Horoscop Varsator septembrie 2013

Horoscopul Varsatorului septembrie 2013 lasa sa se intrevada o perioada dedicata identificarii veritabilelor teluri si limpezirii vietii personale, favorabila invataturii si studiului, calatoriilor, carierei si finantelor.

Luna noua ivita pe 5 septembrie in Fecioara te sprijina intru transformarea unui aspect al sinelui sau al vietii tale. Poate ca nu este necesar sa renunti cu totul la niste lucruri, ci doar sa le redirectionezi usor, dandu-le o orientare mai profitabila si mai adecvata realitatii inconjuratoare. Chiar daca simti, asadar, ca trebuie sa faci o schimbare radicala, incearca sa te temperi si sa evaluezi cu obiectivitate ceea ce ai de facut, cu atat mai mult cu cat pari a avea darul si ambitia de a descifra ce se ascundele in spatele cortinei existentei.

Din 9 septembrie, tranzitul lui Mercur in sectorul Balantei si a noua casa a Varsatorului te poate imboldi intr-o sporita masura catre invatatura, dar si catre studiul individual a unor subiecte asociate cu filozofia sau religia. Poti fi mai interesat decat de obicei de istorie, traditii si culturi straine, mai cu seama ca este posibil sa apara oportunitatea de a vizita niste indepartate meleaguri.

O necesara analiza a felului cum te percepi pe tine insuti, si o cat mai realista evaluare a valorii fiintei tale par a fi preocupari de capatai ca efect al Lunii plina aparute pe 19 septembrie in cerurile Pestilor. Cat de mult pretuieste ceea ce faci, atat material, cat si spiritual, poate fi una din intrebarile esentiale cu care trebuie sa te confrunti. Ar fi cazul sa iti risipesti indoielile si sa le arati celorlalti ce anume ai indeplinit in plan profesional, social ori personal. Pe de alta parte, poti fi hotarat sa faci cu exactitate diferenta dintre lucrurile pe care le poti influenta si cele ce sunt dincolo pe raza ta de actiune.

Vechi probleme sentimentale sau emotionale, ce nu incetau a da mereu buzna peste tine atunci cand te asteptai mai putin, pot fi rezolvate odata pentru totdeuna din 20 septembrie, ziua in care Pluton revine in aspect direct in Capricorn si a douasprezecea casa a Varsatorului. Totul este sa-ti pastrezi stapanirea de sine si sa le privesti cu luciditate si responsabilitate. Unii dusmani ascunsi sunt cat pe ce sa ti se dezvaluie sau sa iti devina aliati.

Interesul fata de cultura, religie, filozofie iti este din nou intensificat odata cu 22 septembrie gratie tranzitului Soarelui in Balanta si a noua ta casa. O chestiune legata de educatie ori o calatorie iti faciliteaza contactul cu niste persoane din inalte sfere ale puterii sociale sau profesionale. Iti doresti sa iesi din monotonia zilnica prin intermediul unei exotice sau incitante aventuri, ori sa iti relevi un sens cat mai atotcuprinzator, mai semnificativ al vietii tale.

Horoscop Varsator septembrie 2013 - Dragoste

Pe 5 septembrie, Luna noua din a opta casa a Varsatorului are potentialul de a-ti insufla o cutremuratoare energie erotica. Senzualitatea isi poate gasi implinirea insa numai intr-o relatie din care nu are cum lipsi o autentica afectiune.

Ca urmare a tranzitului lui Venus in Scorpion, odata cu 11 septembrie viata profesionala si cea amoroasa tind sa se intrepatrunda poate mai mult decat ti-ai dori. Oricum, este posibil sa fii atras intr-o idila cu o persoana avand de a face cu serviciul tau sau sa fii tinta flirturilor unui coleg ori unui superior. Daca nu ai inca o cariera, pari a profita de cea a partenerului tau de cuplu, ale carui realizari din aceasta perioada se rasfrang benefic si asupra ta.

Horoscop Varsator septembrie 2013 - Bani si cariera

O vreme prielnica pentru a-ti plati datoriile sau a ti se inapoia niste bani este prevestita de Luna noua rasarita pe 5 septembrie in a opta ta casa. De asemeni, nu este exclus sa obtii mai usor un imprumut in conditii cat se poate de avantajoase.

Incepand cu 11 septembrie, intrarea lui Venus in cea de-a zecea casa a Varsatorului pare a indica cateva oportunitati neasteptate in sfera profesionala. Treci printr-un interval de timp in care este de asteptat sa ti se recunoasca meritele si eforturile, fapt capabil a-ti starni si mai mult ambitia si setea de succes. Intr-o astfel de conjunctura astrala, tinzi a te dedica cu trup si suflet carierei, si a fi rasplatit asa cum se cuvine pentru abnegatia ta. Tocmai de aceea, situatia ta materiala este pe cale de a cunoaste o vizibila imbunatatire.

Pe 19 septembrie, Luna plina din a doua ta casa iti afecteaza in mod evident finantele. Pari a fi inclinat sa nu mai ramai dator nimanui, dar poti fi si pe punctul de a finaliza un proiect financiar sau a avea o schimbare semnificativa a balantei de venituri si cheltuieli. Supravegheaza-ti predispozitia de a te lasa in voia unor mari cheltuieli, achizitionand ceva de care nu ai nevoie cu adevarat dar care iti poate satisface un capriciu de moment.

O eficienta focalizare a energiei catrei munca sau viata publica se prefigureaza din 29 septembrie, sub impactul tranzitului lui Mercur in Scorpion si a zecea casa a Varsatorului. Ai la indemana un ciclu al existentei prielnic perfectionarii unei abilitati necesare in cariera sau, pur si simplu, trecerii in revista si ameliorarii situatiei tale profesionale. Desi pari a beneficia de o buna comunicare cu sefii, fereste-te a fi gresit inteles de colaboratorii ori subordonatii tai.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop septembrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diana.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Varsator 2013

Horoscop Varsator august 2013
Horoscop Varsator septembrie 2013 Horoscop Varsator septembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on august 19, 2013 Rating: 5

26 de comentarii:

  1. e de bine ptr varsator,dar in noiembrrie cum va fi,deja ma gindesc !!! curizitatea varsatorului...

    RăspundețiȘtergere
  2. MULTUMESC MULT,DIANA.Acum plec inainte cu curaj.Sper sa fie asa cum ai prezis.Am avut o intuitie buna.....

    RăspundețiȘtergere
  3. Varsatoare casatorita cu leu. Am citit ambele horoscoape.Varsatorul e bine,dar...contradictie mare,leul aproape ca divorteaza. Cum imi poti explica aceasta predictie,sau ce trebuie sa inteleg, cum eu stau bine sentimental si nu numai,iar leul e devastat din acest punct de vedere. Cum interpretam...?Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este vorba dspre felul cum interpretezi... Daca Leul este stapanit de senzualitate de catre Luna noua, Varsatorului i se intampla acelasi lucru ca efect al Lunii pline. De asemeni, in Horoscopul leului am scris ca "o subiectiva frustrare sau neintelegerea adevaratelor intentii si sentimente ale partenerului este in stare a da nastere unor regretabile dispute si confruntari." "Este in stare" este echivalent aici cu "poate", deci nu este vorba despre o certitudine. In horoscoapele mele vorbesc despre probabilitati ori tendinte ce pot fi contrazise de unii nativi din cauza faptului ca ascendentul lor are o mare influenta asupra zodiei solare. Totodata, pentru a estima cu precizie relatia de cuplu este necesar o sinastrie, adica o analiza astrologica bazata pe temele natale ale celor doi parteneri.

      Ștergere
  4. IMI CER SCUZE,NU STIU DE CE S-A PUBLICAT DE 3 ORI MESAJUL MEU,NU AM AVUT INTENTIA ASTA. astept raspuns si,,,inca o data va rog pe toti sa ma scuzati pentru eroarea de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult,Diana.Daca imi permiti un detaliu,eu sunt varsatoare cu ascendent balanta,sotul e leu cu ascendent scorpion.Se schimba cumva datele problemei ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Dianaaaa ?!?!Esti pe acolo ? U-uuuu !!!Mai citeste si tu din cand in cand comentariile noastre si da-ne si noua cate un raspuns,ca stam in asteptare de ne trece si foamea si setea...pe curand,cea de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  7. Răspunsuri
    1. Intrebarea mea e scrisa in mesajul urmator.Multumesc anticipat pentru raspuns.

      Ștergere
  8. Varsatoare ascendent balanta,casatorita cu leu ascendent scorpion.Ce probleme in plan sentimental sau ce catastrofe conjugale vezi in cazul nostru?Mentionez ca eu sunt multumita de casnicia mea,nu am de ce sa ma plang,dar in horoscopul leului am citit niste lucruri....care m-au alarmat.Reda-mi linistea,daca poti,te rog.

    RăspundețiȘtergere
  9. varsatoare ascendent in capricorn,sotul in zodia gemenilor.ds 5ani relatia merge din ce in ce mai rau.eu as face o astrograma daca faci asa.casnicia mea e un esec total si remediere nu mai are.asta e/ce sa fac/

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi pare tare rau pentru situatia ta, dar deocamdata nu am timp pentru astrograme. Multumesc pentru intelegere.

    RăspundețiȘtergere
  11. Robert
    Buna
    M-ar interesa horscopul pt luna noiembrie 2013. Sunt varsator ( 15 Februarie )
    merci frumos

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna


    M-ar interesa horosopul pt luna octombrie 2013
    sunt varsator ( 15 februarie )

    multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cateva zile voi publica horoscopul varsatorului octombrie 2013

      Ștergere
    2. Am nevoie urgenta de horoscopul varsatorului pentru octombrie Ma poti ajuta,Diana? Please...

      Ștergere
    3. Am nevoie urgenta de horoscopul varsatorului pentru octombrie Ma poti ajuta,Diana? Please...

      Ștergere
  13. VARSATOR 2014 ,pe cand...?Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna Diana , te rog spunemi unde pot gasi horoscopul zilnic, si daca il postezi.
    Esti o dulce ,exact ce ai scris despre lei si sagetatori in 27 august 2013 sa si indeplinit.
    Nu stiu cum va evalua aceasta ,pt. ca el ma respins iar eu ravnesc dupa el ,din pacate nici nu ne putem vedea .
    Crezi ca vom avea vro relatie impreuna (eu leu -el sagetator)?
    Te rog da-mi niste detalii mai concrete .
    Multumesc mult Diana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca nu am timp pentru horoscopul zilnic. Cat despre a doua sugestie a ta, voi crea in curand o rubrica speciala in acest domeniu.

      Ștergere
  15. Multumesc mult chiar nu mai am liniste ,spunemi te rog unde vei posta rubrica,sunt intr-un mare impas si chiar simt ca mi sa-u inecat toate corabiile pe lumea asta ,i-mi doresc tare mult sa il vad macar la o cafea.
    As dori sa te cunosc numele meu este Elena ,nu stiu cum vezi aceste lucruri dar ceia ce conteaza este chiar un om special in lumea asta .Te pup sa ai o zi cat mai placuta si astept acea rubrica.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna Diana din nou ,ce faci cu rubrica?O mai postezi?

    RăspundețiȘtergere
  17. Ok .I-ti multumesc.Unde o vei posta Diana?
    Doresc sa fiu la curent cu ceia ce vei scrie in acea rubrica.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.