Horoscop Capricorn decembrie 2013

Horoscopul Capricornului decembrie 2013 marturiseste despre impunerea personalitatii in viata sociala si personala, clarificarea si ameliorarea relatiilor cu oamenii din imediata ta propiere, precum si despre o dramatica ori contradictorie viata amoroasa si profesionala.

O perioada de un optimism temperat, strabatuta de nevoia de a-ti trece in revista trecutul si a te reenergiza in vederea urmaririi unor proaspete si chiar marete obiective, este initiata de Luna noua aparuta pe 3 decembrie in Sagetator si a douasprezecea casa a Capricornului. Poti trece prin noi experiente sau aventuri avand capacitatea de a-ti astampara adanci nazuinte. Este vorba mai curand despre experiente si aventuri interioare,
ferite de ochii lumii, avand darul de a iti risipi niste framantari sufletesti si a te pregati pentru altele mai cutezatoare, vizand interactiunea cu ceilalti, ce vor avea loc odata cu intrarea Lunii noi in prima ta casa.

Incepand cu 5 decembrie 2013, Mercur paseste si el in sectorul astrologic al Sagetatorului, intensificand trendurile anterioare. Preocuparea de a te dedica unor varii subiecte care te pasioneaza se desfasoara pe mai departe numai in plan individual, fiindu-ti cumva teama ca nu vei fi inteles sau vei fi judecat gresit de oamenii din imediata ta apropiere. Credinta in tine insuti nu te paraseste si isi arata roadele prin descoperirea solutiilor unor vechi probleme, in special in ragazurile cand esti singur. Ai posibilitatea de a te elibera de zgura unor simtaminte paguboase si a te vitaliza astfel, inca o data, pentru noi si promitatoare inceputuri.

Dorinta de a te afirma pe plan social sau familial, de a-ti impune independenta si a-ti pune in lumina reusitele se poate lovi din 7 decembrie de impotrivirea unuia din parinti sau chiar a amandorura. Poate ca acestia nu reusesc sa inteleaga ca a venit timpul sa iti iei zborul din cuibul familial, si sa iti incerci pe cont propriu puterea aripilor, abilitatea de a-ti croi destinul la care visezi. In acest fel tinde a se manifesta, din 7 decembrie, tranzitul lui Marte in Gemeni.

Luna plina rasarita pe 17 decembrie 2013 in cerul Gemenilor pare a te inspira sa te interesezi, sa inveti si sa discuti cu ceilalti intr-o sporita masura despre sanatate in general, despre tonusul tau fizic si psihic in special. Curiozitatea te poate indemna sa incerci noi metode de intretinere a sanatatii, noi diete si programe de exercitii fizice. Fii totusi precaut fata de predispozitia de a incepe asa ceva dintr-o data, pe nepusa masa, fara o pregatire si o realista planificare prealabila.

Desi viata de familie continua sa fie presarata de cateva evenimente dramatice, armonia se reinstaleaza treptat in conexiunea cu cei dragi odata cu aceeasi zi de 17 decembrie, ca urmare a revenirii lui Uranus in tranzit direct in Berbec. Lasa deoparte falsele responsabilitati si ocupa-te numai de ceea ce este esential pentru tine si oamenii de care esti apropiat. In acest fel, ai prilejul de a te bucura de mai multe si autentice impliniri.

Principalele tale aspiratii se impletesc cu nevoia de a-ti revizui infatisarea exterioara si modul cum interactionezi cu ceilalti sub impactul vizitei incepute de Soare, pe 21 decembrie 2013, in zona astrologica a Capricornului. Spontaneitatea nu se diminueaza , ci ti se disciplineaza, si se incadreaza in regulile nescrise ale vietii sociale, sprijinindu-te sa ajungi in centrul atentiei si sa iti impui opiniile mai mult decat erai capabil altadata. Prezenta de spirit si increderea in tine insuti iti sunt aliati de nadejde in obtinerea unor succese clare, tangibile. Cu toate ca poti realiza multe prin tine insuti, fara a cere ori a beneficia de aportul altora, ai inspiratia de a nu-ti asuma o atitudine orgolioasa, si a nu da astfel prilej unor barfe sau porniri invidioase. Ai la indemna un ciclu solar prielnic implicarii in ambitioase proiecte pe termen lung.

Tot din 21 decembrie, Venus in tranzit retrograd in Capricorn si intaia ta casa isi uneste influentele cu cele ale Soarelui, si te ajuta sa aduci niste necesare corectii modalitatii in care te vad ceilalti. Poate ca se impune sa lasi deoparte niste obisnuinte neconstientizate pana acum, care iti pun bete in roate afirmarii si perceptiei limpezi a personalitatii tale.

Viziunea practica cu care te inzestreaza odata cu 24 decembrie 2013 parcursul lui Mercur in acelasi sector al Capricornului te face mai increzator in fortele si resursele tale interioare. Pari a te concentra, cu realism, asupra impunerii gandirii si opiniilor tale. In aceasta conjunctura astrologica, oamenii tind a-ti cauta mai adesea sfatul si indrumarea, vazandu-te drept un lider sau chiar un guru. Ai sansa de a-ti dezvolta atitudinea pozitiva, a beneficia de numeroase scurte vizite si calatorii. Poate fi vorba despre pregatirile pentru Craciun si Anul Nou, dar si despre petrecerea sarbatorilor de iarna undeva departe de casa.

Pe 29 decembrie, cuadratul lui Mercur cu Uranus te poate determina sa nu iti mai gasesti locul, sa fii cu mintea nori ori foarte imprastiat. Traiul cotidian te plictiseste ori chiar iti repugna, si, daca nu esti atent, poti sa iti eliberezi tensiunea in explozii temperamentale violente. Probabil ca atmosfera de sarbatoare te impulsioneaza sa iti lasi deoparte responsabilitatile, sa pui punct odata pentru totdeuna vechiului an si sa te lansezi intr-unul mai plin de fagaduinte...

Conjunctia dintre Mercur si Pluton de pe 30 decembrie 2013 te motiveaza sa nu mai pastrezi tacerea asupra lucrurilor care te framanta. Comunicarea gandurilor si simtamintelor tale te sprijina sa te detensionezi si sa iti stabilizezi fiinta interioara. Probleme personale ce nu iti dau demult pace isi afla nestanjenit explicatia si rezolvarea.

Marte in cuadrat cu Pluton te constientizeaza, pe 31 decembrie, asupra intensei forte a personalitatiii tale. Drept urmare esti nerabdator sa faci uz de ea, si sa iti duci la bun sfarsit obiectivele dragi tie. Ce sa-i faci, este ultima zi a anului 2013, si poate ca incerci sa faci ceva semnificativ pe ultima suta de metri. Pe de alta parte, acesta atitudine poate avea de a face cu pregatirile pentru Anul Nou, cu ambitia de a  face ca aceasta sarbatoare sa fie cat mai memorabila!

Horoscop Capricorn decembrie 2013 - Dragoste

Din 7 decembrie, prezenta lui Marte in zecea ta casa este pe cale sa dea nastere unor decisive evenimente in relatia de cuplu, asociate intr-un fel sau altul cu viata profesionala. In acest context, poti fi marcat de o cearta ori chiar o despartire de tovarasul de viata din pricina faptului ca petreci prea mult timp la serviciu sau esti banuit (pe nedrept?) ca ai o legatura intima cu un coleg / o colega de munca. In acelasi timp, mai cu seama daca esti singur, nu este deloc exclus sa fii atras intr-o poveste de dragoste alaturi de cineva din sfera ta profesionala sau ocupationala.

Uranus isi paraseste din 17 decembrie miscarea retrograda in a patra casa a Capricornului, netezind calea spre depasirea unor probleme din viata sentimentala, mai ales in cuplurile casatorite sau care sunt de multa vreme inchegate. Daca unele relatii amoroase s-au destramat iremediabil pana acum, cele care au reusit sa treaca peste incercarile deloc usoare din timpul tranzitului retrograd al lui Uranus au toate sansele de a se descotorosi de inertie si formalism, aflandu-si calea spre o reala impartasire afectiva.

Horoscop Capricorn decembrie 2013 - Bani si cariera

Oportunitatea de a te focaliza asupra unor relatii umane, mai cu seama de parteneriat, avand potentialul de a-ti facilita materilizarea telurilor legate de cariera se intrevede din 7 decembrie, ziua de debut a calatoriei lui Marte in a zecea casa a Capricornului. Beneficiezi de un interval de timp favorabil initierii unui proiect de afaceri sau avansarii pe plan profesional, mai ales cu sprijinul unui asociat de incredere. Atentie, totusi, la posibilitatea aparitiei unor aprige dispute cu sefii de la serviciu, intrucat pari a fi predispus sa accepti cu greu ordinele ori indicatiile venite de sus, indeosebi cand acestea contrazic evident bunul simt sau logica.

O amara stare de spirit sociata cu sfera profesionala este pe punctul de a se instala in mintea ta ca efect al Lunii pline ivite pe 17 decembrie 2013 in a sasea ta casa. Aflarea unor vesti sau descoperirea unor secrete despre jobul tau sau despre avantajele nemeritate de care se bucura unii colegi de-ai tai te poate face sa te gandesti la o masura radicala. Straduieste-te sa nu te lasi in voia unor decizii impulsive, de moment. Gaseste-ti noi aliati printre colaboratori si pune-ti la punct un minutios plan personal de a te afirma si a capata cea ce crezi ca ti se cuvine.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop decembrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Femeia Capricorn - Prietena, iubita, sotie si mama

Barbatul Capricorn - Dragoste si cucerire

Horoscop Capricorn 2014
Horoscop Capricorn decembrie 2013 Horoscop Capricorn decembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 16, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.