Horoscop Taur mai 2013

Horoscopul Taurului mai 2013 marturiseste despre o efervescenta vitalitate, un viguros simt practic, si o adanca implicare si mobilizare in aspectele financiare ale existentei.

Incepand cu 1 mai, Soarele in tranzit prin sectorul Taurului si intaia ta casa te inzestreaza cu o abordare mai rationala si mai ferma a vietii cotidiene. Nimic din ce se intampla in jur nu are cum scapa privirii tale atente, iar gandirea logica te sprijina sa descoperi adevarata semnificatie a lucrurilor si evenimentelor din imediata ta apropiere. Claritatea in exprimare, vointa si spiritul de initiativa isi sunt aliati de nadeje in tot ceea ce vrei sa intreprinzi. Fereste-te sa-i consideri si sa ii tratezi pe ceilalti de pe o pozitie de superioritate.

Cuadratul dintre Marte si Pluton din 6 mai iti da senzatia ca posezi o sporita putere asupra ta si a celor din preajma, motivandu-te sa iti afirmi personalitatea si telurile. Inarmat cu perseverenta in urmarirea obiectivelor tale, poti obtine aproape tot ce iti doresti. Impulsul de a trece peste punctele de vedere ale celorlalti si a nu accepta nici un compromis iti pot aduce insa mari prejudicii. Conjuncturile existentei iti ofera prilejul de a constientiza care sunt aspiratiile tale cele mai profunde.

In aceeasi zi de 10 mai, Luna noua si eclipsa de Soare din teritoriile Taurului iti vestesc un timp prielnic descoperii unei noi fete a personalitatii tale. Te poti simti inspirat sa iti faci un alt tip de tunsoare, sau sa aderi la un nou stil vestimentar. In aceasta conjunctura astrala, reinventarea sinelui este de bun augur. Credinta ca arati nemaipomenit de bine te spijina sa te simti in al noualea cer, intensificandu-ti motivarea, increderea in tine insuti si felul cum te raportezi la existenta. Daca ai obiceiul de a-ti ascunde adevaratul sine in fata celorlalti, in acest interval de timp tinzi sa iesi din cochilia ta, si sa iti dezvalui, fara menajamente, interesele si idealurile. Potentialul energetic pare a fi la cote inalte, un lucru cat se poate de potrivit, avand in vedere ca ai o multime de facut si esti strabatut de impusul de a trece prin inedite experiente de viata. Vrei sa cunosti alti oameni, sa te implici in alte circumstante, si dai dovada de o sporita cutezanta in traiul de zi cu zi.

Pe 25 mai, Luna plina si eclipsa de Luna din Sagetator are potentialul de a-ti prilejui o transformare esentiala a vietii, poate prin renuntarea la unele aspecte ori persoane ce iti ingreuiaza calea spre obiectivele tale. Este vremea sa scapi de orice te stanjeneste in evolutia pesonala. Transformarea ocazionata de acest aspect solar se poate referi si la un lucru material cum ar fi renovarea ori reamenajarea locuintei.

O mistuitoare curiozitate fata de tot ce se gaseste in jurul tau, o impetuoasa putere de convingere si capacitatea de te ocupa de mai multe lucruri in acelasi timp constitue reperele patrunderii lui Mercur, din 31 mai, in Rac si a treia casa a Taurului. Ai la dispozitie un timp propice culegerii de informatii vitale din mediul tau inconjurator si reinchegarii relatiilor cu persoane influente, gata a te sprijini. Timpul pare a nu mai avea rabdare cu tine, rasturnand pe capul tau numeroase responsabilitati, obligatii, sarcini, interactiuni cu prietenii, cunostiintele, rudele si colegii. Comunicarea de orice fel si scurtele calatorii sunt la ordinea zilei. Incerca sa profiti cat mai mult de scurtele clipe de relaxare, intrucat esti pandit de stres sau o oboseala cronica.

Horoscop Taur mai 2013 - Dragoste

Din 10 mai, tranzitul lui Venus in Gemeni si a doua casa a Taurului are un efect benefic, stabilizator asupra vietii amoroase si a relatiilor de cuplu. In acest context astral, pari a pretui cu precadere confortul si afectiunea daruite de un partener care te cunoaste bine si ti-a fost de numeroase ori alaturi la bine si la rau.

Horoscop Taur mai 2013 - Bani si cariera

Prezenta, din 10 mai, in cea de-a doua ta casa, a planetei Venus iti netezeste drumul spre oportunitati financiare, dar iti trezeste si impulsul de a te lansa in multe si nesabuite cheltuieli. Placerile vietii, mai ales cele simple, merita a fi degustate, dar nu neglija sa iti mentii stabilitatea financiara. In aceasta perioada, norocul este de partea ta in special prin intermediul relatiilor si contactelor tale sociale.

Situatia ta financiara devine o prioritate odata cu 15 mai, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Gemeni si a doua casa a Taurului. Pari a fi cuprins de ambitia de a face pasi hotaratori in imbunatatirea starii tale materiale, si a-ti converti talentele si resursele interioare in mijloace cat mai eficiente de a face bani. Necesitatea de privi existenta dintr-o perspectiva cat mai practica este subliniata, in cazul unora din nativii din Taur, de aparitia unor dificultati financiare neasteptate.

Incepand cu 21 mai, Soarele, aflat si el in Gemeni si a doua ta casa, accentueaza tendintele anterioare, focalizandu-le asupra chestiunilor materiale si a confortului personal. "Siguranta finaciara mai presus de orice" pare a fi noua ta deviza. Desi prudenta nu te slabeste nici o clipa, poti fi interesat de acumularea unor noi si promitatoare posesiuni. In acest ciclu solar esti inclinat sa te evaluezi in functie de ceea ce posezi si ceea ce vrei sa iti insusesti. Concentreza-ti energia catre munca si/sau afaceri, si vei gasi curand niste solutii de a-ti mari contul din banca.

Luna plina rasarita pe 25 mai in a opta casa a Taurului este sociata cu banii altora sau impartasiti cu altii. Este de asteptat, asadar, sa ai pe maini o mare suma de bani, sa imprumuti niste bani unui prieten sau unei rude, ori sa fii pus in fata unei oportunitati de a face un imprumut in conditii foarte avantajoase.

Din 31 mai, tranzitul lui Marte in Gemeni si a doua ta casa arunca si mai mult gaz pe focul preocuparilor materiale. Esti imboldit sa faci cat mai multi bani, dar si sa-ti aperi realizarile financiare de pana acum. Din nou, poti avea predispozitia de a te identifica cu ceea ce posezi. Nu te lasa angrenat de ispita de a le dovedi altora cine esti prin prisma succeselor tale materiale. Pe de alta parte, dorinta de a face shopping poate capata amploare, asa nu ti se recomanda sa porti cardul de credit sau prea multi bani asupra ta.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in "Blogul Dianei":

Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Horoscop Taur 2013

Horoscop Taur aprilie 2013
Horoscop Taur mai 2013 Horoscop Taur mai 2013 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 22, 2013 Rating: 5

4 comentarii:

  1. In mare pare o luna buna. Sa vedem ce vom fructifica pana la sfarsitul acesteia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iarta-ma ca intervin Diana...In data de 25 mai are loc eclipsa de Luna in penumbra in semnul Sagetator.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ce se potriveste..Pe 25 mai am avut ultimul clopotel si am strans o suma maricica de bani :D

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.