Horoscop Taur iunie 2013

Horoscopul Taurului iunie 2013 indica o evidenta focalizare spre comunicare, catre interactiunea cu persoanele din imediata ta apropiere. Aceasta orientare te poate calauzi spre notabile oportunitati atata timp cat reusesti sa iti identifici adevaratii prieteni si veritabila cale a destinului tau.

Oamenii din preajma ta, colegii, vecinii joca un rol din ce in ce mai mare in existenta ta din 3 iunie, sub influenta tranzitului lui Venus in Rac. Poti construi alaturi de unii din ei un proiect promitator, cu atat mai mult cu cat receptivitatea ta fata de noi idei te poate impune, in mod natural, intr-o pozitie de lider.

Incepand cu 7 iunie, Neptun trece in aspect retrograd in Pesti si a unsprezecea casa a Taurului, inisistand asupra realismului telurilor tale si a felului cum reusesti sau nu sa te integrezi intr-o colectivitate. Este cazul sa iti reevaluezi idealurile si sa descoperi cum anume oamenii din sfera ta sociala, amicii si cunostiintele se armonizeaza cu interesele tale esentiale. Neptun are potentialul de a te invalui intr-o aura de visare si imaginatie, care te poate indeparta de vechi prieteni si apropia de unii noi, nu atat de demni de incredere cum ar pare la prima vedere.

Pe 8 iunie, Luna noua din cerurile Gemenilor pare a te indemna sa aprofundezi contacul cu autentica ta lume interioara. In acest context astral, este indicat sa aduci cat mai multa ordine in viata ta, sa renunti la lucruri lipsite de insemnatate, astfel incat sa iti poti pune la dispozitie un sporit timp dedicat reflectiei, regasirii sinelui tau, scoaterii la lumina a unor resurse interioare apte de a-ti sprijini evolutia personala.

O perioada marcata de numeroase sarcini, responsabilitati, obligatii este initiata pe 21 iunie, de tranzitului Soarelui in Rac si a treia casa a Taurului. Pari a acorda oamenilor mai mult timp si o sporita atentie, luandu-le in considerare straduintele si invigorandu-ti relatiile cu ei. Marele aflux energetic care te caracterizeaza acum pare a se canaliza in mod fericit catre intelegerea mediului inconjurator si repere importante in traiul de zi cu zi. Mai ales ca tinzi a te implica in nenumarate activitati si preocupari, nu treci printr-o vreme foarte oportuna concentrarii. Esti strabatut de nazuinta de a afla sau a invata cat mai multe, iar capacitatea de a-ti comunica cu claritate si putere de convingere opiniile constitue o prioritate.

Luna plina rasarita pe 23 iunie in Capricorn si a noua ta casa pune accentul pe dezvoltarea personala, filozofie, religie, studii superioare si calatorii. Te poti confrunta cu indoieli si confirmari legate de credinta ta personala, ce trebuie, vrand-nevrand, sa isi dovedeasca eficienta in implinirea destinului la care visezi. Poate ca a venit vremea sa te ridici deasupra steoretipiei cotidiene si sa te lansezi in noi si mai cutezatoare initiative personale.

Influentele solare si venusiene sunt intensificate de intrarea lui Jupiter, pe 26 iunie, in sectorul Racului si a treia casa a Taurului. Acest tranzit te incurajeaza sa-ti intetesti contactele cu persoanele din imediata ta apropiere si sa te angajezi in experiente de viata capabile sa iti largeasca cunoasterea lumii. Este posibil sa se iveasca oportunitatea unui studiu sau unui curs de perfectionare a competentelor tale. Comunicarea ramane cuvantul de ordine atat verbal, cat mai ales in scris sau pe internet. Ai prilejul de a te elibera de vechi si paguboase obisnuinte si a-ti extinde planurile de viitor.

Tot din 26 aprilie, aspectul retrograd asumat de Mercur in Rac reteaza nitel avantul inspirat de Soare si Jupiter, fiind in stare a genera o serie de schimbari neanuntate de nimic in sfera ta sociala. Unii oameni dispar din preajma ta pentru a face loc altora, iar unele relatii umane ce pareau pline de perspective devin dintr-o data dezamagitoare. In aceste conditii, este recomandabil sa abordezi cu diplomatie orice obstacol se aseza in calea ta si sa te adaptezi din mers unor imprevizibile conjuncturi sociale.

Efervescenta provocarilor si evenimentelor acestei luni este pe cale sa-si piarda din vigoare odata cu 27 iunie, ziua de debut a tranzitului lui Venus in Leu. Planeta dragostei iti aseza in fata un ciclu al existentei mai relaxat, gratie unui mai cald atasament fata de camin si familie. Locuinta pare a fi o fortareata a bunei intelegeri si armoniei in mijlocul tumultului lumesc. Pari a fi gata de a recurge la compromisuri si negocieri pentru a pune capat unor eventuale certuri in mijlocul celor dragi.

Horoscop Taur iunie 2013 - Dragoste

Din 3 iunie, gratie prezentei lui Venus in a treia ta casa, comunicarea cu persoana iubita se intensifica si se adanceste, prilejuind o reinchegare a conexiunii dintre voi. Nativii singuri din Taur sau sansa de a cunoaste un nou, potential  partener de cuplu prin intermediul prietenilor, a vietii sociale sau a unei retele de socializare de pe internet.

Fidelitatea si sensibilitatea in viata amoroasa constitue orientari marcante incepand cu 27 iunie, ca efect al vizitei lui Venus in cea de-a patra casa a Taurului. Daca nativii aflati deja intr-o legatura ce cuplu devin tot mai receptivi si mai romantici in dragoste, cei solitari pot fi coplesiti de reimprospatate amintiri si o dulce-amara nostalgie.

Horoscop Taur iunie 2013 - Bani si cariera

Luna noua ivita pe 8 iunie in cea de-a doua casa a Taurlui tinde a te focaliza asupra chestiunilor financiare si a ceea ce pretuiesti cu adevarat in existenta. Te poti intreba daca nu cumva goana dupa bani, straduintele de a-ti implini niste ambitioase obiective materiale nu te distrag, de fapt, de la valorile esentiale ale vietii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in "Blogul Dianei":

Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Horoscop Taur 2013

Horoscop Taur mai 2013
Horoscop Taur iunie 2013 Horoscop Taur iunie 2013 Reviewed by Diana Popescu on mai 21, 2013 Rating: 5

7 comentarii:

  1. La prima vedere eram tentata sa citesc articolul . Dar.. cu parere de rau iti spun ca nu mai cred de mult in horoscop si nu ma influenteaza in niciun fel luna din nu stiu ce zodie si soarele din casa nu stiu care:P


    Pt cei care cred ..Read Happy !

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu prea cred in horoscoape dar sa stii ca uneori chiar mi se intampla ce scrie in horoscop...

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place sa aud numai lucruri pozitive.

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevarul este ca am noi initiative personale: vreau sa-mi iau niste accesorii ca sa ma apuc de sport: am nevoie de o busola pentru traseele pe munte, adidasi cu talpa zimtata, dar nu cum sunt aia sportivi, unii cu care sa pot fac drumetii, dar sa pot si alerga prin parc (daca exista asa ceva). Vreau sa ma apuc serios de sport, gata, nu mai am scuza: a venit caldura, nu mai risc sa ma imbolnavesc. Nu astept pana in iunie pentru aceasta initiativa, cochetez cu ea din aprilie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Credeam si eu in horoscoape cand eram mai mic, acum mi se par doar niste aberatii, no offence.

    RăspundețiȘtergere
  6. pai daca nu sunteti interesati de horoscop, ce mai cautati pe site? eu nu-i inteleg pe unii oameni :(

    RăspundețiȘtergere
  7. @Andreea atunci nu trebuia sa intri deloc sau ai intrat doar asa sa-ti faci reclama la studioul tau de videochat....

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.