Horoscop Pesti octombrie 2013

Horoscopul Pestilor octombrie 2013 lasa sa se intrezareasca o fertila comunicare si interactiune sociala, avand potentialul de a-ti sprijini materializarea obiectivelor esentiale atata timp cat iti pastrezi increderea in tine insuti, nu te predai in fata dezamagirilor si nu neglijezi importantele detalii ale vietii.

Trigonul dintre Mercur si Neptun din 2 octombrie te inzestreaza cu o sporita receptivitate si un mare discernamant. Este o vreme favorabila distingerii adevarului de iluzie, atat in relatiile cu ceilalti cat si cu tine insuti. Conexiunea cu cei din jur este caracterizata de seninatate si bunavointa. Scurte calatorii nu inceteaza a-ti mentine mintea deschisa si a te elibera de stresul cotidian.

Luna noua rasarita pe 5 octombrie 2013 in Balanta este de bun augur dezvoltarii abilitatilor si talentelor personale. Poti deveni mult mai constient de personalitatea celorlalti, de adevaratele motive ce se ascund in actiunile lor si atitudinea lor fata de tine.

Farmecul personal iti netezeste calea spre nesperate oportunitati in viata sociala, gratie tranzitului inceput de Venus, pe 7 octombrie, in sectorul Sagetatorului. Ai sansa de a cunoaste oameni capabili a te sprijini in implinirea obiectivelor personale sau a te introduce in niste restranse cercuri sociale, formate din persoane avand aceleasi interese ca si tine.

Pe 10 octombrie 2013, cuadratul lui Venus cu Neptun te face vulnerabil in relatiile cu ceilalti, in special cu oamenii ce incearca sa profite de pe urma ta. Tinzi a-ti promova mai putin eficient telurile, fiind inclinat sa cedezi in fata opiniilor si ideilor altora. Pari a fi capricios sau dornic de a te insingura pentru a te lasa in voia visarii asupra unor idealuri si vise indragite. Desi iti sunt stimulate sursele creativitatii, poti fi putin dispus sa te focalizezi spre chestiunile practice ale existentei.

Calatoria lui Marte pe taramurile Fecioarei iti prefigureaza, odata cu 15 octombrie, extinderea de contacte in plan social si profesional. Temeritatea care te stapaneste acum te sprijina sa abordezi cu nonsalanta persoane ce altadata tindeau a te intimida prin prestanta sau statut social. In acelasi timp, orgoliul in exces pare a provoca probleme in parteneriate personale ori de afaceri. Niste dusmani recunoscuti nu inceteaza sa te irite prin barfele si calomniile pe care le raspandesc.

Pe 19 octombrie, Luna plina din Berbec te determina sa iti vezi intr-o lumina pozitiva eforturile depuse pentru dezvoltarea personala si iti sugereaza sa iti pretuiesti intr-o sporita masura propria fiinta. Conectat cu intensitate la cele cinci simturi, ai inclinatia de a te bucura de tot ce te inconjoara, dar si de a te complace in excesive placeri ale vietii.

Opozitia fintre Marte si Neptun de pe 20 octombrie are uneori capacitatea de a-ti slabi vitalitatea si pofta de munca. O usoara descurajare sau delasare se poate lasa asupra ta, la fel ca si tendinta de a fi cuprins de iritare din cauza unor insignifiante probleme. Nu iti este deloc usor sa te concentrezi si pari a interpreta eronat intentiile celorlalti, asa ca nu este de dorit sa iei vreo importanta decizie, sa semnezi vreun act ori document crucial pentru viitor.

Din 21 octombrie 2013, Mercur retrograd in Scorpion si a noua casa a Pestilor iti imprima o ineficienta graba, ce poate genera trecerea cu vederea a unor semnificative detalii. Acorda-ti timp pentru a-ti analiza pas cu pas demersurile principale ale vietii si vei avea ocazia de a pune capat risipei de energie si a profita intr-un mai mare grad de straduintele si resursele tale interioare.

Vizita Soarelui in regatul Scorpionului si a noua ta casa te ajuta sa depasesti problemele anterioare si sa alungi din mintea ta ingrijorari ce nu au contenit a te framanta in ultimele luni. Mai mult decat in orice alta perioada a anului, esti stapanit de nazuinta sa gasesti un inteles cat mai inalt al existentei tale si sa traiesti din plin experiente de viata incitante, cat mai deosebite de traiul monoton de zi cu zi. O continua lipsa de superficialitate te sprijina sa te apropii de ceea ce este esential. O vacanta, mai cu seama in locuri cat mai indepartate, este cat se poate de potrivita imboldului de a-ti extinde orizonturile fiintei. Evadarea din cotidian iti este cu atat mai necesara cu cat ai inclinatia de a-ti neglija indatoririle si responsabilitatile zilnice.

Horoscop Pesti octombrie 2013 - Dragoste

Sub efluviile Lunii noi aparute pe 5 octombrie in a opta casa a Pestilor, impartasirea afectiva din cadrul unei relatii de cuplu se inalta la o rar atinsa intensitate. Mai ales in cazul unor recente povesti de dragoste, barierele conventiilor si timiditatii sunt spulberate de o fierbinte descoperire reciproca a senzualitatii.

Prezenta lui Venus in cea de-a dousprezecea ta casa semnaleaza, odata cu 10 octombrie 2013, o brusca atractie fata de cineva mai in varsta, ce se remarca prin stabilitatea vietii, succesul in cariera ori inalta apreciere de care se bucura in societate. De asemeni, poti intalni un eventual partener de cuplu printr-o circumstanta asociata cu sfera profesionala.

Din 15 octombrie, tranzitul lui Marte in a saptea casa a Pestilor ii motiveaza pe unii nativi singuri din aceasta zodie sa isi ia inima in dinti si sa faca mari si decisivi pasi in apropierea de o persoana speciala, pe care o admira de catava vreme. Cei aflati deja intr-o legatura de cuplu pot parcurge o perioada mai putin senina, din pricina dorintei lor sau a partenerului lor de a pune piciorul in prag si a-i dicta celuilalt ce are si ce nu are voie sa faca. Daca te incadrezi in a doua categorie, se impune sa recurgi cat mai des la diplomatie si negocieri in relatia cu persoana iubita.

Horoscop Pesti octombrie 2013 - Bani si cariera

Pe 5 octombrie, Luna noua din a opta ta casa este oportuna initierii unui plan financiar sau de afaceri, obtinerii unui imprumut in conditii extrem de avantajoase.

Creativitatea reprezinta atuul tau numarul unu in domeniul profesional incepand cu 7 octombrie 2013, atunci cand Venus paseste in cea de-a zecea casa a Pestilor. Aceasta conjunctura astrologica este prielnica mai ales intrarii in gratiile unui sef ori a unei persoane din inaltele sfere ale puterii.

Cuadratul dintre Venus si Neptun si 10 octombrie te indeparteaza de simtul realitatii si te inclina spre dezordine in tot ceea ce faci, nefiindu-ti deloc spornic in plan financiar. Indeosebi datorita faptului ca esti pe cale de a intalni oameni pusi pe inselatorii, ti se recomanda sa iti bagi cat mai rar mana in buzunar ori portofel, si sa te abtii a te implica in prea profitabile (la prima vedere) oferte financiare.

Luna plina ce ocupa pe 19 octombrie 2013 a doua casa a Pestilor vesteste o noua oportunitate sau o puternica nazuinta de a-ti mari veniturile. Pe de alta parte, pari a fi predispus a cade prada unei pagubitoare porniri de a-ti cheltui banii. Daca ai de gand insa sa iti cumperi ceva cu adevarat necesar, norocul este de partea ta, ajutandu-te in obtinerea unor reduceri ori aflarea unor deloc neglijabile oferte.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop octombrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diana.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Pesti 2014

Horoscop Pesti septembrie 2013
Horoscop Pesti octombrie 2013 Horoscop Pesti octombrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 18, 2013 Rating: 5

4 comentarii:

Un produs Blogger.