Horoscop Varsator iunie 2013

Horoscopul Varsatorului iunie 2013 insista asupra dezideratului de a-ti impartasi realizarile si aparentele esecuri cu oamenii apropiati tie, dar si sa faci, cu claritate, diferenta intre prietenie si dusmanie, atat in lumea exterioara, cat si in universul tau interior.

Odata cu 3 iunie, tranzitul lui Venus in Rac pare a te imboldi sa ii tratezi cu mai multa intelegere pe cei din jurul tau si sa ii ajuti sa-si depaseasca stringentele probleme. Daca viata te confrunta cu mari dificultati, este timpul sa te retragi cat mai departe de involburarile lumii si sa iti oferi o perioada de relaxare si reechilibrare a sufletului, cu atat mai mult cu cat acest lucru tinde a te sprijini in ameliorarea tonusului tau fizic si psihic.

Aspectele artificiale, conformiste, mincinoase ale fiintei tale sunt pe cale sa fie date de gol si sa-ti prejudicieze existenta odata 7 iunie, atunci cand Neptun intra in aspect retrograd in sectorul Pestilor. Daca iti ignori cu buna stiinta talentele ori autenticele resurse interioare, poti fi pus in fata unor avertismente deloc comode. Dimensiunea spirituala a existentei, indiferent daca este vorba despre o religie ori o credinta personala, isi pune amprenta asupra traiului zilnic. Intr-un fel sau altul, poti simti nevoia sa redescoperi esenta personalitatii tale.

Luna noua, aparuta pe 8 iunie in cerurile Gemenilor, iti favorizeaza comunicarea expresiva si convingatoare cu oamenii din imediata ta apropiere. Pari a te lasa intr-o sporita masura in voia placerilor vietii, a-ti impune valorile personale, a gasi mereu noi cai de a-ti mari increderea in tine insuti si a da cale libera veritabilei creativitati a lumii tale interioare.

Starea de sanatate capata inca o data intaietate incepand cu 21 iunie, gratie tranzitului Soarelui in Rac. Obiectivele pe termen lung devin prioritare in fata amagitoarelor cantece de sirena ale prezentului.

Pe 23 iunie, Luna plina din Capricorn si a douasprezecea casa a Varsatorului te pune in garda sa iti pazesti cu grija secretele si sa nu spui prea multe lucruri despre tine insuti. Oamenii par a incerca sa se bage cu orice pret in sufletul tau, cautand subiecte de barfa si discordie. O profunda metamorfoza personala, mijlocita de a o noua atitudine fata de viata, o dieta ori o credinta ce isi regaseste temeinicia par a fi mai mult decat favorizate. Emotivitatea iti poate da de furca, la fel ca si pericolul de a nu-ti recunoaste imboldurile insistente ale zonei subconstiente a personalitatii tale. Ai sansa de a intra in contact cu regiunile cele mai adanci ale eului, avand putinta de a aduce astfel la lumina resurse interioare ignorate ori prea putin puse in valoare.

Tonusul tau fizic si psihic cunosc o semnificativa ameliorare sau chiar un varf rar intalnit din 26 iunie, ca efect al vizitei lui Jupiter pe teritoriile Racului. Oportunitati ce iti erau si mai inainte la indemana, fiind ignorate insa cu incapatanare, isi releva dintr-o data atuurile, deschizandu-ti nesperate drumuri ale materializarii viselor tale.

Odata cu aceeasi zi de 26 iunie, Mercur, in turnura retrograda in Rac si a sasea casa a Varsatorului, se opune aparent tendintelor planetei Jupiter. De fapt, aceasta conjuctura astrala semnaleaza inca o data ineficienta fructificarii sanselor ce iti sunt puse la indemana in existenta zilnica. Ratarea ori ignorarea norocului deghizat in straiele cenusii ale rutinei se pot razbuna, aducandu-te in preajma unor controversate infruntari ale destinului. Adeseori, insuficienta exploatare a resurselor creative personale este pe punctul de a te penaliza mai mult decat ai merita.

Din 27 iunie, Venus strabate meleagurile Leului, sugerandu-ti sa iei intr-o sporita masura in seama aspiratiile si stradaniile celor din imediata ta apropiere. Persoanele dragi devin un reper statornic al evaluarii propriei fiinte. In acest context, poti realiza ca dezvoltarea personala nu are nici o valoare daca nu este intovarasita de satisfacerea profundelor nazuinte ale oamenilor care conteaza cu adevarat pentru tine. In zadar esti apreciat de straini, atata timp cat rudele, prietenii ori persoanele iubite par a trata cu indiferenta tot ceea ce intreprinzi…

Horoscop Varsator iunie 2013 – Dragoste

Pe 8 iunie, Luna noua ivita in a cincea ta casa iti netezeste calea spre o reala implinire in dragoste. Nativii din Varsator aflati deja intr-o relatie de cuplu au prilejul de a aduce o adiere proaspata de afectiune si atractivitate in conexiunea cu fiinta iubita. Nativii singuri se pot complace prea mult in jocurile flirturilor, uitand sa isi alinieze fiinta unui autentic atasament sentimental.

Relatia de cuplu te mobilizeaza si iti intensifica increderea in tine insuti odata cu 27 iunie, ca urmare a tranzitului lui Venus in a saptea casa a Varsatorului. Simtamintele impartasite si reciprocitatea in iubire reprezinta aliati de nadejde in orice ai de gand sa faci. Singuratatea nu mai are ce cauta ori gasi in viata ta!

Horoscop Varsator iunie 2013 - Bani si cariera

Ordinea si eliberarea de zgura obiceiurilor cotidiene pot constitui  prioritati in viata profesionala odata cu 3 ianuarie, ziua de debut a tranzitului lui Venus in a sasea casa a Varsatorului. Acest aspect astral iti permite sa te bucuri de orice sarcina bine indeplinita la serviciu, fara a pretinde neaparat sa iti fie rasplatite eforturile. Cu atat mai mult, dedicarea dezinteresata fata de job poate atrage atentia asupra ta.

Incepand cu 7 iunie, tranzitul retrograd al lui Neptun in a doua casa a Varsatorului are potentialul de a-ti schimba o perspectiva extrem de materialista asupra evolutiei tale. Poti ajunge la concluzia ca banii nu sunt un tel in sine, ci doar un mijloc de a te apropia de fericire sau de o crunta melancolie.

Sarcinile si responsabilitatile zilnice, in special cele din cariera, nu mai pot fi ignorate din 21 iunie, sub impactul calatoriei Soarelui in a sasea ta casa. Autodisciplinarea fiintei interioare se reflecta cu precadere asupra modului cum te achiti de indatoririle profesionale. Vitalitatea care te strabate acum nu face decat sa iti  accentueze nevoia de a te afirma si a-ti sublinia ambitioasele teluri.

Din 26 iunie, Jupiter prezent in a sasea casa a Varsatorului are darul de a te calauzi spre o mare realizare in cariera, in actualul job, sau prin intermediul unui nou loc de munca, apt a se ajusta intru totul asteptarilor si abilitatilor tale profesionale.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diana.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013- Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Varsator 2013

Horoscop Varsator mai 2013
Horoscop Varsator iunie 2013 Horoscop Varsator iunie 2013 Reviewed by Diana Popescu on mai 27, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.