Femeia Fecioara - Iubita, prietena, sotie si mama

Trebuie subliniat, din capul locului, ca femeia Fecioara este inzestrata, in strafundurile fiintei sale, cu o imensa forta, comparabila cu cea a unei bombe atomice. Asta nu inseamna ca este nu este la fel de sfioasa ori rezervata asa cum pare la prima vedere, ci ca este in stare sa faca orice pentru oamenii pe care ii iubeste. In sufletul ei nu poate exista o altfel de dragoste decat cea veritabila 100%. Orice nativa din zodia Fecioarei este o femeie completa, totala! Ea poseda peste masura farmecul si trucurile specific feminine, insa nu este in nici un caz slaba (la figurat). De fapt, e strabatuta de o hotarare si o perseverenta capabile a narui muntii atunci cand isi pune in cap sa isi implineasca un ideal.

Femeia Fecioara
Fata Fecioara este intru totul devotata si fidela intr-o relatie de dragoste. Pe de alta parte, daca ceva din mecanismul iubirii da chix ori se uzeaza prea repede, poate darama, fara nici o ezitare, puntile ce o leaga de un partener de cuplu, devenind apoi la fel de rece ca si gheturile Antarcticii. Trasaturile personalitatii acestei femei reprezinta un straniu cocteil de emotivitate si spirit practic, viziune romantica si crud realism. Atunci cand se indragosteste, da dovada de o inalta pasiune si profunzime afectiva, ce arareori se pot intalni la alte femei. In acelasi timp, iubita din Fecioara pretinde barbatului ei o nestirbita perfectiune.

Nu este rau sa te adaptezi cat mai repede spiritului critic ce o stapaneste, de obicei, pe femeia Fecioara. Ea se crede extrem de eficienta si organizata si, cea ce poate fi enervant uneori, chiar are dreptate sa gandeasca astfel despre ea. Nu sta cu ochii pe ceas, dar cronometrul ei interior ticaie in continuu, asa ca nu i se recomanda nici unui barbat sa intarzie la o intalnire cu ea. Nu se deda unor gesturi teatrale, nu arunca farfuriile pe podea atunci cand se infurie, dar poate fi foarte pretentioasa si exigenta. Daca se intampla ca partenerul  cuplu sa greseasca, el ar face foarte bine sa isi recunoasca degraba vinovatia, oferindu-i, totodata, iubitei lui din Fecioara, un impresionant buchet de flori.

Adeseori foarte temperamentala, este indicat, ca in cazul in care se manie peste poate, sa o lasi o vreme singura, astfel incat sa se poata calma si insenina. In acelasi timp, femeii din Fecioara ii vine foarte greu sa admita ca a gresit. De fapt, de cele mai multe ori, nici nu face asa ceva. Un barbat care o curteaza sau deja s-a casatorit cu ea trebuie sa isi supravegheze cu grija bunele maniere. Ea nu poate tolera limbajul vulgar, intarzierile la sosirea casa, hainele purtate neglijent, sau plescaitul din timpul cinei. Daca partenerul ei nu isi slefuieste cat de cat vocabularul, o astfel de femeie nu se va atasa de el ca marca pe scrisoare, dar nici nu se va indeparta complet de dansul.

Foarte priceputa pe plan plan financiar, nu este caracterizata de mari extravagante. Nu ii place sa isi expuna in public afectiunea, asa ca iubitul trebuie sa fie cat se poate de subtil in aceasta privinta. Fecioara are bun gust si un intelect bine dezvoltat. Daca un baiat are intentii serioase, isi poate face drum catre inima ei invitand-o la teatru, opera, sau o galerie de arta. Femeia tipica din aceasta zodie este predispusa sa isi faca griji prea multe fata de lucruri mai putin importante. Pe de alta parte, poate fi mereu dispusa sa dea o mana de ajutor in cariera partenerului sau. Foarte atrasa de aspectul pamantean al lumii, prefera sa examineze cat mai obiectiv realitatea.
Daca un barbat isi lasa iubita Fecioara sa se poarte asa cum ii dicteaza personalitatea, el poate fi coplesit de farmecele ei feminine. Extrem de sensibila si usor de ranit senitimental, este nemaipomenit de viguroasa atunci cand iubitul sau sotul ei are nevoie de sprijinul sau. Este foarte atenta fata de copii ei, de la felul cum ii educa pana la modul cum ii imbraca. Iubitoare, dar ferma, insista asupra disciplinei odraslelor sale.

Chiar daca o femeie Fecioara este foarte critica, nu accepta cu una cu doua sa fie si ea criticata. Acest lucru este determinat de faptul ca este enorm de constienta de imperfectiunile sau erorile ei. Asadar, ea nu are nevoie sa i se reaminteasca greselile in orice imprejurare. Cu toate acestea, este o nevasta aproape perfecta, mai cu seama daca este vorba despre ordinea si curatenia din casa. Alaturi de ea, mancarea nu va fi niciodata arsa, iar cafea va avea o aroma divina. Simtul umorului nu o o ocoleste deloc, iar atunci cand rade, glasul ei aduce nemaipomenit de bine cu sunetul gratios al unor clopotei de Craciun.

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Zodia Fecioarei - Caracteristici, compatibilitate, numere si zile norocoase

Barbatul Fecioara - Dragoste si cucerire
Femeia Fecioara - Iubita, prietena, sotie si mama Femeia Fecioara - Iubita, prietena, sotie si mama Reviewed by Diana Popescu on iunie 11, 2013 Rating: 5

10 comentarii:

  1. Oare e valabil si pentru barbatul fecioara?:)

    RăspundețiȘtergere
  2. ony_ony0@yahoo.com. da in proportie de 90, 95% este adevarat.ma refer la mine, la cat am citit. Multumesc Dianei pentru ce face pe cest blog.o zi buna va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fecioarele care le-am cunoscut sunt oarecum joviale. Dar prefacatoria si lasitatea caracterizeaza in special aceasta zodie. Si la femei si la barbati. Dupa parerea unui scorpion sunteti bun de folosit si cam atat. Raspundeti bine la ordine fraierelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. corect :))) aceiasi parere o am si eu , eu scoprion ea fecioara :))

      Ștergere
  4. ce vrajala ,scorpioni sunt oameni prea nesuferiti si indiferenti pentru o fecioara sensibila si buna si daca folosesti o fecioare este ffffff nasol pt ca alta ca ia nu vei m/ai gasi .Fecioara este ffff potrivita pt scorpion

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt scorpion si credema k nu suntem nesuferiti..barbatul scorpion este f misterios,analitic si intuitiv..daca tu ii consideri nesuferiti probabil cei pe care i-ai intalnit si-au dat seama rpd cine esti si te-au evitat sau te-au tratat cu "spatele"..pt ca asta facem. Cat legat de fecioara sunt insurat cu una si tot ce se zice pe aici e adevarat..sunt sensibile adevarat dar doar cand vor ele ..si daca iti ofera 1% din sensibilitatea lor in relatie se asteapta sa primeasca 1000% din partea ta..pe plan sentimental sunt foarte egoiste..ele cred ca dau totul dar de multe ori se abtin si asteapta sa primeasca..nimic nu le face mai fericite decat sa fie in centrul atentiei oricand..sa fie surprinse..sa primeasca atentii si surprize in fiecare zi. Nu sunt curajoase deloc..nu au niciodata taria de caracter de a lua o decizie importanta ..asteapta sa o ia altcineva pt ei sau sa vina natural cu timpu..in relatia de cuplu daca exista certuri de fiecare data iti reproseaza tie toate defectele si da vina pe tn..ele nu-si recunosc vina niciodata ci o inlocuiesc cu falsul sentiment ca ei au incercat tot ca sa remedieze prob..cand de fapt nu au facut nimic ci au asteptat sa vada ce se intampla..daca tu gresesti nu te iarta..dar daca ea greseste i se pare cv natural..asa treb sa fie si nu-si bate capu sa-si ceara scz. Legat de gospodarie da sunt foarte minutioase "atunci cand vor" .. in rest sunt un dezastru total in fiecare zi ..lasa totul aruncat peste tot pana cand pur si simplu nu mai e loc si se apuca de ele..nu pun niciodata nimic la loc sau sa le aranjeze iar asta e valabil si pt planurile de viata..daca nu sunt impinse de la spate nu duc nimic la capat pt ca intotdeauna sunt atrase de chestii noi..vor sa inceapa un lucru , sa fie interesant o perioada ..dupa care renunta la el. Iar asta e o mica parte a fecioarei..si nu uita..sunt insurat cu una si cu toate astea tot o iubesc!

      Ștergere
  5. Cunosc o fecioara care adaptată la realitatea de azi nu vede decit bani si interesul ei....ar face orice sa isi atingă scopul ,ii place sa conducă in orice relație servici , grup sau prietenie..ii place sa iasă in evidență. Gospodina dar superficială, daca nu e educată , strunită pt ordine , curățenie e dezastru
    Nu recunoaste cînd grea este , nu face primul pas spre împăcare , nu are curaj zic eu , sa dezbată problema-conflictul pt rezolvare...prefera sa rezolve timpul totul..
    NU intra in profunzimea problemelor este practica , se plictisește repede, ii place sa se distreze , sa fie in centru atenției , iubita, si nu o ontereseaza prea mult parerea altora despre ea..!
    As spune ca este posesiva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce buna observatie..abia acum realizez cat adevar am citit "nu intra in profunzimea problemelor" mai ales cu tenta emotionala..
      Distractia lor, problemele lor sunt mereu pe primul loc...ca doar sunt egocentriste!
      Mi se par reci, frivole si agasante

      Ștergere
  6. nu mai criticati degeba copilasi ...o fata devine femeie langa un barbat si invers... drept dovada eu sunt sagetator iar sotia fecioara...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.