Cum a aparut toamna pe Pamant?- via Je Regarde

Daca vrei sa stii cum a aparut toamna pe pamant,  in versiunea lui Je Regarde, trebuie sa vizionezi neaparat Premier Automne|Prima toamna, un filmulet animat emotionant, in care vei face cunostinta cu un baietel, o fetita  si o multime de catelusi, ce traiesc in lumi diferite: lumea Verii si lumea Iernii.

Vizionare placuta!


Premier Automne (2013) from Carlos De Carvalho on Vimeo.



Reteta fericirii- video
Moda toamna iarna 2013-2014-Christian Dior
Cum a aparut toamna pe Pamant?- via Je Regarde Cum a aparut toamna pe Pamant?- via Je Regarde Reviewed by Diana Popescu on septembrie 25, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Buna ziua!As dori sa va spun si eu o rugaciune facatoare de minuni.

    Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.
    In a 9 zi, publicati rugaciunea.
    Se pun 3 dorinte-una de bani si 2 imposibile.Ele se vor implini chiar daca nu credeti.
    Rugaciunea: "Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sparantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razana nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii. Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata,da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!
    Amen!II
    Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!
    Amen!
    Se spune de 9 ori "Bucura-te Marie! Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus! Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre!
    Amen!

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesanta abordarea, ciudata as putea chiar spune, cu siguranta o munca extraordinara la crearea animatiei.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.