Horoscop Varsator august 2013

Horoscopul Varsatorului august 2013 lasa sa se intrevada o constanta straduinta catre echilibru si armonie, necesitatea invigorarii parteneriatelor de orice fel, o atitudine senina si toleranta fata de viata si oameni, precum si o accentuare a puterii de intelegere intuitiva.

Luna noua rasarita pe 6 august in Leu si a saptea casa a Varsatorului este asociata cu parteneriariate (de afaceri sau de alt tip), casatorii, relatii stabile de cuplu si dusmani recunoscuti. Acest aspect astral are potentialul de a aduce notabile schimbari in interactiunea cu ceilalti. Cooperarea, compromisurile, intelegerile, impacarile sunt la ordinea zilei. De asemeni, pari a fi preocupat de felul cum te impui in conexiunea cu altii, si cum alte persoane tind a te vedea si a te aborda.

Din 8 august, tranzitul lui Mercur in sectorul Leului reia unele din trendurile anterioare. Comunicarea cu oamenii apropiati castiga in sinceritate si onestitate. Pari a nu fi foarte sigur pe tine, simtinad nevoia de a fi confirmat si sprijinit de un partener. Oricum, tinzi a fi mai priceput in a media, negocia sau a asterne calea spre un compromis, asa ca poti trece printr-o perioada favorabila incheierii unor contracte si aplanarii unor conflicte. Ai darul de a aduce oamenii aproape de tine gratie sarmului si puterii de convingere.

O nemaiintalnita delectare determinata de extinderea orizontului mental si cultural se prefigureaza odata cu 16 august, ca urmare a calatorie lui Venus pe taramurile Balantei. Este de asteptat sa treci prin noi experiente de viata ce iti permit sa ii inveti pe altii, dar si sa primesti lectii din partea altora. Este o perioada oportuna exprimarii in scris si pe cale orala.

Pe 21 august, Luna plina din Varsator si intaia ta casa te focalizeaza asupra echilibrului dintre inconfundabila ta individualitate si felul cum te adaptezi cerintelor altora. Daca in ultima vreme ai fost luat de valul obligatiilor profesionale si sociale, a venit timpul sa-ti revezi nevoile intime si telurile personale. Poti face parte dintr-un parteneriat fara a-ti risipi autenticitatea fiintei.

Transformarea unei consistente portiuni a existentei tale devine un reper de baza din 23 august, atunci cand Soarele paseste in sectorul Fecioarei. Nu mai esti esti multumit cu inertia si starea actuala de lucruri si iti doresti sa faci ceva cu adevarat remarcabil. Poate fi la mijloc un aspect al vietii tale, al personalitatii tale sau al starii materiale. Pari a petrece mai mult timp impreuna cu tine insuti, reflectand asupra locului tau in lume, fiind strabatut de o sporita seriozitate dar si de o mare emotivitate. Simtamintele tale par a pendula intre extremele sufletului, si ai predispozitia de a tine cu dintii de secretele personale. Posezi talentul de a investiga si a-ti dezvalui ce se ascunde sub aparentele lumii din jurul tau.

Tranzitul lui Mercur in Fecioara iti da din nou aripi imaginatiei si intuitiei, sprijinindu-te sa aduni informatii ascunse de oamenii din imediata ta apropiere si sa citesti printre randuri din nesfarsita carte a vietii. Beneficiezi de un ciclu al existentei oportun initierii unor discutii stanjenitoare sau delicate, vizand subiecte din plan financiar, social si profesional.

Inclinatia de a trece peste diferentele de opinie si a face loc unor promitatoare compromisuri te stapaneste din 28 august, sub influenta lui Marte aflat in Leu. Pari sa introduci mai multa coerenta si perseverenta in viata ta, sa iti urmaresti mai indeaproape ambitioasele obiective pe termen lung.

Horoscop Varsator august 2013 - Dragoste

Prezenta lui Mercur in a saptea casa a Varsatorului mijloceste o reinnodare a legaturii cu un partener de cuplu. O persistenta neintelegere ori disputa poate fi inlaturata cu usurinta printr-un dialog constructiv, in care fiecare din parti isi lasa deoparte orgoliul si incapatanarea.

Aspiratia de a intalni pe cineva liber ca pasarea cerului, avand forta de a te desprinde de cotidian si a te purta spre incitante aventuri este pe cale a se implini incepand cu 16 august, ziua de debut a tranzitului lui Venus in a noua ta casa. Este posibil sa cunosti o astfel de persoana speciala, in stare de te antrena intr-o magica poveste de dragoste in cursul unei calatorii, intr-o alta tara sau prin intermediul unei pasiuni comune.

Vizita lui Marte in cea de-a saptea casa a Varsatorului poate infierbanta spiritele, provocand din 28 august niste mici certuri ori ciondaneli cu persoana iubita. Aceste neintelegeri sunt insa la fel de scurte ca si o ploaie de vara, afectiunea si toleranta reciproca insenind apoi cerul vietii tale amoroase. Nativii singuri par a ajunge in situatia de a decide daca vor sa aiba intr-adevar o relatie de cuplu serioasa, cu o mare perspectiva in viitorul indepartat.

Horoscop Varsator august 2013 - Bani cariera

Din 23 august, tranzitul Soarelui in a opta casa a Varsatorului tinde a instaura o atmosfera plina de bune auspicii in ceea priveste banii impartasiti cu altcineva, parteneriatele financiare, imprumuturile. Uneori, acest context astral este asociat cu o mostenire.

O perioda excelenta punerii la punct a unor noi planuri si strategii financiare este marcata din 24 august de parcursul lui Mercur in cea de-a opta ta casa. Este posibil sa scoti la iveala noi modalitati de a face un ban in plus sau de a gestiona mai eficient resursele financiare pe care le ai la dispozitie.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop august 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei

Copyright © diana.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013- Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Femeia Varsator - Prietena, iubita, sotie si mama

Horoscop Varsator iulie 2013
Horoscop Varsator august 2013 Horoscop Varsator august 2013 Reviewed by Diana Popescu on iulie 25, 2013 Rating: 5

9 comentarii:

  1. Multumesc f.mult.(mai ales ca ...suna bine...)

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce horoscopul zodiei leu e mereu plasata la urma. Chiar ma enerveaza ca trebuie sa astept pina la sfirsitul lunii ca sa citesc si eu. zodia pestelui varsator vad ca sunt mai inainte cind ar trebuie sa fie la coada

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar asa, de ce horoscopul zodiei leu este lasat mereu la urma? Macar in luna aceasta ai fi putut face o exceptie, suntem sarbatoritii zodiacului...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Leul nu este deloc lasat in urma de obicei. S-a intamplat in aceasta luna sa vina ceva mai tarziu

      Ștergere
  4. Diana te rugam sa iai masuri, cel mai potrivit ar fi daca ai plasa horoscopul lunar in ordinea zodiilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pana acum catava vreme asa am facut. Am sa pun pe blog un test: cine vrea sa-si vada horoscopul mai intai si, in functie de acest lucru, voi sorta care zodii vor capata inaietate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. varsatorul.eu ma uit din luna antarioara la horoscopul pe luna urmatoare. va pua.crina.sunteti f.buna in domeniu.f.exacta.

      Ștergere
  6. De ce sunteti nemultumiti, STIMATI LEI ? LUMINATIILE VOASTRE se simt frustrate de faptul ca nu au intaietate,dar trebuie sa fiti intelegatori,cum numai niste suflete nobile ca ale DOMNIILOR VOASTRE sunt...si sa acordati din cand in cand prioritate si celorlalte zodii,fara de care REGATUL VOSTRU nu ar straluci.Unele situatii schimba putin ordinea prioritatilor.Multumim Dianei pentru bunavointa si o rugam sa incerce pe viitor sa publice mai devreme toate horoscoapele pentru luna urmatoare(de ex.pe la mijlocul lunii in curs).Asa credem ca ar multumi pe toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o sugestie cat se poate de inspirata. Voi incerca sa public mai devreme horoscoapele lunare.

      Ștergere

Un produs Blogger.