Horoscop Capricorn noiembrie 2013

Horoscopul Capricornului noiembrie 2013 anticipeaza o intensa viata sociala, strabatuta de numeroase surprize placute si neplacute, avand scopul de a-ti dezvalui in care oameni te poti increde si in ce fel poti cel mai mult profita, material si spiritual, de interactiunea cu lumea.

O neobisnuita forta interioara te poate strabate ca efect al cuadratului din 1 noiembrie dintre Uranus si Pluton. Ai putinta de a depasi dificultati insurmontabile altadata, mai cu seama prin intermediul unor noi si indraznete strategii. Cu toate acestea, consumul de energie depus pentru a infrange vitregiile vietii poate sa impieteze asupra ducerii la bun sfarsit a unor ambitioase obiective. Pari a fi fortat sa iei unele masuri pentru a te revitaliza si a elimina orice lucru neesential, capabil a-ti diminua puterea de influenta.

Sextilele lui Mercur cu Pluton din 1 si 19 noiembrie 2013 te mobilizeaza sa-ti impui ideile si interesele in comunicarea cu ceilalti. Inzestrat cu o mare putere de convingere, tinzi a gasi mijloace de-ai aduce pe cei din jur de partea ta, mai ales ca intuitia iti arata care sunt adevaratele lor motivatii interioare. Ai capacitatea de a scoate la iveala lucruri ascunse cu grija atat pe plan material cat si informational. Fii mai prevazator asupra impactului pe care cuvintele tale il au asupra persoanelor din imediata ta apropiere.

Pe 3 noiembrie, Luna noua din a unsprezecea casa a Capricornului iti favorizeaza invigorarea relatiilor cu oamenii din viata sociala si profesionala, si aseaza pe primul loc activitatile desfasurate impreuna cu prietenii. Prezenta Lunii in sectorul Scorpionului te aduce insa in preajma unei intense emotivitati, capabila a te provoca sa iei masuri radicale de apropiere ori indepartare brusca de niste persoane, cu atat mai mult cu cat nu mai esti dispus sa accepti superficialitatea in relationarea ta cu lumea. Oricum, ai sansa de a profita de intarirea pozitiei tale intr-un grup de amici sau asociati, si a-ti face astfel noi aliati spre materializarea nazuintelor tale.

Tranzitul lui Venus in Capricorn te inspira, odata cu 5 noiembrie 2013, sa te lasi mai mult in voia placerilor vietii, mai cu seama a unora cumva elevate, tinand de creativitate si arta. Esti foarte receptiv fata de tot ce se petrece in jurul tau, gata mereu de a fi impresionat de aspecte ale existentei care altadata nu aveau mult a-ti spune. Pari a fi determinat sa aduci o schimbare importanta infatisarii tale, sa-ti maresti atractivitatea fara a renunta insa la valorile esentiale ale fiintei tale. Ceilalti sunt pe cale sa-ti aprecieze compania, dar ai inclinatia de a-i lua in seama numai pe oamenii care sunt cu adevarat importanti pentru tine.

Din 10 noiembrie, Mercur revine in turnura directa in Scorpion si a unsprezecea casa a Capricornului, accentuand cumva influentele Lunii noi si ale lui Venus. Acest eveniment astral marcheaza adeseori o definitiva clarificare asupra adevaratilor si falsilor prieteni, in special prin niste gesturi sau actiuni ce le dezvaluie simtamintele fata de tine. Este vremea sa te focalizezi numai asupra acelor conexiuni umane care te sprijina in evolutia personala, sociala ori profesionala, mai cu seama ca, in curand, vei  avea probabil nevoie de niste oameni de nadejde alaturi de tine.

Neptun, iesit si el din aspect retrograd in Pesti si a treia ta casa, furnizeaza o orientare asemanatoare celor anterioare incepand cu 13 noiembrie 2013. Erorile sau greselile de comunicare sunt pe cale sa te afecteze din ce in ce mai putin, indiferent daca este vorba despre mesaje primite sau receptate. Acest lucru iti este inca o data de folos in fundamentarea unei autentice interactiuni sociale. Inventivitatea pare a-si gasi cai mai directe si mai eficiente de materializare.

Cuadratul dintre Venus si Uranus si conjunctia lui Venus cu Pluton din 15 noiembrie instaleaza o atmosfera de imprevizibilitate in relatiile cu ceilalti. Poti fi luat prin suprindere de cei din preajma dar si de a prinde cu garda jos niste persoane din sfera ta de influenta. Oricum, esti departe de a fi neutru, si tinzi sa iti exprimi cu fermitate parerile despre oameni. Frictiunile cu niste colegi sunt in masura sa te aduca in pragul exasperarii. Partea buna este ca ai parte de numeroase, incitante dar scurte delicii ale vietii.

Luna plina rasarita pe 17 noiembrie 2013 in cerurile Taurului aduce la suprafata talentele ori resursele interioare neglijate sau prea putin exploatate pana  acum. Dorinta coplesitoare de a te exprima, de a-ti transmite ecourile individualitatii, are darul de a-ti scoate la iveala nebanuite abilitati. Mult mai extrovertit decat de obicei, ai inclinatia de a prioritiza tot ce iti place mai mult pe lume.

Trecerea in revista a rutinii zilnice, a ceea ce te leaga de oameni si lucruri, precum si distingerea intre ceea ce iti este si ceea ce nu-ti este de folos, constitue repere de neconfundat ale tranzitului initiat de Soare in Sagetator si a douasprezecea casa a Capricornului odata cu 21 noiembrie. Este un lucru de bun augur, cu atat mai mult cu cat pari a fi daruit cu sporita intelegere a felul cum te integrezi in lumea inconjuratoare. Nu este timpul sa te lansezi in noi proiecte, iar optimismul si atitudinea increzatoare care te insufletesc nu iti pun deloc piedici in renuntarea la tot ceea ce si-a pierdut insemnatatea sau utilitatea pentru tine.

Pe 28 noiembrie 2013, opozitia lui Jupiter cu Venus prefigureaza o stransa interactiune sociala. Plin de generozitate, nu dai inapoi sa ii ajuti pe prieteni ori asociati, dar ai grija ca nu cumva sa ramai, la un moment dat, atat fara bani cat si fara energie vitala. Tanjesti sa gusti din tot ca are mai bun sa-ti ofere existenta, asa ca e necesar sa iti supraveghezi cu vigilenta predispozitia de a te lasa in voia unor excese. Marea dorinta de a te bucura de o neingradita libertate iti poate crea probleme in viata personala sau profesionala. Nu incerca sa-ti impui cu orice pret gandurile si opiniile pentru ca risti sa iti pierzi niste buni tovarasi.

Horoscop Capricorn noiembrie 2013 - Dragoste

Calatoria planetei dragostei in Capricorn iti aduce, incepand cu 5 noiembrie, noi oportunitati in viata sentimentala. Daca esti inca singur, Venus  nu pare totusi a te convinge sa te implici intr-o idila trecatoare, ci intr-una avand o cat mai mare incarcatura afectiva si o sincera impartasire a simtamintelor.

Intrarea lui Jupiter in aspect retrograd in Rac si a saptea ta casa iti da un nou avertisment pe 6 noiembrie 2013, indrumandu-te sa fii extrem de prudent daca te simti tentat sa te indrepti spre o proaspata poveste de dragoste, intrucat aceasta circumstanta astrala tinde frecvent a conduce catre deceptii ori dezamagiri sentimentale!

Pe 17 noiembrie, Luna plina din a cincea casa a Capricornului ii aureoleaza pe nativii din aceasta zodie cu o impetuoasa aura de farmec. Daca cei solitari au la indemana magice ocazii de a infiripa o relatie romantica, cei aflati intr-o legatura de cuplu simt nevoia sa-si dovedeasca dragostea nu prin cuvinte, ci prin fapte, in improspatatoare si pasionale gesturi sentimentale.

Horoscop Capricorn noiembrie 2013 - Bani si cariera

Din 5 noiembrie, parcursul lui Venus in prima ta casa te ajuta sa iti ameliorezi legaturile cu partenerii de afaceri sau colegii de la serviciu. Abilitatea de a-ti crea contacte utile incepe sa dea roade.

O promovare, un salariu mai mare sau chiar un nou si foarte bun loc de munca sunt oportunitati asociate, odata cu 6 noiembrie 2013, cu tranzitul retrograd al lui Jupiter in a saptea casa a Capricornului. Aceste beneficii atrag dupa ele mai multe responsabilitati sau chiar un cadou asemanator cu un cal troian. Atentie asadar la substraturile adanci ale avantajelor care ti se ofera acum! Este posibila obtinerea unor facilitati legate de un imprumut sau o neasteptata cale de a face un ban in plus.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop noiembrie 2013 - Toate zodiile

< /> Copyright © diana.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Capricorn 2014

Horoscop Capricorn octombrie 2013
Horoscop Capricorn noiembrie 2013 Horoscop Capricorn noiembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 18, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.