Horoscop Taur noiembrie 2013

Horoscopul Taurului noiembrie 2013 prefigureaza o vreme dedicata parteneriatelor, despartirii de oameni ce iti stanjenesc evolutia personala si apropierea de unii ce-ti sunt cu adevarat aliati.

Luna noua ivita pe 3 noiembrie in Scorpion iti ofera prilejul de a rezolva o problema delicata prin intermediul unor negocieri sau unor manevre diplomatice dar, pentru a trece cu bine peste acest hop,  trebuie sa iti stapanesti cat poti mai mult pornirile emotive si sa nu dezvalui ce se petrece in inima ta. Parteneriatele din afaceri, munca sau sfera sociala iti acapareaza atentia.Vrei sa stii pe cine te poti baza cu adevarat si, pentru a afla acest lucru, pari a nu ezita sa faci niste cercetari pe cont propriu.

Lipsa de apetit fata de monotonia traiului zilnic poate fi depasita cu succes punandu-ti la treaba sporita creativitate ce iti sta la dispozitie odata cu 5 noiembrie 2013, atunci cand Venus paseste in sectorul  Capricornului. Farmecul personal, puterea de convingere si abilitatea de a izvodi noi, inedite idei, sugerate de contactul cu persoane sau surse culturale de pe alte, indepartate meleaguri,  te ajuta sa construiesti noi prietenii si asocieri, cu oameni demni de incredere, capabili sa iti sustina ambitioasele obiective.

Din 7 noiembrie, Jupiter retrograd in Rac te poate forta sa iti pui mai mult la treaba perseverenta si motivatiile pentru a reusi in acele domenii ce nu pareau sa-ti creeze dificultati vreodata. De asemeni, se impune sa te gandesti de trei ori inainte de a lua vreo decizie importanta intrucat pari a fi predispus sa distingi mai greu diferentele dintre imaginatie si realitate. Straduieste-te sa privesti cu o sporita obiectivitate si tentativa ta de a te apropia din nou de o ruda, un prieten sau o fosta iubit / un fost iubit.

Comunicarea cu un partener sau chiar cu persoana iubita trece cu brio de niste incercari mai mult sau mai putin dureroase incepand cu 10 noiembrie 2013, ziua in care Mercur revine in tranzit direct in Scorpion si a saptea casa a Taurului. Punctele de vedere adverse  ce au dus la niste neintelegeri se arata a fi, in cele din urma, cai diferite de a atinge unul si acelasi obiectiv. Inca o data, telurile comune sprijina reinvigorarea relatiilor cu oamenii apropiati.

Prietenul la nevoie se cunoaste! Un proverb ce poate ca si-a dovedit valabilitatea pana pe 13 noiembrie, cand Neptun paraseste turnura retrograda din Pesti si a unsprezecea ta casa. Probabil ca acum stii cat se poate de bine cine iti sunt amicii, in cine te poti sau nu increde. Prietenii par a-ti fi alaturi in special in implinirea unor aspiratii intelectuale sau spirituale, ori in implicarea intr-o cauza nobila, umanitara.

Pe 17 iulie 2013, Luna plina din cerurile Taurului te imboldeste sa fii in centrul atentiei si sa iti dezvalui intru totul efervescenta fiintei interioare. Strabatut de optimism si o  puternica incredere in tine insuti ai in acest fel potentialul de a atrage catre tine aproape tot ceea ce iti doresti. Un fel carisma, de prezenta personala pare a te inconjura in interactiunea cu ceilalti.

Vizita Soarelui in Sagetator iti imprima din 21 noiembrie o coplesitoare nazuinta de a intelege lumea inconjuratoare si felul cum te integrezi in ea. In acest context, poti sa constientizezi mai bine ceea ce se intampla in spatele aparentelor si sa te eliberezi de balastul emotional si mental. Ai ocazia de a sintetiza sensul evenimentelor ce ti-au marcat viata in ultima vreme si a-ti configura un mai eficient drum al destinului. Nu in ultimul rand, poti profita de o reevaluare a talentelor si resurselor tale interioare.

Horoscop Taur noiembrie 2013 – Dragoste

Initierea unei noi relatii de cuplu sau redefinirea uneia existente sunt favorizate de Luna noua aparuta pe 3 noiembrie in a saptea casa a Taurului. Ai nevoie de cineva in stare sa te inteleaga si sa te iubeasca asa cum esti, insa n-ar fi rau sa iti supraveghezi cu grija prea marea efuziune sentimentala, ce te poate indrepta pe nesimtite catre gelozie si posesivitate.

Din 5 noiembrie 2013 tinzi sa fii generos, plin de vioiciune si spontaneitate in viata amoroasa, ca urmare a tranzitului lui Venus in a noua ta casa. Daca esti singur, poti fi atras de o persoana cu totul diferita de tine, intalnita in decursul unei calatorii sau provenind dintr-o alta zona geografica sau sociala. Chiar daca o astfel de idila poate fi contradictorie la prima vedere, ea este justificata de simtamantele de incredere si loialitate inspirate de acest nou, potential partener.

Natura ta pasionala iese la lumina sub efluviile Lunii pline din prima ta casa, furnizand un plus de senzualitate in legatura ta amoroasa sau antrenandu-te intr-o noua si fierbinte poveste de dragoste (daca esti singur).

Parcursul Soarelui in a opta casa a Taurului intensifica tendintele anterioare, insufletindu-te cu o si mai accentuata nevoie de impartasire erotica si comuniune intima cu persoana iubita.

Horoscop Taur noiembrie 2013 – Bani si cariera

Lucrul in relatiile cu publicul si afirmarea profesionala sunt oportunitati asociate din 5 noiembrie 2013 cu prezenta lui Venus in Capricorn. Poti  obtine niste avantaje financiare prin mijlocirea contactului sau comunicarii cu cineva din strainatate.

Aroganta in relatiile profesionale poate reprezenta sursa unor imense prejudicii odata cu 6 noiembrie, sub influenta aspectului retrograd asumat de Jupiter in a treia casa a Taurului. Chiar daca ai motive sa te simti mandru de rezultatele tale, pastreaza-ti modestia, contracarand astfel pornirile de invidie ale colegilor sau colaboratorilor.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop noiembrie 2013 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in "Blogul Dianei":

Horoscop dragoste 2014 – Taur

Horoscop Taur 2014

Horoscop Taur octombrie 2013
Horoscop Taur noiembrie 2013 Horoscop Taur noiembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 21, 2013 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Horoscopul lunii noiembrie 2013 pntru gemeni il poti gasi pe acest link : http://www.diane.ro/2013/10/horoscop-gemeni-noiembrie-2013.html

      Ștergere
  2. Diana tu ce zodie esti ? Cumva Taur ? Eu sunt pe 27 aprilie .

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos hoeoscop Diana..sper sa se indeplineasca macar o parte din ce scrie acolo :)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.