Horoscop Rac octombrie 2013

Horoscopul Racului octombrie 2013 evidentiaza dezideratul de a-ti invigora increderea si respectul fata de tine insuti, a nu te feri sa iti lasi  la iveala puternicele impulsuri creative, si a te purta cu tact mai cu seama pe delicatele si minunatele carari ale dragostei.

Luna noua aparuta pe 5 octombrie in Balanta si a patra casa a Racului anunta o darza focalizarea catre camin si familie. Pe plan personal, este vremea sa iei seama la mesajele trimise de subconstientul tau, si sa actionezi in consecinta. Intr-un astfel de context, pari a fi imboldit sa pui solide baze simtamantului de siguranta personala si familiala, sa explorezi cum anume poti sa ii pui la adapost de orice fel de surprize neplacute pe oamenii dragi tie. Ai posibilitatea de a intra in contact cu cele mai adanci emotii si temeri ale tale, a le aduce la lumina si a le constientiza. Este un timp prielnic configurarii unor promitatoare planuri pe termen lung, reorganizarii sau infrumutesarii locuintei, implicarii in toate activitatile familiei.

Din 7 octombrie 2013, atunci cand Venus isi face intrarea in sectorul Sagetatorului, poti avea predispozitia de a aduce ordine si disciplina in viata cotidiana si de a te apropia cat mai mult de perfectiune in tot ceea ce faci. Planeta dragostei te face sa te simti bine in pielea ta, dar iti sugereaza totodata sa te iubesti mai mult pe tine insuti, sa acorzi o atentie sporita starii de sanatate si sa te desprinzi de obiceiuri de viata ce iti pot afecta starea fizica si cea sufleteasca.

Tranzitul lui Marte in Fecioara si a treia casa a Racului marcheaza din 15 octombrie un ciclu existential favorabil comunicarii si scurtelor calatorii. Orice fel de interactiune cu cei din imediata sau chiar indepartata ta apropiere este in masura sa iti aduca nesperate avantaje. Ai, totodata, o sporita energie in ajutorarea unor persoane importante pentru tine. Cu toate acestea, daca ai deja probleme cu unele rude ori unii amici, incearca sa nu faci prea multe valuri in aceasta privinta in decursul acestui aspect astrologic.

Pe 19 octombrie 2013, Luna plina aparuta in cerurile Berbecului poate atrage asupra ta norii negri ai unor trecute si prea mult tergiversate probleme. Nu mai amana nimic din tot ceea ce poti face acum, cu precadere niste dificultati pe care ai incercat mereu sa le ocolesti, sperand vor dispare de la sine odata cu trecerea timpului.

O navalnica creativitate iti da ghes sa o urmezi odata cu 21 octombrie, ca urmare a trecerii lui Mercur in aspect retrograd in Scorpion. Secretul acestei conjuncturi astrale consta a nu te agata de repere fixe, ci a te lasa purtat de acest trend indiferent unde tinde a te aduce. In acest fel, poti investiga noi posibilitati, negandite vreodata, de a iti pune in valoare talentele si abilitatile!

Soarele in tranzit pe taramul Scorpionului accentueaza odata cu 23 octombrie 2013 influentele anterioare. Inspiratia si mesajele intuitiei te aduc mai aproape decat ai crede de adevarurile fiintei tale. Tocmai de aceea, se intrevede o perioada de sarbatorire a vietii si sinelui tau, strabatuta de numeroase ocazii de a gusta din plin deliciile vietii. Ai ocazia de a te infatisa lumii in cea mai avantajoasa latura a personalitatii tale si a culege roadele acestei depline relevari a individualitatii tale. Exprimarea aspiratiilor si idealurilor tale este degraba inteleasa si sprijinita de cei din preajma ta. Copilul din adancurile sufletului tau nu se poate abtine sa nu profite de aceasta imprejurare, daruindu-ti spontaneitate si bucurii chiar atunci unde te astepti mai putin.

Horoscop Rac octombrie 2013 - Dragoste

Prezenta lui Venus in a sasea ta casa odata cu 7 octombrie nu te detemina sa te atasezi sentimental foarte usor de cineva... Un eventual partener de cuplu si relatia cu acesta trebuie sa indeplineasca niste cerinte logice, rationale! Poti fi in stare sa-l supui pe candidatul la inima ta unui dur interviu, ca si cum l-ai examina in vederea angajarii pe postul de presedinte al ONU. Daca acesta trece cu bine de testele tale, ii vei acorda o sansa, daca nu trece, esti gata sa te desparti de el cu inima usoara si fara nici un regret. Poti intalni un astfel de om intr-un loc sau o imprejurare avand de a face cu munca sau domeniul tau principal de activitate.

 Daca mocnesc de ceva vreme niste neintelegeri in conexiunea cu persoana iubita, din 15 octombrie, parcursul lui Marte in a treia casa a Racului nu este deloc potrivit unei reimpacari. Straduieste-te sa te porti cu cat mai multa diplomatie, fara a pune punctul pe “i” decat atunci cand nu mai ai nici o alta optiune!

Mai cu seama daca exista in continuare niste dileme in viata amoroasa, Mercur retrograd in a cincea ta casa din 21 octombrie iti recomanda sa nu le abordezi frontal, pentru a nu da nastere unor grave neintelegeri (la propriu si la figurat) cu partenerul tau de cuplu. Comunicarea dintre voi doi pare a fi intortocheata si ambigua, asa ca nu ar fi rau sa lamuresti niste lucruri importante nitel mai tarziu…

Din fericire, Soarele in vizita in a cincea casa a Racului are putinta de a pune capat acestor indoielnice aspecte incepand cu 23 octombrie, permitandu-i dragostei sa invinga aproape toate barierele ce ii stau in cale. Seninatatea si sinceritatea dintre doi oameni ce ai decis sa isi uneasca destinele se instaureaza de la sine. Profita de acest ciclu solar pentru a scapa de povara derutei si barierlor ce iti impiedica o veritabila impartasire sentimentala cu iubitul tau / iubita ta!

Horoscop Rac octombrie 2013 - Bani si cariera

O atmosfera de bun augur cooperarii cu cei din preajma ta in domeniul profesional pare a se instala din 7 octombrie, gratie patrunderii lui Venus in a sasea casa a Racului. Sarcinile ori responsabilitatile tale sunt mai putin apasatoare decat de obicei si poti profita neasteptat de inspiratia sau creativitatea ta.

Gratie Lunii pline din a zecea casa a Racului, in preajma zilei de 19 octombrie esti pe cale de a duce la bun sfarsit un lucru capabil a le dovedi superiorilor tai ca nu se pot lipsi de tine si ca trebuie sa iti acorde niste avantaje financiare in plus. Implinirile tale nu mai au cum sa fie trecute cu vederea, asa ca nu ezita sa ceri ceea ce crezi ca ti se cuvine! In acelasi timp, daca frustrarile continua a te marca, pari a avea sansa de a-ti relansa cariera intr-o alta firma sau intr-o alta orientare profesionala.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop octombrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:
Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Rac 2014

Horoscop Rac septembrie 2013
Horoscop Rac octombrie 2013 Horoscop Rac octombrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 22, 2013 Rating: 5

6 comentarii:

  1. Am cativa prieteni in zodia Rac si se pare ca lucrurile vor decurge cat se poate de ok.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uuuuuh........sunt rac...si parca mi s-a mai ridicat moralul un pic.......Multumesc Diana...pentru efortul care il faci ... !

    RăspundețiȘtergere
  3. Partea cu cariera ma cam ingrijoreaza...
    Sper sa mearga lucrurile bine luna asta ca am cam obosit sa ma tot reorientez profesional.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astept cu infrigurare ziua de 19 oct...poate pana atunci imi gasesc alt loc de munca si le pot spune sefilor actuali "La revedere!"

      Ștergere
  4. Sotul meu este nascut pe 11.07.1966,nu stiu exact ora aproximativ 12.00 ...
    Are vreo sansa sa-si schimbe locul de munca?!
    Are probleme aici unde este!
    nu mai stiu ce sa fac...As vrea sa- si gaseasca ceva mai bun,MERITA!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sun născută pe 16,07,1972, nu ştiu exact ora, ce ştiu e că dup ora 20,00. Am pe 19 octombrie un examen pentru obţinerea unui loc de muncă, îmi puteţi spune , vă rog, dacă am vreo şansă, pentru că "bătălia" e mare, rău.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.