Horoscop Varsator decembrie 2013

Horoscopul Varsatorului decembrie 2013 anticipeaza o vreme dedicata prieteniei si increderii in tine insuti, regasirii valorilor esentiale ale fiintei tale si aplecarii asupra unor necesare bilanturi si planuri de viitor.

Pe 3 decembrie, Luna noua din cerul Sagetatorului si a unsprezecea casa a Varsatorului te incarca cu optimism si o atitudine pozitiva fata de viata, ce ii atrage ca prin farmec pe oameni alaturi de tine. Ai astfel prilejul de a-ti faci noi prieteni, a cunoaste persoane ce-ti pot fi utile din punct de vedere social si profesional. Iti doresti sa ai o viziune cat mai cuprinzatoare asupra lumii, asa ca nu este exclus sa aderi la un grup sau o colectivitate avand drept obiectiv un inalt tel umanitar sau spiritual.

Tranzitul lui Mercur in sectorul Sagetatorului intensifica din 5 decembrie 2013 tendintele de mai sus, inspirandu-ti preocuparea pentru diverse subiecte ce isi gasesc clarificarea si materializarea prin discutiile cu cei din imediata ta apropiere. Credinta in tine insuti te ajuta sa depasesti conventionalismul si sa gasesti solutii noi, inedite, unor chestiuni care nu iti dau pace de multa vreme. In acelasi timp, pari a insufla speranta oamenilor din jur, si a-i aduce de partea ta gratie marii puteri de convingere care te caracterizeaza. Intalnirile cu amicii, atat directe cat si pe internet tind a te acapara si a-ti aduce multe satisfactii. Viitorul capata intaietate in mintea ta, poate si din cauza apropierii noului an.

Din 7 decembrie, Marte te poate provoca sa devii plin de curaj,  neastampar si chiar nepasator fata de consecintele actiunilor tale, insa prezenta planetei razboiului in Balanta inlatura partial aspectele negative anterioare, canalizandu-te catre cai productive de a-ti pune in valoare navalnicia fiintei. Impulsul de a te lasa antrenat in confruntari infierbantate este echilibrat de necesitatea de a te baza pe argumente rationale si de bun simt. In acest fel, iti poti demonstra implicit superioritatea si te poti impune fara a da nastere ranchiunei ori relei credinte a altora.

Imboldul de a comunica nestanjenit, a fi printre oameni si curiozitatea nestavilita de nimic te indeparteaza cumva de responsabilitatile zilnice sub efluviile Lunii pline ivite pe 17 decembrie 2013 in Gemeni. Esti strabatut de dorinta de a trai viata din plin, a te distra si a-ti pune in valoare creativitatea in contactul cu ceilalti. La ordinea zilei sunt petrecerile, scurtele calatorii si timpul petrecut impreuna cu copiii tai sau ai unor persoane apropiate.

Schimbari semnificative ale existentei sunt de asteptat sa aiba loc odata cu aceeasi zi de 17 decembrie, ca urmare a reintoarcerii lui Uranus in aspect direct in Berbec si a treia casa a Varsatorului. Resurse interioare si talente trecute cu vederea isi fac loc in viata ta, dezvaluindu-ti bruste, neanuntate de nimic oportunitati. Cu atat mai mult, este indicat sa te descotorosesti de temeri si timiditate, si sa abordezi cu spontaneitate noi mijloace de a-ti pune in evidenta personalitatea. Intalnirea cu niste oameni iesiti din comun iti poate prilejui o redefinire a sinelui si lumii inconjuratoare.

Simtul responsabilitatii si nazuintele esentiale isi gasesc reflectarea in analizarea lucrurilor si persoanelor de care te simti atasat odata cu 21 decembrie 2013, ziua de debut a tranzitului Soarelui in Capricorn si a douasprezecea ta casa. Este cazul sa separi graul de neghina si sa vezi cine si ce iti stanjeneste evolutia personala. Nu este vremea potrivita pentru inceperea unor proiecte de anvergura, ci mai curand a finalizarii si fructificarii unora. De altfel, multe situatii ori conjuncturi din existenta ta par a ajunge la o incheiere pe parcursul acestui aspect astrologic. Odihna, relaxarea si reflectia asupra telurilor viitoare constitue inconstestabile prioritati, cu atat mai mult cu cat se apropie, in pasi repezi, un nou an.

Planeta dragostei, retrograda din 21 decembrie in zona Capricornului, accentueaza influentele solare, insistand si ea asupra trecerii in revista a evenimentelor marcante din 2013, si a discernerii a ceea ce ramane cu adevarat important pentru tine. Asa cum face si Soarele, Venus provoaca despartiri naturale, nesilite de nimeni si nimic, de aspecte inutile, de rau augur ale existentei tale.

Pe 24 decembrie, este randul lui Mercur sa paseasca in Capricorn si sa iti impuna sa iti clarifici, cu perseverenta, impulsurile subconstiente ce dau navala la poarta mintii tale lucide. Ai puterea de a-ti converti imaginatia pe cai practice, realiste, in comunicarea cu cei din preajma, chiar daca ispita de a evada din traiul cotidian si a-ti lasa balta responsabilitatile pare a-ti nu da deloc pace.

Horoscop Varsator decembrie 2013 - Dragoste

O despartire sau, din contra, o inchegare a unei relatii de cuplu reprezinta, odata cu 7 decembrie 2013, simptome obisnuite ale tranzitului lui Marte in Balanta si a noua casa a Varsatorului. Astfel de schimbari de curs dramatice in viata sentimentala sunt de asteptat sa se petreaca in decursul unei calatorii sau intr-un aspect al existentei avand de a face cu studiul ori scoala.

Luna plina aparuta pe 17 decembrie in a cincea ta casa iti starneste nazuinta de a-ti marturisi preaplinul inimii persoanei iubite, fie intr-un loc romantic, in decursul unei calatorii, fie in scris, fie prin mijlocirea internetului. Unii Varsatori sunt pe punctul de a-si inalta dragostea pana la ceruri sau a vedea in relatia lor sentimentala o interventie divina sau un semn al unui de mult harazit destin.

Tranzitul retrograd al lui Venus in a douasprezecea casa a Varsatorului anunta, uneori, o indecizie asociata cu viata sentimentala. Poate ca ai de ales intre mai multi potentiali parteneri de cuplu, si inima nu iti da nici un semn clar inca in acest sens, ori poate, pur si simplu, nu te-ai hotarat inca cu cine sa-ti petreci Revelionul...

Horoscop Varsator decembrie 2013 - Bani si cariera

Viata profesionala nu este strabatuta de mari ori neasteptate evenimente de-a lungul lunii decembrie 2013. Luna noua si Mercur in Sagetator iti mijlocesc initierea unor contacte folositoare la serviciu sau in domeniul tau ocupational, Marte iti da o mana de ajutor in afirmarea in cariera, iar Uranus te sprijina in dezvoltarea competentelor tale. Soarele si Mercur in Capricorn iti inspira nevoia de face un bilant si a-ti regandi obiectivele profesionale pentru 2014.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop decembrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu:

Femeia Varsator - Prietena, iubita, sotie si mama

Barbatul Varsator - Dragoste si cucerire

Horoscop Varsator 2014
Horoscop Varsator decembrie 2013 Horoscop Varsator decembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 16, 2013 Rating: 5

20 de comentarii:

  1. multumim pt.horoscop din decembrie!!!cand o sa ai timp si se poate te rog diana sa nu uiti de horoscopul dragostei pt.varsator pe 2014.te pupici!!!!multumim ca existi,noi toti cei ce intram zilnic in contact cu blogul tau!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu pentru feedback. Imediat ce termin horoscoapele pentru decembrie, ma apuc de horoscoapele dragostei 2014 cu care ma ramas datoare.

      Ștergere
  2. din nou multumesc!!!pt.ca esti f.receptiva,diana!pup.crina.

    RăspundețiȘtergere
  3. Diana,iti doresc un decembrie minunat si un an 2014 cu sanatate si mullte,f.multe realizari. Multumim pentru paginile pe care ni le oferi. Te rog sa fii intotdeauna cu un pas inaintea celorlalti astrologi , sa publici din timp predictiile si sa raspunzi intrebarilor si framantarilor noastre. La horoscop nu se uita numai cei fericiti,indragostitu sau curiosi, ci si cei care trec prin cumpene de viata si simt nevoia unei incurajari. Toata admiratia noastra pentru felul in care iti alegi cuvintele.Pe curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multa fericire si multe imlpiniri, sa treci cu bine de toate cumpenele si dificulatile din viata in decembrie si in 2014. Horoscopul ne indica niste influente ce pot fi depasite daca avem credinta in noi insine si stim de ce anume trebuie sa ne ferim pentru a ne implini visurile!

      Ștergere
  4. exact!!sa i multumim dianei pt.atentia pe care ne o acorda pt.ca aloca f.mult timp si vointa pt.noi toti care zilnic intram pe blogul ei.sa fii iubita,diana asta i cel mai important sent.si obiectiv in viata,dupa mine.restul e trecator si schimbator,iubirea adev.e cea care ne implineste si ne inalta!!!sa fii iubita si binecuvantata!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. buna diana!!!te rog sa nu uiti de drag.la varsatori pe 2014.cand ai timp.cred ca esti f.ocupata.multumesc!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum va fi varsatorul din punct de vedere profesional in 2014? In ceea ce ma priveste imi doresc o schimbare,voi sustine si niste examene prin august pentru a putea progresa,nu stiu insa daca am sanse prea mari,ca di iulie Jupiter pleaca din Rac in Leu si asta nu stiu cat imi foloseste...Daca poti raspunde intrebari mele,mai notez ca am ascendent balanta. Merci f.mult.

    RăspundețiȘtergere
  7. si profesional ma intereseaza pe anul viitor,dar in iubire mai ales.pt.ca am avut atata ghinion pana acum,incat cred ca zodia asta e cea mai pacatoasa!!!sanatate putina,profesional scartaie,in iubire vai si amar!!ce ne mai ramane?increderea in d zeu!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Poti gasi o parte din ceea ce cauti in Horoscop Varsator 2014, http://www.diane.ro/2013/09/horoscop-varsator-2014.html

    RăspundețiȘtergere
  9. draga DIANA in mare parte horoscopl tau pt mine 99,9 este super adevarat mai cam toate sau intanplat cum ai spus cred in horoscopul tau ,in celelalte.........i-ti doresc un munte cu bani sanatate si sarbatori fericite multe bucuri si inpliniri ,sa fi alaturi de noi si in ani ce vor urma cu mult drag elena

    RăspundețiȘtergere
  10. si mie mi s au intamplat previziunile tale pana acum.si treaba cu despartirea posibila,din pacate s a intamplat si asta,chiar acum inainte de sarbatori.ce sa facem?asta e viata!dureros dar...dar se pare ca si astea fac parte din viata!multumesc diana pt.horoscop,pt.adevarul spus si d zeu sa ti dea sanatate si iubire diana,ca eu pun pe primul loc asta chiar daca acum de sf.de an s a sfarsit si relatia mea de iubire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu iti pierde credinta in Dumnezeu si in tine insati. In acest fel, poti sa-ti oferi neobisnuit de fericite oportunitati in viitorul apropiat.

      Ștergere
  11. multumesc pt.incurajare si ai intr adevar mare dreptate cu ce spui.d zeu nu ne uita niciod.am vz.asta de f.multe ori.

    RăspundețiȘtergere
  12. doar ca o despartire provoaca intot.durere dar stiu sa merg inainte.

    RăspundețiȘtergere
  13. oricum ai un blog interesant iti pasa si de cei ce ti scriu ajutand cu un sfat,o parere buna ceea ce face enorm intr o lume nebuna cum e asta in care traim.iti multumesc pt.tot!te pup,cristina.

    RăspundețiȘtergere
  14. ce mai faceti,varsatoarelor?n o sustinem pe diana,in legatura cu blogul acesta?sa nu l vinda si fii tare in legatura cu cel care te a criticat!urat mod de a i te adresa unei femei,mi se pare rea vointa!te sustinem toate,daca asta conteaza pt.tine diana,te iubim!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.