Horoscop Capricorn august 2013

Horoscopul Capricornului august 2013 reflecta dorinta nestavilita de nimic de a explora in profunzime realitatea, dandu-i deoparte superficala poleaiala. Indrazneala si o reinvigorata personalitate sprijina afirmarea propriilor interese atata timp cat nu incalca dreptul la opinie si mandria altora, iar puternica nevoie de transformare personala isi cauta cu persistenta implinirea.

Luna noua rasarita pe 6 august in Leu si a opta casa a Capricornului reprezinta senzualitatea erotica si resursele materiale ori financiare impartasite cu altii. Din punct de vedere psihologic, anunta batalia pentru suprematie a unor forte contradictorii ale universului tau interior si capacitatatea de a-ti asuma partea intunecata a personalitatii tale fara a o lasa insa sa te stapaneasca. La nivel spiritual, aceasta Luna noua poate semnifica o moarte si o renastere, o transformare ori o metamorfoza catre o varianta mai buna a sinelui tau.

Impulsul de a nu accepta lucrurile de-a gata, asa cum iti apar in fata sau iti sunt prezentate se evidentiaza din 8 august, sub impactul tranzitului lui Mercur in Leu si a opta ta casa. Vrei neaparat sa afli ce se ascunde sub luciul superficial al aparentelor. Pari a nu mai suporta barfele, discutiile volatile, tinand cu tot dinadinsul sa dialoghezi despre ceva important, semnificativ. Este o perioada oportuna unei tranformari mentale.

Opozitia dintre Pluton si Jupiter din aceeasi zi de 8 august iti ofera ocazia de a face aproape orice tot ce iti pui in minte, cu conditia de a depasi niste puternice opozitii. Optimismul si increderea in tine insuti ajung la inalte cote, iar vitalitatea in exces te ajuta sa faci fata unor eforturi prelungite. Cu toate aceastea, daca actionezi numai conform propriilor interese, este de asteptat sa te lovesti de bariere puse in cale de cei din jur. De asemeni, poti avea imboldul de a da lectii de viata altora, situandu-te uneori pe o pozitie de superioritate ce poate fi cu greu acceptata. Pari a fi fortat sa iti reevaluezi credinta religioasa sau cea personala despre lume. Incearca sa nu te agati cu orice pret de propriile conceptii si sa nu dai deoparte compromisuri utile cu oamenii din preajma ta. Orice faci acum necesita o totala concentrare, adaptabilitate si o minte mereu deschisa.

Pe 13 august, conjunctia lui Mercur cu Pluton aseaza in prim plan comunicarea. Poti sa nu-ti dai seama de impactul pe care cuvintele tale il au asupra celorlalti, acestia avand impresia ca ii provoci sau ii interoghezi. Simti nevoia sa dai dovada de o cat mai mare sinceritate (uneori aproape brutala), incercand astfel sa preiei controlul asupra unor parteneri sau persoane apropiate. Inca o data, nu esti satisfacut de aparenta informatiilor primite, mobilizandu-te sa investighezi pana in miezul lucrurilor cu care ai de a face. Poti descoperi niste secrete ale altora fata de tine sau sa nu-ti dai in vileag niste secrete pentru a castiga mai multa putere asupra unor oameni din imediata ta apropiere.

Inzestrat cu un sporit farmec in viata sociala, ai posibilitatea de a-ti crea mai multi aliati. In acest fel se manifesta, odata cu 16 august, tranzitul lui Venus pe taramurile Balantei. Totodata, pari a fi atras de cineva mai in varsta ca tine, o persoana stabila, serioasa, bucurandu-se de succes in cariera si respect in societate.

Parcursul Soarelui in Fecioara si a noua casa a Capricornului iti sugereaza sa iti extinzi viziunea despre lume. Tinzi a te implica in experiente de viata avand menirea de a te deschide spre modul de a trai al altor oameni si pari a privi tot ce ti se intampla dintr-o perspectiva de ansamblu. Poti fi alaturi de persoane diferite de tine, din alte zone sociale sau geografice. Treci printr-o vreme prielnica invatarii, studiului unor noi lucruri. Ai inclinatia de a te identifica cu credintele tale, fiind imboldit sa te implici in infierbantate confruntari de idei. Mult mai direct decat de obicei, ai curajul si vointa de a-ti face auzit glasul. Marea onestitate care te caracterizeaza te poate face victima unor profitori.

Ca urmare a tranzitului lui Mercur in Fecioara si a noua ta casa, incepand cu 24 august trendurile anterioare se intensifica. Nesatisfacut de cenusiul existentei zilnice, mintea ti se indreapta spre marete idei si idealuri. Dornic pe mai departe sa-ti imbogatesti cunostiintele generale, acorzi prea putina atentie detaliilor, concentrandu-te catre o cat mai vasta cuprindere a lumii. Din aceasta pricina, pari a uita sau a trece cu vederea niste mici dar semnificative aspecte. Este posibil sa primesti o veste importanta de pe alte meleaguri.

Tot pe 24 august, cuadratul lui Venus cu Pluton iti ingreuiaza insa interactiunea cu cei din jur, mai ales ca tii cu incapatanare sa ii convingi de adevarurile tale. Incerci cumva sa te impui ca lider, dar nu este exclus ca si altcineva sa aiba de gand a prelua controlul asupra ta. Este important sa eviti a-I manipula pe altii pentru a nu da nastere unor resentimente sau dusmanii. Trebuie sa constientizezi puterea personalitatii tale si sa te feresti a-i coplesi pe ceilalti.

O covarsitoare nazuinta de transformare pare a-ti da tarcoale din 28 august, ca efect al calatoriei lui Marte in Leu si a opta casa a Capricornului. Dezamagit de viata ta, tii sa o schimbi cu orice pret. Extrem de curios si perseverent, doresti sa ajungi la esenta oricarei probleme ce te framanta. Tinzi sa bagi in seama amanunte aparent lipsite de insemnatate ale oamenilor din apropierea ta, incearcand in acest fel sa le scoti la lumina personalitatea si motivatiile lor cele mai tainice.

Horoscop Capricorn august 2013 – Dragoste

Prezenta lui Venus in noua casa a Capricornului iti da ocazia de a intalni din 16 august o persoana speciala, un eventual partner de cuplu prin intermediul vietii profesionale sau unui om marcant din sfera sociala. Nu este vorba in nici un caz de o intalnire aranjata, ci mai curand de o spontana conexiune sufleteasca.

Horoscop Capricorn august 2013 - Bani si cariera

Creativitatea isi spune cu tarie cuvantul in munca ta odata cu 16 august, gratie tranzitului planetei dragostei in cea de-a noua ta casa. De asemeni, compentele ori straduintele tale pot avea un puternic impact asupra unei persoane influente.

Pe 21 august, Luna plina din Varsator reprezinta necesitatea de echilibrare intre a doua si a opta ta casa, intre ceea ce iti apartine si ceea ce daruiesti, intre ce pretuiesti in viata si cum te pretuiesti pe tine insuti. Se poate ivi o majorare a veniturilor tale ori o cheltuiala legata de reamenajarea casei.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop august 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei

Copyright © diana.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Femeia Capricorn - Prietena, iubita, sotie si mama

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Capricorn iulie 2013
Horoscop Capricorn august 2013 Horoscop Capricorn august 2013 Reviewed by Diana Popescu on iulie 27, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.