Numărul de telefon din vise | Semnificația și interpretarea viselor

Un număr de telefon din vise are diverse semnificații în funcție de context, împrejurare. Poate vesti cunoașterea unei persoane de încredere, a unui potențial partener de cuplu, întâlnirea cu un prieten, o rudă, vești importante, o situație de bun sau rău augur în sfera personală, socială, profesională.

În primul rând, numărul de telefon visat este asociat cu comunicarea, viabilă sau defectuoasă, cu cineva din preajma ta! Dacă reușeșți, cât de cât, să-l identifici, ți se poate sugera că este nevoie să reiei contactul cu o anumită persoană ori într-o problemă care se acutizează.

Totodată, ți se poate semnala năzuința neconștientizată încă de a relua legătură cu un amic pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme.

În caz că visezi că-i dai altcuiva numărul tău de telefon, înseamnă că se impune să preiei ințiativa în inițierea ori invigorarea unei conexiuni promițătoare cu acesta.

Pe de altă parte, când primești unul de la cineva, îndeosebi de la o persoană de gen opus, ți se prezice înfiriparea unui atașament afectiv fericit, pe termen lung.
Numar telefon vise | Semnificația și interpretarea viselor

Se spune că un număr de telefon văzut în vis scris pe o foaie de hârtie te avertizează că nu le acorzi suficientă atenție celor dragi, care pot suferi din această cauză.

Când formezi în vise un număr de telefon greșit, ești pus în gardă asupra unor informații false pe care ești pe cale să le răspândești fără să vrei. În același timp, ți se poate pune în vedere că ai greutăți în recepționarea de către alții a adevăratelor tale mesaje.

Dacă ai visat că nu reușești să-ți amintești un număr de telefon, ți se comunică, subconștient, că începi să devii mai independent și mai responsabil decât de obicei.

În eventualitatea că te visezi cerând cuiva numărul de telefon, înseamnă că trebuie să treci peste niște complexe, și să ceri cuiva apropiat sprijinul în rezolvarea unei chestiuni fierbinți!

Visul de-a lungul căruia îți schimbi numărul de telefon denotă că îți dorești, deocamdată, fără să realizezi conștient asta, să pui capăt unei relații cu o cunoștiință, cu un amic.

Cel în care ți-l anulezi, îți indică necesitatea de a învăța cum să te debarasezi, fără vreo ezitare, de oameni toxici, ce-ți îngrădesc dezvoltarea, afirmarea veritabilului tău sine.

Poliția din vise | Interpretare şi semnificaţie vise
Numărul de telefon din vise | Semnificația și interpretarea viselor Numărul de telefon din vise | Semnificația și interpretarea viselor Reviewed by Diana Popescu on august 08, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.