Horoscop Rac iulie 2013

Horoscopul Racului iulie 2013 prefigureaza un ciclu al existentei favorabil ameliorarii imaginii personale, impunerii personalitatii, implinirii unor arzatoare visuri si unor oportunitati financiare de zile mari.

Odata cu 8 iulie, Saturn isi reia tranzitul direct in Scorpion, furnizandu-ti noi cai inspirate de a te afirma intr-un mod inovator si expresiv in tot ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine. Efluviile creatoare par a-si cauta si chiar gasi un nou fagas, disciplinat sau organizat de relevare a autenticitatii fiintei tale.

Luna noua aparuta pe 8 iulie in Rac iti ofera o perspectiva innoitoare a sinelui. Poti decoperi noi cai de a te afirma si a-ti impune personalitatea in mijlocul oamenilor pe care ii simti aproape. Daca simti impulsul de a iti reinventa infatisarea, nu ezita, caci pari a fi strabatut de o veritabila inspiratie in acest sens. Lasa cale libera indraznelii si increderii in tine insuti ce tind a te cutreiera acum.

Prezenta lui Marte, incepand cu 13 iulie, in sectorul Racului si intaia ta casa arunca gaz peste focul influentelor anterioare, inspirandu-ti o atitudine extrem de increzatoare si temerara in fata provocarilor existentei. Poti realiza astfel ca lumea exista numai prin tine si pentru tine, lasand deoparte sovaieli neproductive ori pagubitoare. Ai inclinatia de a aborda viata intr-o maniera foarte materialista, nemailasandu-te purtat de vise si idealuri fantaziste, imposibil de materializat.

Pe 17 iulie, Jupiter in trigon cu Saturn pune accentul asupra reevaluarii si ameliorarii aspectelor aparent cenusii ale traiului cotidian. Chiar daca prietenii continua sa-ti fie aproape, poti profita de o oarecare insingurare pentru a persevera in ceea ce este cu adevarat important pentru tine. Uneori, nu-i asa, trebuie sa fim numai impreuna cu noi insine pentru a reusi sa ne punem in practica cele mai ambitioase nazuinte…

A doua zi, pe 18 iulie, trigonul lui Jupiter cu Neptun are potentialul de a-ti inalta viziunea despre viata la un nivel religios ori filozofic. Credinta interioara te ajuta sa iti regasesti autenticele valori ale personalitatii, chiar daca te instraineaza nitel de ritmurile rutinei zilnice.

Reconstruirea imaginii personale constitue din nou o prioritate odata cu 20 iulie, sub impactul iesirii lui Mercur din turnura retrograda in Rac. Poti scoate la iveala noi mijloace de a-ti pune in valoare abilitatile de lider. Pari a avea la indemana oportunitatea de a-ti dezvalui noi ori neconstientizate feluri de a trage foloase din punct de vedere social si financiar. Nu lasa sa treaca pe langa tine niste sanse de moment, cu care se poate sa nu te mai intalnesti vreodata.

Din 22 iulie, pari a te simti ca pestele in apa printre oameni, ca efect al tranzitului lui Venus in Fecioara si a treia casa a Racului. Cei din jur iti apreciaza tovarasia si se bucura de gandurile originale pe care le impartasesti. Norocul este de partea ta mai ales prin comunicare, rude sau scurte calatorii. Simtul diplomatic iti este reliefat atat in ajutorarea unor cunostiinte, cat si in implinirea telurilor personale.

Confortul si intaietatile materiale individuale se cer a fi echilibrate cu grija pentru a raspunde nevoilor si nazuintelor oamenilor indragiti pe 22 iulie, atunci cand Luna plina rasare pe cerurile Varsatorului.

Horoscop Rac iulie 2013 - Dragoste

Numeroase probleme ce se faceau simtite in relationarea cu fiinta iubita tind a dispare, putin cate putin, incepand cu 8 iulie, gratie iesirii lui Saturn din tranzitul retrograd in a cincea casa a Racului. Ai prilejul de a constientiza piedicile interioare si exterioare catre o adevarata impartasire afectiva, apropiindu-te nesperat de mult de partenerul tau de cuplu.

Horoscop Rac iulie 2013 - Bani si cariera

Din 17 iulie, Uranus in aspect retrograd in Berbec si a zecea casa a Racului are darul de a-ti releva noi cai de a te impune pe plan profesional. Resurse interioare si talente neexploatate indeajuns te sprijina in impunerea competentelor tale. Poti profita de aceasta conjunctura astrala in special atunci cand te lansezi intr-o initiativa personala sau dau frau liber creativitatii, ocolind cararile batatorite ale impunerii in cariera.

Vizita Soarelui, de pe 22 iulie,  pe taramurile Leului si a doua ta casa te focalizeaza asupra dimensiunilor practice ale traiului zilnic. In acest context, iti poti reajusta niste ambitioase planuri pe termen lung, adapatandu-le conditiilor exterioare de astazi. Unii nativi din Rac au sansa de a-si pune, in sfarsit, in valoare cunostiintele acumulate, castigand niste bani pe care ii merita pe deplin.

Tot pe 22 iulie, Luna plina din a opta casa a Racului vesteste o vreme oportuna renegocierii ori rediscutarii unor intelegeri ori contracte financiare. Este posibil sa beneficiezi de un nesperat ajutor banesc, chiar de acolo de unde te asteptai cel mai putin!

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop iulie 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei
Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Dragonului Negru de Apa

Horoscop Rac 2013

Horoscop Rac iunie 2013
Horoscop Rac iulie 2013 Horoscop Rac iulie 2013 Reviewed by Diana Popescu on iunie 23, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.