Horoscop Taur august 2013

Horoscopul Taurului august 2013 sugereaza traversarea unei perioade contradictorii, pe parcursul careia conservatorismul si atractia fata de caldura caminului familial alterneaza cu spontaneitatea, creativitatea si impunerea personalitatii in sfera sociala.

Luna noua rasarita pe 6 august in cerurile Leului si a patra casa a Taurului aduce in prim plan chestiuni trecute si prezente legate de familie. Poate fi vorba si despre cumpararea ori vanzarea unei case, o mutare sau o reamenajare a locuintei. Aspecte nerezolvate ale trecutului isi cer cu insistenta o definitiva solutionare.

Din 8 august, tranzitul lui Mercur in Leu repune pe tapet tendintele anterioare. Emotiile capata intaietate, asa ca poti ajunge sa iei unele decizii bazandu-te exclusiv pe ceea ce simti. Comunicarea cu familia ori cu alte persoane apropiate se amelioreaza. Intalnirea cu rudele sau atmosfera familiala te ajuta sa concepi si sa pui in practica niste idei novatoare. Daca esti nevoit sa ramai mai mult timp intr-un loc strain, tinzi a-ti pierde concentrarea si limpezimea gandurilor.

O vadita aplecare catre ordine si disciplina iti este insuflata odata cu 16 august de calatoria lui Venus pe taramurile Balantei. Pari a fi cuprins de nazuinta de a te apropia de perfectiune in aproape tot ce faci.

Distractia si placerile sunt la ordinea zilei odata cu 23 august ca urmare a prezentei Soarelui in Fecioara. Nu prea mai ai chef de munca sau de lucruri prea serioase, avand inclinatia de a te lasa in voia unui hobby, a fi mereu alaturi de prieteni, a iesi in oras si a accepta orice invitatie la o petrecere. Tinzi a fi mai indraznet si a-ti asuma sporite riscuri in viata. Pari sa fii mai direct si mai prietenos, fiind apreciat de cei din jur pentru umorul si degajarea ta. Iti doresti sa fii in centrul atentiei si aceasta nazuinta este pe cale sa se implineasca. Poti da aparenta ca te comporti cu prea multa emfaza dar, de fapt, nu faci decat sa traiesti clipa din plin, experimentand cat mai mult si incercand sa te intovararsesti cu toata lumea.

Inzestrat cu o viguroasa conexiune intre abilitatile mentale si resursele intuitive, creative, ai ocazia de a te exprima cu elocventa celor din preajma. In acest fel se manifesta, incepand cu 24 august, tranzitul lui Mercur pe meleagurile Fecioarei. Ai darul de a-i atrage pe oameni gratie efervescentei conversatiei tale, iar gandurile par a ti se indrepta catre copii, copilarie si nemaincercate pana acum delectari. Strabatut de o covarsitoare dorinta de a te dedica unor complexe jocuri mentale, esti gata sa te implici in orice fel de competitie tinand de agerimea si inventivitatea mintii. Spontaneitatea si creativitatea iti sunt buni aliati in tot ceea ce intreprinzi.

Debutul periplului lui Marte in Leu si a patra casa a Taurului te imbie iarasi din 28 august spre o atmosfera de confort si familiaritate. Nu mai esti deloc amator sa incerci lucruri noi, preferand sa te agati de ceea ce cunosti ori ai facut cu prisosinta pana in prezent. Mai putin sociabil decat de obicei, pari a-ti dori sa petreci mai mult timp acasa ori impreuna cu familia. De asemeni, este posibil sa fii mai putin deschis catre societate si mai subiectiv, reusind cu greu sa privesti realitatea inconjuratoare din perspectiva altcuiva.

Horoscop Taur august 2013 - Dragoste

Ca efect al tranzitului lui Mercur in cea de-a sasea casa a Taurului pari a inchega cu dificultate o noua si autentica relatie de cuplu. O potentiala relatie si un eventual partener ar trebui cumva, din punctul tau de vedere, sa se plieze mai curand ratiunii decat afectiunii.

Din 24 august, vizita lui Mercur in a cincea ta casa continua sa dea ghes mai degraba mintii decat sentimentelor. Ai inclinatia de a-ti aprecia un viitor ori prezent tovaras de viata in functie de felul cum reuseste sa te stimuleze si sa iti faca fata pe plan intelectual.

Horoscop Taur august 2013 - Bani si cariera

Incepand cu 16 august, Mercur in a sasea ta casa te determina sa te implici cu mai multa placere si pasiune in munca. Pari a-ti aborda cu creativitate sarcinile sau a initia un proiect extrem de creativ.

Pe 21 august, Luna plina din Varsator si a zecea casa a Taurului te focalizeaza asupra carierei si a planurilor profesionale pe termen lung. In acest context astral, te poti intreba cat de perseverent esti in ducerea pana la capat a telurilor tale si cate eforturi trebuie sa mai faci pentru a te bucura cu adevarat de succes in cariera. Deoarece Luna plina vesteste frecvent un sfarsit, este posibil sa te desprinzi de niste deprinderi ce te trag inapoi in sfera profesionala.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop august 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei

 Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in "Blogul Dianei":

Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Femeia Taur - Iubita, prietena, sotie si mama

Horoscop Taur iulie 2013
Horoscop Taur august 2013 Horoscop Taur august 2013 Reviewed by Diana Popescu on iulie 23, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.