Horoscop Rac august 2013

Horoscopul Racului august 2013 anticipeaza o nemijlocita si intensa comunicare cu cei din jur, o fructuoasa si plina de evenimente viata sociala, precum si o constanta preocupare fata de aspectele financiare ale existentei.

Sextilul dintre Venus si Marte din 2 august iti intensifica caile de comunicare cu cei din preajma ta, aglomerandu-ti agenda zilnica, si inspirandu-te sa iti pui la treaba simtul diplomatic. Creativitatea are darul de a-ti inlesni afirmarea in lume, mai ales prin intermediul scrisului sau a exprimarii artistice.

Pe 6 august, Luna noua aparuta in cerurile Leului iti aduce la lumina sistemul tau de valori si modul cum te evaluezi si te pretuiesti pe tine insuti. Din punct de vedere spiritual, aceasta Luna noua reprezinta stabilitate, pace interioara, si un eficient dar nu si exagerat simt practic.

Deciziile pe care le iei incepand cu 8 august, atunci cand Mercur patrunde pe taramurile Leului, tind a fi bazate pe aprofundate analize si estimari. Nu mai ai de gand sa te lasi in voia unor impresii de moment, indiferent cat de imperative sunt acestea. Toate simturile iti sunt deschise catre culegerea de informatii din mediul inconjurator.

Pe 8 august,opozitia lui Pluton cu Jupiter te sileste cumva sa faci pasi inainte in evolutia destinului personal. Acest lucru te poate aduce in preajma unor cheltuieli neprevazute, dar investitiile facute acum isi vor arata in mod sigur eficienta in viitorul apropiat. Poti fi pus in situatia de a pierde niste lucruri tocmai pentru a avea castiguri majore pe un alt plan al existentei.

Relatiile cu rudele sunt pe cale sa se amelioreze din 16 august, ziua de debut a tranzitului lui Venus in Balanta Nu este deloc exclus sa te gandesti sa aduci niste imbunatatiri confortului casei tale. Vanzarea ori cumpararea unei locuinte poate fi un ferbinte subiect de actualitate.

Luna plina ivita pe 21 august in Varsator insista asupra unei morti simbolice (un aspect al vietii tale se cere a fi incheiat), a regenerarii fiintei tale. Vrei sa parasesti unele obiceiuri paguboase, si nu ai cum trece cu vederea senzualitatea din viata amoroasa.

In aceeasi zi de 21 august, Jupiter in cuadrat cu Uranus arunca gaz pe focul nazuintei de a te implica in cat mai multe si mai incitante experiente de viata. Intamplari neanuntate de nimic par a se impleti cu o redescoperire a originalitatii fiintei tale. In acelasi timp, certitudinile de pana acum ale existentei tale tind a fi puse sub semnul intrebarii. Daca dai dovada de o mare adaptabilitate poti depasi cu usurinta acest ciclu al existentei. Este necesar sa distingi cu limpezime ce anume poti influenta si ce nu in traiul de zi cu zi. Pe de alta parte, pari a cauta cu orice pret sa iti extinzi libertatea de miscare, un lucru ce nu are cum sa nu intalneasca impotriviri din partea unor oameni apropiati de tine.

Din 23 august, calatoria Soarelui in Fecioara si a treia casa a Racului te focalizeaza asupra comunicarii. Mintea iti este efervescenta, plina de ganduri si idei pe care abia astepti sa le transmiti celorlalti. Ai abilitatea de te integra mult mai usor in societate, asa ca poti sa iti largesti sfera de contacte utile. Pari a-ti dori sa fii mereu ocupat, avand predilectia de te apleca asupra unor lucruri mici dar laborioase. Este necesar sa incerci sa-ti depasesti tendinta de a fi cu mintea in nori.

O neastamparata curiozitate, mestesugul de a manui cuvintele si capacitatea de a face mai multe treburi in acelasi timp sunt cateva din orientarile sugerate odata cu 24 august de parcursul lui Mercur in Fecioara si a treia ta casa. O multime de obligatii, sarcini, responsabilitati par a se aduna dintr-o data pe capul tau, mai cu seama ca ai predispozitia de a te implica din nou chiar si in nesemnificative maruruntisuri ale traiului zilnic. Poti fi fortat sa iti intensifici comunicarea cu cei din jur, indiferent daca este vorba despre rude, amici sau cunostiinte. Studiul, scurtele calatorii si confruntarile de idei sunt repere de baza ale acestei conjuncturi astrale.

Cuadratul dintre Venus si Jupiter din 27 august te imboldeste sa exagerezi in tot ce faci. Generozitatea ti se revarsa asupra tuturor oamenilor din imediata ta apropiere, gasind o mare satisfactie in a face placerea altora.

Un nestavilit schimb de informatii cu cei din preajma isi pune amprenta asupra ta pe 30 august, ziua in care Mercur ajunge in sextil cu Jupiter. Oamenii si circumstantele care le intalnesti iti daruiesc tot atatea prilejuri de a te delecta si a te distra. O carte, un film sau o expozitie de arta plastica pot reprezenta ocazii nemaintalnite de a avea la indemana un nepretuit filon de cunoastere si revelatie interioara. Iti este netezit drumul spre conexiuni umane bazate pe o nemijlocita intelegere intuitiva.

Horoscop Rac august 2013 - Dragoste

Pe 2 august, Venus in sextil cu Marte iti deschide calea spre un efervescent joc de artificii al flirtului, bunul simt fiindu-ti totusi alaturi astfel incat sa nu depasesti cumva limitele bunului simt.

Dragostea constitue o preocupare serioasa, indepartata de legaturi superficiale de moment incepand cu 16 august, ca efect al tranzitului planetei iubirii in a patra casa a Racului. Nostalgia si nevoia de tandrete isi spun cu tarie cuvantul, fiind inclinat sa te apropii de o persoana ce iti inspira onestitate si un autentic echilibru. Poti intalni un potential partener de cuplu prin mijlocirea cuiva din familie ori a unei conjuncturi asociate cu sfera profesionala.


Horoscop Rac august 2013 - Bani si cariera

Incheierile unor promitatoare intelegeri financiare sunt favorizate pe 2 august, ca urmare a sextilului lui Venus cu Marte. Te simti sigur pe tine in domeniul profesional, fara a te da inapoi din fata unor sarcini complicate, iar acest lucru iti invigoreaza respectul de care te bucuri la serviciu.


Luna noua din a doua casa a Racului insista asupra posesiunilor materiale, a sigurantei financiare si a veniturilor tale. Nu este exclus sa gasesti noi metode de a te pune la adapost de vitregia financiara din prezent.

Gratie calatoriei planetei Mercur in a doua casa a Racului, ai ocazia, odata cu 8 august, de a fac o cumparatura avantajoasa, achizionand un bun de folosinta indelungata pentru casa. Este, de asemeni, o perioada de timp optima analizarii bugetului de venituri si cheltuieli si eliminarii unor pierderi financiare.

Resursele financiare impartasite cu altcineva necesita o noua trecere in revista si eventual o modificare pe 21 august, sub efluviile Lunii pline din a opta ta casa. Daca in ultima vreme te-ai concentrat asupra propriilor avantaje financiare, se impune acum sa aduci pe tapet felul cum iti imparti banii cu oamenii din imediata ta apropiere.

Pari a tanji dupa o sporita siguranta si stabilitate financiara odata cu 28 august, sub influenta tranzitului lui Marte in Leu si a doua casa a Racului. Banii constitue un reper fundamental al existentei, dandu-ti senzatia ca nimic nu te poate apara mai mult in fata evenimentelor imprevizibile ale vietii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop august 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Dragonului Negru de Apa

Femeia Rac – Iubita, prietena, sotie si mama

Horoscop Rac iulie 2013
Horoscop Rac august 2013 Horoscop Rac august 2013 Reviewed by Diana Popescu on iulie 27, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.