita simtamintele de iubire. Conexiunea cu persoana indragita pare a castiga in profunzime si afectiune, prilejuind rare si pretioase momente de fierbinte comuniune.

Luna plina, ivita pe 25 aprilie in a saptea casa a Taurului, sustine influenta astrala de mai inainte, punand mai presus de orice relatia cu un partener intim. Poti fi stapanit de o coplesitoare dorinta de a implini nevoile si dorintele fiintei iubite, fiind capabil sa faci mari sacrificii in acest scop. Chiar daca aceasta Luna plina inlesneste pentru unii nativi din Taur o revitalizare a legaturii amoroase, ii poate determina pe altii sa ajunga la o separare sau o despartire definitiva.

Horoscop Taur aprilie 2013 - Bani si cariera

Din 20 aprilie, Soarele aflat in prima ta casa iti confera o atitudine individualista ce nu iti recomanda lucrul in echipa sau o stransa colaborare cu colegii. Pe de alta parte, vitalitatea care te strabate acum iti permite sa duci pana la capat sarcini ce iti pareau foarte dificile altadata.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : aprilie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in "Blogul Dianei":

Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Horoscop Taur 2013

Horoscop Taur martie 2013
Horoscop Taur aprilie 2013 Horoscop Taur aprilie 2013 Reviewed by Diana Popescu on martie 28, 2013 Rating: 5

4 comentarii:

  1. cam periculos ptr tauri...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea cred eu in horoscop cu toate ca cel dupa B1 ( Urania ) a avut cateva intamplari in el care sau adeverit acum sa speram ca o sa fie totul bine

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu îmi aștept sagetatorul! :))) in ce zi esti născut/a Anonim din 29 Martie?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.