Horoscop Balanta decembrie 2013

Horoscopul Balantei decembrie 2013 lasa sa se intrezareasca o serie de confruntari implicite si explicite dintre modul tau de viata actual si cerintele viitoare ale sinelui, persoanei iubite, ori copiilor pe termen lung. Adaptabilitatea si flexibilitatea de a te indrepta catre oportunitati neobisnuite isi poate spune cuvantul asupra proiectelor tale individuale ori familiale pe termen lung.

Pe 3 decembrie, Luna noua din Sagetator si a treia casa a Balantei aseaza o perspectiva de optimism si incredere in sine peste tot ce inseamna abilitati de comunicare, invatare, studiu, contacte si relationari zilnice. O benefica perspectiva de ansamblu te indruma cum sa iti incadrezi detaliile de zi cu zi in directia generala a destinului personal si a interactiunii cu ceilalti. Lumea din jur devine din ce in ce mai clara mai ales gratie unor semnificative evenimente si coincidente deloc "intamplatoare." Nu atat acumularile de pana acum, cat spontaneitatea te ajuta sa treci peste niste teste sau puneri la incercare legate de gasirea unui nou job sau lansarea intr-un proaspat drum in pozitionarea sociala.

Odata cu 5 decembrie 2013, Mercur in tranzit prin Sagetator si a treia ta casa adauga un plus de beneficii in acele domenii ale existentei legate de comunicare intr-o larga gama de aspecte. Atitudinea ta pozitiva fata de viata isi spune cuvantul, in continuare, in ducerea pana la capat a sarcinilor si obligatiilor zilnice. Nu mai trebuie sa te chinui sa te ocupi de cerintele traiului cotidian, fiind aproape purtat de placere si nebanuite satisfactii in activitatile de zi cu zi. O multime de lume are sa iti spuna ceva, asa ca ar trebui sa profiti cat mai mult de flxul sporit de informatii utile ce isi croiesc drum catre tine. Puterea ta de convingere iti usureaza inca o data reusitele in teste, examene si incercari ale vietii, in general. Ai parte de o perioada excelenta pentru a incepe noi proiecte, mai ales asociate cu anul 2014, ce nu intarzie sa isi arate oportunitatile.

Un ciclu existential marcat de mari ocazii de a face mari pasi inainte in evolutia personala debuteaza pe 7 decembrie, gratie calatoriei lui Marte in Balanta. Desi temeritatea te poate face sa nu mai bagi in seama niste eventuale complicatii viitoare, ea te sprijina sa iti depasesti niste complexe personale sau relationale ce te-au tras mereu inapoi in ultima vreme. Ar fi necesar sa te feresti de mari confruntari sau, din contra, oamenii din imediata ta apropiere ar trebui sa fie foarte prudenti in a te contrazice catva timp!

Luna plina rasarita pe 17 decembrie in cerul Gemenilor si a noua casa a Balantei pe 17 decembrie 2013 te poate contraria, asezandu-ti in fata niste provocari ori piedici legate de comunicarea cu cei din imediata ta apropiere. Curiozitatea care te stapaneste acum te poate face sa iti dezvalui niste  lucruri nu tocmai comode despre obisnuintele si credintele tale subiective. Ai nevoie sa te deconecteazi, sa te scalzi in placeri mult timp refuzate, dar poti sa constientizezi si ca nu te mai poti bucura la fel ca altadata de superficialitatea unor relatii ori distractii sociale. Este nevoie, asadar, sa iti impui o noua si neasteptata personalitate celor din grupul tau sau sa incerci a te alatura unei colectivitati de oameni ce ti se aseamana profund in aspiratii si nivel intelectual.

Responsabilitatile dar si ambitiile legate de familie nu inceteaza a te preocupa odata cu 21 decembrie 2013, sub impactul tranzitului Soarelui in Capricorn si a patra casa a Balantei. Desi sentimentele fata de rude ori oamenii apropiati nu au cum sa nu isi spuna cuvantul, trebuie sa tii cont de o cumva suparatoare perspectiva sociala careia trebuie sa i te aliniezi. Dincolo de simtamintele intime, parerea celor din jur, asa buna ori proasta cum pare a fi, nu are cum sa nu iti puna in cumpana relatia cu cei dragi. Sunt posibile niste confruntari ori certuri in familie, mai cu seama vizand minima incadrare in falsele dar obligatoriile cerinte sociale. Sa fie tradare ori ipocrizie, dar sa o stim cu totii!

Din aceeasi zi de 21 decembrie, Venus in miscare retrograda in zona astrologica a Capricornului si a patra ta casa reitereaza tendintele de mai sus, indreptandu-ti atentia asupra unui necesar echilibru intre preocuparile familiale si felul cum acestea sunt intelese de persoanele din preajma ta. Poti fi pus in situatia de a face niste alegeri radicale: sa te conformezi unor cerinte sociale ce nu te reprezinta sau sa te muti intr-un loc unde nu ai cum avea de a face cu privirile scrutatoare ale unor babe sau oamerni anchilozati in niste prejudecati pe care nu ai cum le modifica.

Opozitia dintre Marte si Uranus din 25 decembrie 2013 te sileste sa te separi de drumul comun, uneori pagubos, al persoanele din jurul tau. Poate fi necesar sa te indrepti spre o inedita cale de a-ti castiga existenta sau a te afirma, care nu lasa loc de aprecieri pozitive celor din imediata ta apropiere. Nu pari a te bucura de un Craciun obisnuit! Pot apare conflicte cu multi oameni din zona ta sociala si, cu atat mai mult, trebuie sa faci diferenta dintre ceea ce te ajuta cu adevarat sau nu sa evoluezi pe plan social ori profesional.

Pe 31 decembrie, chiar in Ajunul Anului Nou, Marte in cuadrat cu Pluton te poate determina inca o data sa iei niste masuri radicale, in care trebuie sa alegi daca sa te conformezi parerilor celorlalti sau sa iti afirmi individualitatea si libertatea personala. Chiar daca esti ispitit, in pragul anului 2014, sa te desparti cu totul de trecut, asta nu inseamna ca e necesar sa rupi cu totul niste legaturi umane ce iti vor putea fi de folos in viitor. Se impune sa dai dovada de o cat mai mare stapanire si sa lasi loc compromisurilor si negocierilor!

Horoscop Balanta decembrie 2013 - Dragoste

Din 7 decembrie 2013, viata sentimentala are parte de mari revolutii din pricina parcursului lui Marte in prima casa a Balantei. O rascoala interioara ori exterioara fata de vaga tiranie a partenerului tau de cuplu este pe punctul de a te aduce in pragul unei despartiri definitive sau a unei invigorari pe termen lung a conexiunii amoroase. Nu mai exista cale de mijloc, asa ca legatura ta de cuplu necesita a se defini in termenii "totul sau nimic." Mai presus de orice, pare a fi vorba despre nazuinta ta de a nu mai face compromisuri fata de idealurile tale si a nu te mai lasa in voia unor circumstante care nu au cum te reprezenta cu adevarat.

Incepand cu  17 decembrie 2013, revenirea lui Uranus in aspect direct in Berbec si a saptea casa a Balantei iti ofera o perspectiva mai relaxata, obiectiva, asupra legaturii tale de cuplu. Poti avea de a face cu niste surprize avand darul de a-ti releva mai multe puncte comune decat banuiai a exista intre tine si persoana iubita. Balantele singure au mari sanse de a se angaja intr-o idila fermecatoare la prima vedere, dar care pare a le pune mari semne de intrebare asupra individualitatii lor si a capacitatii de a renunta la orgoliile personale pentru a face fata unei autentice conexiuni afective.

Horoscop Balanta decembrie 2013 - Bani si cariera

Parcursului Mercur in Capricorn si a patra casa a Balantei tinde a te orienta, odata cu 24 decembrie 2013, spre aspecte familiale corelate cu o atitudine de viata cat mai practica ori realista. Este  posibil, asadar, sa pornesti o afacere asociata cu locuinta ori in care sa ii implici pe membrii familiei. Vremurile din ce in ce mai grele din punct de vedere economic iti impun sa iei niste masuri radicale. Pentru ca tu, tovarasul tau de viata sau copii tai sa nu se dea deoparte fata de un ambitios plan de perspectiva este nevoie de sacrificii sau mobilizarea intregii familii catre niste noi si ambitioase initiative ori proiecte financiare!


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop decembrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop dragoste 2014 - Balanta

Horoscop Balanta 2014

Horoscop Balanta noiembrie 2013
Horoscop Balanta decembrie 2013 Horoscop Balanta decembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 24, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Deja urmaresc blogul d-voastra de cateva luni si trebuie sa spun ca este cel mai precis si bine detaliat horoscop dintre celalalte oferite pe web. Felicitari si un an nou fericit!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.