Femeia Pesti - Prietena, iubita, sotie si mama


Inzestrata din plin cu ispititoare farmece, femeia Pesti pare a fi, chiar de la prima vedere, tipul de fata de care aproape orice barbat este gata sa se indragosteasca. Arata, de obicei, complet vulnerabila, fiind foarte diferita de femeia moderna, emancipata din zilele noastre. Cei mai multi dintre barbati pot fi tentati sa o cuprinda in bratele lor protectoare, aparand-o de rautatile si mechinariile ce o ameninta din toate partile. Ea face parte din randul acelor femei ce raman in umbra sotilor lor, sprijinindu-i din toate puterile, in orice fel le sta in putinta. O nativa din Pesti nu incerca niciodata sa-si domine barbatul, dar apreciaza gesturile galante si respectuoase ale acestuia.


Iubitei din Pesti ii place ca partenerul ei sa o iubeasca sincer, sa o protejeze si sa aiba mare grija de ea. Este mereu pe punctul de a baza intru totul pe el, demonstrand o deplina incredere in forta si abilitatile lui. Acest lucru tinde a hrani vanitatea oricarui barbat din lume! Femeia Pesti se dovedeste a fi intotdeuna o rabdatoare ascultatoare, careia ii poti incredinta fara nici o teama toate visele, dorintele si sperantele tale secrete. Nu are nici urma de masculinitate in persoana sa si, daca vreun urmas al lui Adam este in cautarea unei partenere debordand de feminitate alegerea lui nu se poate indrepta decat asupra unei fete nascute in zodia Pestilor.

Barbatul Pesti - Dragoste si cucerire

Femeia Leu - Prietena, iubita, sotie si mama

Zodia Pestilor si Dragostea

Ea este in stare sa isi adore total alesul, ridicandu-i in slavi fiecare calitate, oricat de mica. Caldura personalitatii ei are darul de a-i face pe barbati sa se relaxeze si sa se rasfete intr-o inalta perspectiva a masculinitatii lor.

Atunci cand este casatorita, o astfel de femeie poate fi la fel de critica si iritabila ca si alte neveste. Mania o poate aduce in preajma unui amar sarcasm. Partea buna este ca asemenea crize temperamentale ii dau tarcoale mult mai rar decat femeilor din celelalte semne zodiacale.

De fapt, de cele mai multe ori, este senina, inteleapta si rabdatoare. Daca intalnesti totusi vreodata vreo femeie Pesti mereu pusa pe harta este posibil ca ea sa fi fost supusa unui aspru tratament inca din frageda tinerete, agresivitatea sa fiind rezultatul unei traume inca nevindecate.

Femeia Pesti poate poseda o oarecare doza de subtilitate, fiind inclinata uneori catre mici inselaciuni. Asta nu inseamna ca este malefica ci doar ca isi doreste sa pastreze unele lucruri numai pentru ea. De asemeni, maruntele ei viclenii o ajuta sa-si tina aproape partenerul. O fata din aceasta zodie este foarte sentimentala, chiar si cele mai aluzive vorbe dure putand-o face sa planga ore in sir. Daca un barbat ii raneste cu adevarat simtamintele, ea poate cade prada unei apasatoare senzatii de inutilitate a fiintei sale, ramanand cu totul dezarmata in fata vitregiilor lumii. In acest caz, trebuie sa i se insufle din nou increderea in ea insasi, si sa i se marturiseasca cat de mult este apreciata pentru marea sa intelepciune, empatie si intelegere.


Daca iubitul ori partenerul ei nu reuseste sa-i risipeasca indoielile despre sine, ea se poate refugia intr-o atitudine extrem de defensiva. Fata Pesti pare a fi foarte timida, emotiva si vulnerabila. Pentru a se proteja, imbraca adeseori o armura de raceala, ironie si independenta. Ii poate fi teama sa isi lase la vedere sufletul, autentica fiinta interioara, ca nu cumva sa fie ranita iremediabil. Strabatuta de un nestavilit romantism, aspira in secret sa gaseasca un barbat capabil sa o iubeasca, sa o mangaie, sa o imbratiseze, sa o faca sa se simta indragita si aparata.

Ca mama, femeia Pesti poate fi prea permisiva, fiindu-i dificil sa impuna o disciplina stricta copiilor sai. Ar trebui, asadar, sa invete cum sa ajunga la un delicat echilibru intre severitate si rasfat. Oricum, ea este in stare sa isi sacrifice visele cele mai dragi pentru a implini sperantele arzatoare ale copiilor ei.

Nu foarte dibace in domeniul finantelor, stie totusi sa puna bani deoparte daca o anumita situatie impune aceasta necesitate. Are potentialul de a-si aminti pana si cele mai mici evenimente din viata tovarasaului ei de viata, asa ca acesta ar face foarte bine daca ar tine minte macar ziua ei de nastere si cea a aniversarii casatoriei. Sotia din Pesti se poate cufunda in visare cateodata, dar va fi intotdeuna alaturi de partenerul ei, fara a i se cere in vreun fel acest lucru. Ea este femeia de care aproape orice barbat si-ar dori sa aiba grija de-a lungul intregii sale vieti.

Copyright © diane.ro

Femeia Pesti - Prietena, iubita, sotie si mama Femeia Pesti - Prietena, iubita, sotie si mama Reviewed by Diana Popescu on iulie 11, 2013 Rating: 5

57 de comentarii:

  1. eu stau langa o fata nascuta in zodia pesti si aveti perfecta dreptate in tot ce scrieti
    este o fata speciala
    cine doreste sa aiba o relatie frumoasa si sincera, cred ca, cea mai buna solutie e o fata din aceasta zodie.
    felicitari pentru articol

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Si eu sunt nascuta in zodia Pesti.....ma regasesc in toate cuvintele citite din articolul dvoastra...Multumesc ...Salutarile mele din frumoasa tara unde locuiesc Austria.

      Ștergere
  2. Am un bun exemplu care confirma teoriile si acea persoana este bunica mea. Este un peste veritabil, detine toate calitatile cat si aspectele mai putin pozitive ale zodiei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt fecioara cu ascendent in pesti si nu ma recunosc deloc in descriere ,mi se potriveste descrierea zodiei scorpion .. ma intreb de ce oare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca esti fecioara nu ai legatura cu pestii deloc -_- nu te poti regasii in descriere .. e normal . depinde cati ani ai ca sa te poti regasii pentru ca la 12-13 ani nu ai ce gasii.

      Ștergere
  4. adevarat fosta mea sotie era in zodia pesti

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu sunt nascuta in zodiac pesti, si ma regasesc 100% in ceea ce scrie

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu sunt nascuta in această zodie dar la mine această descriere nu mai este intru totul valabila , pana la 30 de ani da am fosta mai cuminte , ascultatoare , acum sunt mai puternică si nu pot spune ca ma las dominată in totalitate .

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu sunt zodia pesti...ma simt o femeie speciala,puternica si rea atunci cand trebuie

    RăspundețiȘtergere
  8. sunteti speciale,voi fem.pesti,dar din pacate rele TOT TIMPUL,nu cand trebuie!si mai credeti ca vi se cuvine si meritati TOTUL,asa pt.ca in jurul vostru se invarte,,SOARELE,,!asa sunteti voi si nu te aprecia singura,lasa pe altii sa vorbeasca despre zodia asta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt fem.cu f.multe calitati am vazut la nenumarate asta,dar au o rautate si o perfidie ca li se anuleaza aproape tot ce au bun in ele si poate ca sunt persoane care mi dau dreptate!cele patite cu ele cred ca..............

    RăspundețiȘtergere
  10. zodiile de FOC si de AER sunt printre cele mai sincere,deschise si ,,umane,,sunt pline de defecte normal,dar au alt crez in viata despre scop si mijloace spre deosebire de celelalte PAMANT si APA.pt.care reusita in orice domeniu in viata se face cu placere si pe cai NEORTODOXE.materia,banii,luxul,confortul conteaza prea mult pt.ei iar,,scopul scuza mijloacele,,se aplica, ca un pansament pe rana!

    RăspundețiȘtergere
  11. din pacate anonimul de mai sus are dreptate chiar daca sunt fem.in pesti,pt.ca am facut multe greseli de dragul banilor!din lacomie,poti sa uiti de d zeu,f.usor.nu prea mi cade bine ce a spus dar m a caracterizat pe mine exact cum sunt!

    RăspundețiȘtergere
  12. Noi femeile din pesti suntem cam....ticaloase!.

    RăspundețiȘtergere
  13. Rele uneori,cum se scrie mai sus dar.....ticaloase,mai mereu!

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt zodia pesti cu ascendentul in pesti, ca persoana rea cum se scrie mai sus, totul depinde de fiecare educatie, nu tine cont de zodia persoanei.. Nu ma consider rea, mai degraba ironica atunci cand si mie mi se arunca lucruri neadevarate, ca doar nu trebuie sa fiu buretele tuturor. Sunt o fire cu mult calm, nu-mi ies din pepeni asa cum ies anumite zodii, precum gemenii cum am intalnit sa poarta multa invidie si rautate (a se lua in calcul ca totul depinde si de educatia primita), imi place sa ascult si sa dau sfaturi .. . Articolul ma caracterizeaza 100% .

    RăspundețiȘtergere
  15. asa este,pana la urma tine f.mult de educatie,nu de zodii!educatia,temperamentul si intelepciunea fiecaruia!dar,privin global,oamenii s au inrait,s au indobitocit si suntem mult mai superficiali in vremuri moderne,in care ne pretindemEVOLUATI!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ma regasesc in toate cuvintele de mai sus...

    RăspundețiȘtergere
  17. Femeile din aceasta zona sunt rele si ticaloase

    RăspundețiȘtergere
  18. sunt varsatoare!vad ca se scrie la greu aici,despre fem.pesti ca fiind f.rele si ticaloase!nu cred ca este chiar asa,cred ca fiecare zodie are defecte si calitati!asa cred!

    RăspundețiȘtergere
  19. ce criticata e fem.peste!!!!!!ma intreb,de ce?

    RăspundețiȘtergere
  20. O sa ma rog in fiecare zi sa devin rea si ticaloasa!!!Sper sa mi se implineasca!Sunt femeie,in zodia pesti si m-am saturat sa ma sacrific mereu pentru cei apropiati,sa nu stiu sa spun NU cand cineva are nevoie de mine, si sa visez ca intr-o zi voi fi si eu fericita si sprijinita de cei multi pe care eu i-am sprijinit!

    RăspundețiȘtergere
  21. si eu sunt peste si imi doresc sa fiu rea ,ca sa nu mai las atat de la mine din prea mult bun simt,articolul mi se potriveste,dar,recunosc,am avut o copilarie care m-a marcat negativ fff mult,pe langa faptul ca am o natura sensibila,e ingrozitor cand parintilor nu le pasa de tine si iti fac rau,sa fiti iubiti va doresc tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. VA TOT DORITI SA FITI RELE?de ce sunteti ironice/Sunteti rele(voi pesteoiacele)asa ca nu va mai doriti asta!CINISM!

      Ștergere
    2. Iar tu esti un Prost sau o proasta. Cinism si rautate are màta. Lume tampita. Daca este un criminal pesti suntem toti la fel nu?!!! Vai de capul vostru cu criticile voastre de kkt.

      Ștergere
    3. Invidioaselooooor.... FEMEIA PESTI ESTE PERFECTA. Amintiti-va k fetele bune ajung in Rai dar fetele rele(PESTI) AJUNG UNDE VOR.:))))) asa k nu va mai enervati k faceti riduri iar barbatii vostri vin pe capul nostru pt k noi suntem tot timpul in forma si elegante si orice barbat ne dorim e la picioarele noastre. Bye bye!

      Ștergere
  22. ...dragi pestisori,la multi ani si sa fiti iubiti,si eu sunt unul dintre voi,articolul mi se potriveste

    RăspundețiȘtergere
  23. probabil ca in mare parte ,fem.pesti sunt rele si ticaloase!de aceea cred ca scrie atat despre ele,in sens negativ.normal ca nu toate sunt asa,dar marea lor majoritate asa este,cred si eu asta intr un fel.am av.de a face cu 5fem.pesti.pretentioase,narcisiste,dar mai ales te folosesc exact cat au interes si la fel de scurt si simplu un picior in fund,cand nu le mai trebuiesti!poate am av.eu ghinion si am dat peste ,,pestioaice,,doar asa,sunt convinsa ca nu toate sunt la fel.lili.

    RăspundețiȘtergere
  24. si eu sunt pesti si nu pot spune ca mi se potriveste in totalitate , da e adevarat suntem capabile sa ne sacrificam pentru persoanele dragi , credem in ei pana in panzele albe , dar odata ranite , nu trecem usor peste asta si nu uitam , rana ramane acolo, cel putin in cazul meu , da si eu visam cai verzi pe pereti cu un fat-frumos pana mi-am dat seama ca asa cv nu exista si am fost deceptionata , m-am regasit in alte lucruri cum ar fi carti despre spiritualitate si psihologie , si da este adevarat pestii au capacitatea de a se dedubla in noi si noi personalitati , suntem ca si un cameleon ne mulam dupa o persoana si facem orice daca vrem sa o cucerim , din pacate mereu alegem partenerul nepotrivit si suntem dezamagite, se spune ca desi este cea mai sensibila zodie este si cea mai puternica din punct de vedere emotional pentru ca oricat de deceptionati suntem , reusim sa trecem peste orice si sa mergem mai departe mult mai usor decat alte zodii ... eu sunt bucuroasa ca sunt pesti si va doresc multa liniste sufleteasca pestoaicelor :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  25. Depinde de la caz la caz.

    RăspundețiȘtergere
  26. Depinde de la caz la caz.

    RăspundețiȘtergere
  27. Pentru femeia din zodia Pestilor, iubirea este foarte importanta, sexul deloc. De regula sunt frigide.Contactul fizic cu un barbat vine de regula acceptat ca o obligatie, ceva ce trebuie facut si nu o placere.O femeie din pesti poate sa vina in patul unui barbat fara a simti absolut nimic. Bizar este ca acest tip astrologic, seduce de regula prin modul lunecos, asemanantor pestilor in apa. Lipsa de iubire, confort, ori tradarile, o arunca in alcool, droguri, depresii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E total fals, o generalizare absolut falsa.

      Ștergere
    2. Frigide????????? Oare peste ce ai dat? Mai degraba nimfomane, gata sa experimenteze orice, nesatioase

      Ștergere
    3. femeia pesti este asa cum o caracterizati voi toti...buna ,intelegatoare ,maleabila ,iubitoare,fidela....atunci cand barbatul de langa ea merita toate acestea....daca incerci sa o stapanesti prin violenta sau se simte tradata,lipsita de dragoste si respect,devine cea mai ticaloasa dintre femei,dar oare o puteti condamna pentru asta?nu cere mult dar ofera totul,dar cand oferi totul si primesti in schimb nefericire oare nu toti devenim ticalosi ???

      Ștergere
  28. ca bine ziceti mai sus.........frigide?????/ma uit la dragusanca,de ex.ce frigida este!nu draga,sunteti duale,prefacute si viclene asta da,nicidecum frigide!a nu se confunda un caracter,,la dublu,,care ti face ,,surprize,,,viclenie ascunsa si alunecoasa cu vz.doamne,,frigiditate!macar taceti femeile pesti,toti suntem cu defecte,dar nu va mai laudati fatis!macar alte zodii tac si atat.la pesti iin schimb,laude,mereu,mereu citesc cum va laudati singuri!alta ,,calitate,,a voastra!tacerea e ca mierea,d na pesti,,frigida,,sa nteleg,scuze dv ati spus o!inteligent si elegant dv.ati comentat de tot rasul fem,,pesti,,!

    RăspundețiȘtergere
  29. Si eu sunt tot pesti , cred ca suntem persoane speciale , desi am trecut prin multe greutati in viata,
    tot incerc sa am intelegere si rabdare in relatiile cu ceilalti.
    Pe cei ce vorbesc de rau pestoaicele chiar nu ii inteleg, ori au fost respinsi de una si atunci nu pot decat
    sa arunce cu noroi, ori nu se uita si la ei sa vada ce defecte au , in mod sigur nu sunt perfecti,
    nimeni nu este.

    RăspundețiȘtergere
  30. azi de 8martie,sa fim iubite toate femeile!nu mai conteaza zodia azi,suntem doar,,femei,,si atat!sanatate si impliniri sa avem din plin!va pup,cris!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce 8 martie ma?.. d c am nevoie de o zi spusa de altii sa-mi iubesc femeia? nu vedeti ce oi sunteti?.. eu fac cand im dorsc un fesin din asta e un mod de viata... voi astia care faceti toti la fel aveti o lumea foarte saraca.. nu te supara pe mine!

      Ștergere
  31. Am avut 5 iubite in pesti. Toate erau foarte asemanatoare in puncte cheie dar recunosc ca nu le-am inteles, pana la ultima cand da, am inteles-o. I-am acordat mult mai mult timp pentru ca e foarte frumoasa.Eu ca si berbec mereu m-am simtit atras de semnele de apa.. au o negativitate care ma linistesc, e ca si cum cineva imi calca frana. Sunt mai atent la detalii. Depinde mult de statutul ei insa o femeie pesti superioara este o experienta indedita de rafinament si intensitate in trairi. Este foarte profunda si are o intuitie foarte puternica la fel si imaginatia. Traieste undeva intre doua lumi si reuseste foarte bine sa-si transmita trairile.. Este genul de femeie pe care il iubesti cu pasiune. Eu chiar m-am indragostit de ea si o iubesc de mult asa la maxim. Pot parea ca sunt superficiale ca nu sunt atente la anumite puncte dar e doar din cauza ca nu-s conectate bine la realitate, dar asta e un lucru foarte seducator. Deasemenea le plac foarte tare trairile..sa-si produca tot felul de trairi. Sunt foarte plapande si trebuiesc protejate, semn negativ puternic.. daca ai chef de dragoste.. ea e fata cea mai potrivita., ea si racul..

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu ma supar ALBERT FISH!,ma astept sa ,,intelegi,,exact ce am vrut sa spun,referitor la 8martie!este f.normal si cel mai bun lucru,sa facem cat mai des,gesturi si cuvinte de iubire fata de cei dragi.nu ne trebuie o anume zi,doar ca aceasta zi internationala,are un spirit aparte,o energie diferita!cat despre aceasta ,,magnifica,,manifestare fata de persoana iubita,zilnic sau des,cum spui,asta este ceva la nivel declarativ si cam atat!va bateti cu pumnul in piept,pt.cat de atenti si afectuosi sunteti cu femeile,dar a zecea parte dintre voi,o face cu adevarat si sincer!si inca ceva,esti berbec sunt convinsa de multe calitati de genul,,iubire uneori pana la obsesie,,sau diferite psihoze.berbecii,renunta greu la partener,tu ai avut 5(pesti)sa nteleg ca renunti usor si e f.normal sa fi iubitor,afectuos,curtenitor,f.des cu ele,pt.ca le schimbi repede,NU?e f.normal sa ti doresti,,festinuri,,cand vrei si ai chef,,de ele,,pt.ca de fiecare data este,,ALTA PROVOCARE,,deci,nu te plictisesti!ma bucur ca lumea e mai ,,BOGATA,,cu din.............cei ca tine!nu te supara pe mine!cris.

    RăspundețiȘtergere
  33. Sa ntelegi f.clar.lumea mea nu e saraca deloc,sau sa nteleg ca,te ai referit la,,saracia,,masurata n nr.de,,cuceriri?nu ma pot lauda cu,,BOGATIA,,asta e adevarat,dar nu ma plang cu,,saracia,,mea ,,de calitate,,si n am avut de ex.(5.berbeci)sau(5varsatori)etc.prietene,nu eu sau altii facem mai saraca lumea asta,pt.ca ,,NE REZUMAM,,la 8martie,cum crezi tu,ci mai saraca este zic eu,cand masuram,,BOGATIA,,in ,,CANTITATE,,!sa intelegi ce am vrut sa spun macar acum,da?d le berbec!

    RăspundețiȘtergere
  34. SUPER,comentariul!o fi si asta un grandoman care si arata talentele pe aici dupa cum vad si eu,lucia sunt,mare macho man,a avut (5 iubite)din pesti si poate zeci din alta zodie. rac,am inteles ca i place!i a le la rand,d le albert dar nu mai face pe interesantul,ca aventurieri ca tine,pe toate gardurile.

    RăspundețiȘtergere
  35. buna diana!parerea mea,ca lumea sa nu mai tot vocifereze,de nerabdare in privinta horoscopului,este sa le iei in ordine,dupa berbec pana la sfarsit1atunci toata lumea asteapta linistita,altflel te zoresc,se mai cearta ca de ce nu mie horoscopul.....etc.zic eu, tu faci cum doresti!lili.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De catva timp, incep fiecare horoscop cu zodia specifica lunii respective. Luna trecuta pe primul loc au fost Pestii,acum doua luni primii au fost Varsatorii, iar in aprilie a sosit randul Berbecilor sa fie cei dintai. Asa mi se pare cat se poate de corect.

      Ștergere
  36. Corect,asa este!ma refeream la a le lua in ordine dupa berbec,ca sa nu mai fie discutii,pt ca luate aleatoriu,lumea e nemultumita si nerabdatoare,dar faci cum crezi si doresti tu,cum e mai bine.eu,iti multumesc pt.acest blog si art.iar pt.mine,cand ai timp,cum doresti,pana la urma toate horoscoapele sunt scrise,asa ca ,nu conteaza!lili.

    RăspundețiȘtergere
  37. Femeia pesti?ascunsa,alunecoasa,pretentioasa,selectiva,ii place luxul,banii,sa fie inconjurata de lux,confort....si toate acestea nu neaparat castigate de ele...se poate si sa fie ,,castigate,,prin barbati doritori sa le,,ajute,,sa se,,ridice,,sau sa le,,intretina,,mofturile.Asa sunt femeile din zodia asta!Foarte mult le place luxul si fac absolut orice pt.a l obtine!Nu fac rabat de la nimic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca este o f. buna caracterizare dar nu completa !

      Ștergere
  38. Femeile pesti sunt foarte, foarte speciale! Daca nu ai descoperit Inca acest lucru inseamna ca,ti lipseste inteligenta emotionala. Aceste femei nu pot FI uitate nici de iubitul de la gradinita, nici de cel din liceu! De fapt ele nu sunt uitate de nimeni, ele Raman mereu in sufletul celor care le,au iubit! SI stiti de CE??? Pentru ca sunt femei din cap oana,n picioare...

    RăspundețiȘtergere
  39. Femeile pesti, in general, iubesc sa minta, se hranesc din controverse, sunt pline de frustrari, si traiesc pentru a manipula pe cei din jur, pt. scopuri personale. De foarte multe ori devin paranoice si traiesc intr`o lume a lor, incercand si reincercand din rasputeri sa transforme si lumea reala intr`o lume de`a lor. Mocnesc daca nu reusesc dar nu se lasa nici moarte. Unele dintre cele mai nenorocite , alaturi de scorpioance!

    RăspundețiȘtergere
  40. Eu sunt total diferită de zodia pești,diferenţa este că sunt foarte puternică nu prea ma gândesc cu inima și cu sufletul... Sunt născută pe 24 februarie cu ascendent în rac,dar în horoscopul chinezesc sunt șobolan de foc cu ascendent in cal....foarte complicat... Am intradevar inima mare,dar in alasi timp iubesc luxul,adevărul și respectul! Diana îmi poţi spune de ce mă simt atrasă de semnele de foc? Fostul meu este berbec (născut pe 29 martie),acum după un an de zile s-ar putea să ne impacam, eu am dispărut in lume,iar abia acum sa făcut rost de nr meu ... Cică i-am lipsit enorm...intradevar ma protejat mereu, mia făcut intrarea in lume...un impediment este diferenta de 10 ani... Cred ... Te rog Diana spune-mi si mie dacă există compatibilitate intre mine si el..cu toate ca iubirea este mare mă gândesc daca să ma impac cu el sau nu... Te rog ajută-ma Diana! Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  41. Un articol foarte interesant! Va multumesc pentru informatii. imi place sa citesc articole despre zodii dar ce mai mult imi place zodiacool.ro .acolo le citesc dimineata la cafea

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.