Horoscop Berbec august 2013

Horoscopul Berbecului august 2013 lasa sa se intrevada un ciclu existential caracterizat adeseori de nazuinta de indepartare de monotonia existentei zilnice, aspiratia de afirmare a independentei si autenticitatii fiintei, o mare impulsivitate, o creativitate iesita din comun si o serie de promitatoare oportunitati in dragoste.

Conjunctia lui Venus cu Uranus din 2 august obisnuieste da nastere unor placute surprize in interactiunea cu cei din jur. Poti intalni o persoana speciala, extrem de interesanta, sau o reuniune cu prietenii pare a-ti scoate la iveala un lucru cu totul iesit din comun. Lipsa de apetit fata de ritmurile cotidiene tinde a te provoca sa-ti asumi mai multe riscuri. Vrei sa iti demonstrezi unicitatea si iti pretuiesti independenta mai presus de orice. Atractia catre aspecte ale existentei avand o frumusete fara egal, ascunsa sub patura cenusie a aparentelor, iti poate oferi delectari nemaiintalnite. Pari a te bucura de orice schimbare survenita in traiul zilnic.

Pe 6 august, Luna noua din Leu pune accentul asupra deplinei exprimari a personalitatii, proiectelor creative, distractiei si inocentei. Placerile simple ale vietii par a reveni la tine, iar increderea in propriile tale forte ajunge la inalte cote.

Efluviile creativitatii continua a fi stimulate incepand cu 8 august, atunci cand Mercur isi face simtita prezenta pe taramurile Leului. Mult mai sociabil si mai prietenos decat de obicei, ai la indemana un constant si benefic simt al umorului. Planurile legate de o petrecere ori un placut eveniment social sunt pe cale de a fi implinite. Este o perioada oportuna comunicarii sincere si deschise cu copiii. Poti fi preocupat de un nou hobby sau de unul mai vechi, neglijat in ultima vreme.

Un interval de timp prielnic inchegarii ori reinvigorarii unui parteneriat, in plan personal, profesional sau financiar, se intrevede odata cu 16 august, sub influenta tranzitului lui Venus in Balanta. Norocul pare a fi de partea ta in special in conjuncturi avand de a face cu negocieri si compromisuri.

Luna plina rasarita pe 21 august in Varsator si a unsprezecea casa a Berbecului aduce in prim plan prieteniile, asocierile si locul / statutul tau intr-un grup social si chiar in societate, in general. Acest aspect astral este de bun augur in marirea numarului de contacte cu oameni avand aceleasi interese si in participarea la evenimente asociate unor extinse comunitati. Intrucat Luna plina prilejuieste frecvent o incheiere sau un final, este posibil sa pui capat unor relatii stanjenitoare ori superficiale.

Desi cuadratul dintre Jupiter si Uranus din aceeasi zi de 21 august iti permite accesul spre orizonturi neasteptate ale vietii, pare a fi foarte dificil sa iti canalizezi in mod eficient energia. Tinzi a nu avea astampar si a te plictisi in orice circumstanta care iti ingradeste libertatea ori independenta. Poti descoperi cateva mijloace de a schimba ceva pentru a fi mai liber, insa trebuie sa fii atent a nu afecta in acest fel zone ale vietii ce au mers cat se poate de bine pana acum. De asemeni, este de dorit sa iti controlezi impulsivitatea, astfel incat sa nu faci gafe sau sa nu iti treci cu vederea responsabilitatile doar pentru a-ti manifesta revolta fata de conventii si prejudecati. Nerabdarea te poate impinge spre nedorite neglijente si chiar accidente.

Din 24 august, tranzitul lui Mercur in Fecioara te ajuta in despartirea graului de neghina lucrurilor marunte ale existentei. Poti fi inclinat sa-ti faci liste cu tot ceea ce ai de realizat zilnic, incercand astfel sa pui la punct treburi indelung amanate. Starea de sanatate repezinta o prioritate, asa ca te poti mobiliza sa iti faci un control medical cat mai complet ori sa investighezi noi cai de a-ti intretine tonusul fizic si mental.

Pe 26 august, Venus in opozitie cu Uranus are potentialul de a da nastere unor bruste si imprevizibile schimbari in intelegerile si relatiile cu cei din imediata ta apropiere. Nu pari a-ti dori sa te pierzi in anonimatul multimii, nazuind sa fii remarcat si apreciat ca individualitate.

Conjunctia dintre Mercur si Uranus iti daruieste un intens potential energetic odata cu 30 august. Ispitit de o fierbinte nevoie de aventura, iti poate fi foarte greu sa stai locului mult timp, fiindu-ti imperios necesara o excursie sau o alta captivanta modalitate de a face ceva intru totul deosebit. Traversat de o nestavilita incapatanare, nu esti deloc predispus sa te supui altora ori sa cooperezi cu ceilalti. Din nou, lipsa calm si rabdare te poate aduce in pragul unor neplacute incidente sau accidente.

Horoscop Berbec august 2013 - Dragoste

Dragostea isi cere cu staruinta drepturile pe 6 august, gratie Lunii noi din a cincea ta casa. Daca nativii singuri din Berbec au sansa de a fi atrasi intr-o efervescenta idila romantica, cei aflati intr-o legatura de cuplu mai veche par a fi strabatuti de o reimprospata afectiune pentru persoana iubita.

Din 6 august, tranzitul lui Mercur in a cincea casa a Berbecului este asociat cu intalnirea unui potential tovaras de viata pe internet, intr-o retea sociala online, sau intr-un alt tip de comunitate. Acest partener pare a fi mai tanar decat tine ori inzestrat cu o personalitate debordand de o veritabila tinerete spirituala.

Dorinta coplesitoare de a te dedica unei persoane deosebite, una capabila a nu se feri de o serioasa si indelungata relatie poate fi provocata odata cu 16 august de vizita lui Venus in a saptea ta casa. Infatisarea exterioara a acestei tinde a conta intr-o mai mare masura decat altadata. Este posibil sa fii prezentat unui promitator partener de cuplu de catre cineva foarte apropiat, eventual o ruda.

Incepand cu 28 august, Marte in cea de-a cincea casa a Berbecului netezeste iarasi calea spre iubire si autentica impartasire afectiva. Daca esti singur, pari a fi mult mai indraznet si mai dornic de a flirta, daruindu-ti in acest fel numeroase oportunitati de a intalni dragostea.

Horoscop Berbec august 2013 - Bani si cariera

Din 23 august, tranzitul Soarelui in Fecioara si a sasea casa a Berbecului te focalizeaza asupra muncii. Poti duce la bun sfarsit sarcini si proiecte de mare dificultate cu usurinta intrucat te bucuri de o sporita putere de concentrare si acorzi atentie unor semnificative detalii. Este o vreme potrivita mai curand unor lucrari de mica amploare, deoarece pare a-ti fi destul de greu sa deslusesti o imagine de ansamblu sau o prea larga viziunea. Tinzi a da randament cu precadere atunci cand lucrezi singur si nu in colaborare. Gandirea analitica iti este un bun aliat, dar fereste-te sa cazi in patima perfectionismului.

Tendintele anterioare sunt intensificate odata cu 24 august, ziua de debut a parcursului lui Mercur in a sasea ta casa. Pari a considera sfera profesionala ceva mai agreabila, cu atat mai mult cu cat beneficiezi de o abordare foarte logica a sarcinilor si responsabilitatilor. Este probabil sa fii angajat intr-o multitudine de activitati, contacte si comunicari cu colegii. Desi lucrarile laborioase sunt la ordinea zilei, ai capacitatea de a le face fata fara nici un fel de problema.

Conjunctura creata pe 26 august de opozitia dintre Venus si Uranus este extrem de derutanta din punct de vedere financiar. Din aceasta pricina nu este deloc bine sa iei importante decizii in aceasta privinta. Nu incheia nici o alianta financiara cu persoane pe care nu le cunosti indeajuns de mult.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop august 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Femeia Berbec - Dragoste si cucerire

Horoscopul dragostei Berbecului 2013

Horoscop Berbec iulie 2013
Horoscop Berbec august 2013 Horoscop Berbec august 2013 Reviewed by Diana Popescu on iulie 22, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Sint berbec ,am cunoscut acum 4 ani un varsator ,sintem amindoi divortati ne intelegem foarte bine ,sintem doar prieteni ,dar a inceput sa-mi placa si lui la fel ,ii plac .Mas bucura sa ajungem la un compromis serios sa fie jumatatea mea. Doamna DIANA va multumesc pt horoscop .

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna DIANA va multumesc pentru horoscop ,sinteti tare draguta .Multe salutari din ESPAÑA

    RăspundețiȘtergere
  3. INTERESANT ..........foarte interesant ,mai ales in dragoste ..,

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.