Horoscop Balanta mai 2013

Horoscopul Balantei mai 2013 da de inteles ca nimic cu adevarat important nu poate fi realizat sau trait fara asumarea unei atitudini curajoase fata de viata si ambitia de a pasi dincolo de cararile batatorite si comode ale lumii cotidiene.

Mercur isi face pe 1 mai aparitia in Taur imboldindu-te sa faci cateva schimbari in viata ta privata. Motivatiile si intentiile stravezii sau ascunse ale celor din preajma ta par sa te fascineze si sa te provoace sa ii pui la incercare. Psihologia, religia, filozofia pot deveni teme preferate de studiu in urmatoarea perioada. Oricum, poti avea impresia ca viata ta nu este completa daca nu faci ceva pentru a descoperi noi dimensiuni ale lumii.

Din 10 mai, tranzitul lui Venus in Gemeni te indeparteaza de rutina zilnica, si te imboldeste sa iti extinzi orizonturile atat din punct de vedere mental, cat si fizic. Pari a fi atras cu precadere de locuri si persoane straine. Nevoia de a te bucura de ceva iesit din comun se poate manifesta in orice aspect al existentei tale, de la felul cum te relaxezi pana la impulsurile intelectuale care te stapanesc acum. Este posibil ca mai ales o femeie de pe alt meridian geografic sa capete un rol insemnat in viata ta.

Tot pe 10 mai, Luna nou si eclipsa de Soare din cerurile Taurului continua sa iti ceara o transformare a sinelui ori a vietii. Poate ca unele lucruri nu reprezinta neaparat un balast si nu trebuie sa fie aruncate peste bord, ci facute sa lucreze in favoarea ta. Adeseori, o importanta redimensionare a destinului porneste de la lucruri aparent marunte, dar avand un nebanuit potential de a ne releva resursele interioare. Pe de alta parte, pari a avea inclinatia de a aborda existenta cu un mai mare curaj si o sporita indrazneala, fiind gata oricand sa scoti la iveala ceea ce se piteste sub inselatoare aparente.

Problemele sentimentale sau cele materiale tind sa isi gasesc o rezolvare incepand cu 15 mai, ca urmare a calatoriei lui Mercur in Gemeni si a noua casa a Balantei. Mercur iti mareste receptivitatea la noi idei si influente, si te ajuta sa vezi o situatie delicata dintr-o cu totul alta perspectiva. Inzestrat cu o sporita intelegere a destinului si circumstantelor existentei, esti mobilizat sa iti acorzi o noua sansa.

Patrunderea Soarelui in sectorul Gemenilor si a noua ta casa iti sugereaza sa lasi deoparte o vreme grijile si responsabilitatile zilnice, sa deraiezi putin de la traseul fix al obisnuintelor si prudentei. Vrei sa scoti la lumina un sens mai inalt al vietii tale, sau sa te lansezi in provocatoare si nemaiincercate experiente. Departe de a fi superficial, ai predispozitia de a te indrepta direct catre esenta lucrurilor. In acest context, ti se recomanda o scurta vacanta ori o aventura avand potentialul de a-ti astampara cat de cat setea de nou. Ai grija sa nu neglijezi totusi importante detalii legate de serviciu ori familie.

Pe 25 mai, Luna plina si eclipsa de Soare din Sagetator si a treia casa a Balantei iti daruieste prilejul de a reinchega relatiile cu rudele si de a invigora legatura cu un om apropiat. Este de asteptat sa te implici intr-un proiect asociat cu o comunitate sau un grup de persoane, avand telul de a ameliora conditiile din mediul inconjurator. Numerosi oamenii par a da buzna pe neasteptate in viata ta, solicitandu-ti sfaturile si punandu-ti la incercare rabdarea. Niste intalniri sau evenimente neasteptate tind a te scoate din rutina, asa este necesar sa fii cat mai flexibil si adaptabil. Focalizeaza-te pe lucrurile cu adevarat importante, si lasa pentru mai tarziu ceea ce nu este cu adevarat urgent. Ai la indemana un ciclu prielnic martusirii autenticelor tale simtaminte fata de cei din jur.

Temeritatea, nazuinta de a te bucura cat mai mai mult de viata si a-ti asuma niste riscuri in plus te poate cutreiera din nou odata cu 31 martie, gratie vizitei lui Marte in Gemeni si a noua ta casa. O oarecare febrilitate pune stapanire pe tine, inspirandu-te sa iti extinzi sfera de activitate si influenta. Esti insufletit de o impresionanta energie pe care esti stimulat sa o reversi in studiu, calatorii sau pasiuni. Latura negativa a acestei conjuncturi astrale este ca poti sa fii prea ferm si infierbantat in apararea si promovarea opiniilor si intereselor tale.

Horoscop Balanta mai 2013 - Dragoste

Viata intima alaturi de partenerul tau devine o preocupare esentiala odata cu 1 mai, sub presiunea tranzitului lui Mercur in a opta ta casa. Poate ca este de dorit sa inlaturi monotonia ori obisnuinta din conexiunea cu partenerul tau. O discutie deschisa cu el pe aceasta tema nu poate avea decat efecte benefice. Nativii singuri din Balanta sunt in preajma unei comuniuni mai curand spirituale cu cineva de sex opus.

O persoana pe care o stii de mult, dar nu ai bagat-o in seama, sau una din alte zone geografice ori culturale este pe cale sa isi faca loc in viata ta amoroasa odata cu 10 mai, ziua de debut a tranzitului lui Venus in a noua casa a Balantei. Planeta dragostei iti daruieste o rara aura de atractivitate, si te indeamna sa fii cat mai generos in dragoste, indiferent daca esti la inceputul sau in toiul unei relatii amoroase.

Luna noua din ivita pe aceeasi data de 10 mai in a opta ta casa da frau liber senzualitatii. In lipsa unei reale afectiuni reciproce, impulsurile erotice tind a se consuma insa in van.

Horoscop Balanta mai 2013 - Bani si cariera

Calatoria lui Venus in a noua ta casa este asociata, din 10 mai, cu noi facilitati in sfera profesionala, recunoasterea meritelor sau chiar o promovare. Sunt favorizati mai ales nativii din Balanta ce lucreaza intr-un domeniu avand de a face cu relatiile cu publicul.

Banii altora, datoriile, impozitele, taxele, banii impartasiti cu altcineva se insiuneaza cu pregnanta in traiul cotidian odata cu 10 mai, sub efluviile Lunii noi din a opta casa a Balantei. Este un interval de timp favorabil pentru a-ti plati datoriile, a primi inapoi niste bani pe care i-ai imprumutat, sau a face un avantajos imprumut la o banca.

Ceea ce se petrece in sfera profesiona iti da mai mult de gandit ca de obicei sub impactul tranzitului pornit de Mercur pe 31 mai in Rac si a zecea ta casa. Este de asteptat ca situatia de la serviciu sa iti ceara sa comunici mai intens cu sefii si colaboratorii. Mestesugul de a manui cuvintele iti este un bun aliat, si te sprijina in afirmarea ideilor si opiniilor, precum si cresterea prestigiului. Poti fi supus tirului unor numeroase sarcini si responsabilitati, dar asta nu te impidica sa iti pui la punct promitatoare planuri legate de cariera.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro .2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop Balanta 2013

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Balanta aprilie 2013
Horoscop Balanta mai 2013 Horoscop Balanta mai 2013 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 21, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.