Mesaje de Florii | Urari si felicitari de Florii

Intr-o nescrisa traditie, cu ocazia Floriilor, cu o saptamana inainte de Pasti, obisnuim sa ne bucuram, sa ii ii sarbatorim si sa ne gandim la oameniii ce ne sunt aproape purtand un nume de floare. Mesajele, urarile, felicitarile de Florii ne readuc in minte primavara, si ne indeamna sa ne imprimavarim alaturi de Anemona, Brandus, Brandusa, Crin, Crina, Crizantema, Dalia, Delia, Florica, Florin, Florina, Florian, Florinel, Florea, Florentin, Florentina, Florea, Florica, Bujor, Camelia, Ghiocel, Iris, Lacramioara, Margareta, Micsunica, Micsunel, Narcis, Narcisa, Panseluta, Roza, Trandafir, Trandafira, Viorel, Viorica, Violeta (daca am uitat un vreun nume de floare, rog, cu umilinta, sa mi-l aduceti aminte in comentarii). Iata, asadar, cateva mesaje de Florii , cuvinte frumoase si sper, cat se poate de adevarate...

Nici o floare din lume, cat de frumoasa ar fi,  nu are cum a-ti spune cat de mult tin la tine! La Multi Ani!

Iti doresc o clipa de liniste, o zi de insorire , o saptamana de pace, un an de iubire, un veac de adevar si sinceritate si un mileniu de banuti. La Multi Ani!

Asa cum florile sunt semne ale primaverii, asa este si acest mesaj un semn ca te iubesc/ tin la tine! La Multi Ani!

Onomastica fericita! Ziua numelui sa fie stralucitoare si sa nu se opreasca in a-ti darui multe aducatoare de noroc bucurii. La multi ani!

Nici o floare nu se compara cu farmecul tau/ frumusetea ta! La Multi Ani!

Esti cea mai frumoasa dintre toate florile de pe Pamant, din Univers! La Multi Ani!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una nemaipomenita, eu iti urez ca toate secundele, minutelele, zilele si noptile tale ce urmeaza a le trai sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti scalde sufletul in  voie buna si fericire.  La multi ani!

Sa ai o zi frumoasa. O noapte si mai frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericit, iubit si mereu vesel. La Multi Ani!

Trandafirii adunati cu grija in cununa vietii tale, lasa-i in aceasta zi  sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii si fericirii. Fie ca florile dragostei sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite cele mai fierbinti dorinte.

Pentru ca insemni pentru mine frumusetea unei flori de orhidee, delicatetea unui ghiocel si aroma unui trandafir, iti urez un sincer, din inima, "La Multi Ani!"

Daca aceste mesaje, urari, felicitari de Florii avand de a face cu oameni dragi ce poarta un nume de floare nu iti par destul de frumoase sau inedite, iti recomand sa iti arunci privirea si gandurile peste articolele urmatoare:

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Limbajul florilor

Legendele si miturile florilor

Florile in citate, aforisme, maxime

Horoscopul / Zodiacul florilor | Floarea care iti corespunde in zodiacul floral
Mesaje de Florii | Urari si felicitari de Florii Mesaje de Florii | Urari si felicitari de Florii Reviewed by Diana Popescu on aprilie 27, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.