Berbec - Scorpion: Compatibilitate in dragoste

Berbecul, semn cardinal de foc, si Scorpionul, zodie fixa de apa, se pot angaja intr-o relatie de dragoste salbatica si extrem de senzuala, a carei compatibilitate poate ajunge insa in pragul dezastrului. Amandoi sunt caracterizati de o navalnica pasiune erotica, ce ii face sa depaseasca curand limitele iubirii platonice, ducandu-i direct in dormitor. Cu toate acestea, nu dureaza mult pana se confrunta pe campul de lupta al dominarii.

Berbecul este strabatut de o coplesitoare nevoie de a fi la conducerea legaturii de cuplu, iar Scorpionul este pur si simplu oripilat de gandul ca ar putea fi subjugat, asa ca se opune din toate puterile comportamentului de sef al acestui infocat partener. Berbecul are obiceiul de a-si da repede arama pe fata si a-si dezvalui pe deplin simtamintele, in vreme ce Scorpionul se manifesta cu discretie, neplacandu-i sa joace cu toate cartile pe masa. Din aceasta pricina, Berbecul il poate considera pe Scorpion prea secretos, acesta din urma nesuportand panda si suspiciunea cu care este inconjurat.

Pe masura ce relatia lor inainteaza in timp, Scorpionul pare a, la randul sau, tentat sa puna sub semnul intrebarii loialitatea ori credinta pe termen lung a Berbecului, uneori pe buna dreptate. Tendinta de a flirta a Berbecilor poate pune pe jar gelozia Scorpionilor, care sunt gata a face uz de acul lor razbunator. Berbecul are inclinatia de a escalada conflictul, aruncand in lupta si mai multe arme din bogatul sau arsenal. Cei doi par a fi asemeni personajelor principale dintr-un dramatic roman de dragoste care arareori ajunge la un happy end.

Uneori, se intampla totusi sa-si afle o autentica impartasire afectiva, Berbecul avand darul de a convinge Scorpionul sa iasa din ascunzatoarea sa, iar Scorpionul invatandu-si partenerul de cuplu sa distinga subtilele nuante ale emotiilor si sentimentelor. Desigur, o astfel de poveste de dragoste are mari sorti de izbanda mai ales daca fiecare dintre cei doi descopera neincetat in celalalt o sursa de excitante promisiuni si impliniri senzuale, mentinand vie si reimprospata flacara naturii lor pasionale.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Berbec - Leu : Compatibilitate in dragoste

Berbec - Fecioara : Compatibilitate in dragoste

Berbec- Balanta : Compatibilitate in dragoste
Berbec - Scorpion: Compatibilitate in dragoste Berbec - Scorpion: Compatibilitate in dragoste Reviewed by Diana Popescu on iulie 30, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.