Horoscop Berbec ianuarie 2014

Horoscopul Berbecului ianuarie 2014 lasa sa se intrezareasca o intensa si plina de oportunitati interactiune cu prietenii si oamenii apropiati, o atitudine inspirata si novatoare fata de viata, ce iti deschide noi cai in evolutia personala si sociala.

Aspiratia de a-ti imbogati volumul de cunostiinte, a-ti largi experienta de viata, inspirata din 11 ianuarie de tranzitul lui Mercur in Varsator si a unsprezecea casa a Berbecului, iti este impartasita de prieteni si grupuri sociale in care ai sansa de a te integra. Ideile noi si originale care iti strabat mintea sunt pe cale de a da roade gratie sporitei si eficientei comunicari cu cei din jur. Spontaneitatea si intuitia te ajuta sa depasesti niste bariere insurmontabile altadata.

Pe 16 ianuarie 2014, Luna plina din Rac si a patra ta casa pune accentul asupra rudelor apropiate si caminului. Ai prilejul de a finaliza un proiect legat de locuinta si de a rezolva o problema din familie datorita unei noi perspective asupra interactiunii cu cei dragi, a constientiza ca te-ai lasat, poate, atras prea mult in ultima vreme de activitatea profesionala ori sociala, in detrimentul vietii domestice. Nu este exclus sa fii nevoit a lua o masura radicala vizavi de relatia cu niste rude.

Sextilul lui Mercur cu Uranus din 17 ianuarie iti umple agenda zilnica cu variate activitati antrenante si iti prilejuieste intalnirea unor oameni diferiti, avand darul de a-ti descoperi noi dimensiuni ale personalitatii. Ai oportunitatea de a te dedica unui proaspat drum in viata. Mult mai receptiv decat de obicei catre ceea ce este iesit din comun, accepti fara ezitari orice provocare mentala si ii surprinzi pe ceilalti prin opiniile tale dezinhibate. Norocul te insoteste atata timp cat te rupi de obisnuintele cotidiene.

Libertatea personala si un viitor nerestrictionat de nimeni si nimic sunt prioritati sugerate, odata cu 20 ianuarie 2014, sub impactul calatoriei Soarelui in Varsator si a XI-a casa a Berbecului. Chiar daca te simti bine in sanul familiei, impreuna cu prietenii si stralucesti prin sociabilitate, nu iti doresti sa fii  ingradit nici de cei dragi, nici de vreun alt fel de limitari exterioare si chiar interioare. Reformularea destinului viitor beneficiaza de o notabila doza de inventivitate sau originalitate, fara a depasi insa granitele realismului si bunului simt. Setea de a trai autentic, in conformitate cu valorile tale, sterge orice urma a dezamagirilor si esecurilor trecute.

Din 31 ianuarie, Mercur paseste in Pesti si a douasprezecea casa a Berbecului, asa ca forta intuitiva si navalnica-ti imaginatie iti netezesc drumul spre idei inspirate si promitatoare planuri, mai cu seama atunci cand iti petreci timpul in singuratate. Atentie, totusi, la inclinatia de a te izola prea mult de ceilalti si a-ti stirbi armonia comunicarii cu cei dragi.

Pe aceeasi data de 31 ianuarie 2014, Luna noua aparuta in Varsator si a unsprezecea ta casa se impotriveste totusi impulsurilor mercuriene si te indeamna sa te deschizi cu sinceritate lumii inconjuratoare, sa inviti noi oameni sa intre in viata ta, sa intinzi o mana de ajutor prietenilor si sa accepti, fara false ezitari, recunostiinta ori sprijinul lor. Mercur nu are cum a-ti infrana in aceasta zi optimismul si o fericita interactiune in sfera sociala.

Horoscop Berbec ianuarie 2014 - Dragoste

Viata sentimentala nu are de ce sa iti creeze probleme atata timp cat iti pastrezi onestitatea si si seriozitatea in conexiunea cu persoana iubita. Unii nativi singuri din Berbec par a profita de revenirea lui Venus, incepand cu 31 ianuarie, in aspect direct in Capricorn. Acest context astrologic are capacitatea de a facilita reluarea unei povesti de dragoste cu o persoana avand de a face cu sfera ta profesionala ori ocupationala. Daca unele evenimente critice din aceste aspecte ale existentei v-au despartit cararile vietii in ultima vreme, acum nimic nu pare a se mai impotrivi autenticei voastre impartasiri afective.

Horoscop Berbec ianuarie 2014 - Bani si cariera

Luna noua rasarita pe 1 ianuarie in ambitiosul Capricorn si a zecea casa a Berbecului te sprijina in focalizarea asupra telurilor din cariera, in special a celor pe termen lung. Ai ocazia de a te debarasa de obiceiuri si lucruri care iti stanjenesc dezvoltarea profesionala. Inspiratia conferita de aceasta Luna noua iti inlesneste fundamentarea si cresterea reputatiei si competentei.

Din 31 ianuarie 2014, tranzitul direct al lui Uranus in a zecea casa a Berbecului te imboldeste sa iti stabilesti cu fermitate pozitia in societate si in zona profesionala, sa clarifici felul cum esti privit de cei din imediata ta apropiere. Dupa un interval de timp de incertitudine, a sosit vremea sa iti fundamentezi obiectivele din cariera si sa le faci cunoscute celorlalti. In aceasta situatie, nu ar fi rau sa iti rescrii CV-ul, nu numai pentru a aplica pentru o (noua) slujba, ci si pentru a-ti evalua cu exactitate realizarile, potentialul si sansele legate de profesie.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop ianuarie 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Berbec

Horoscop Berbec 2014

Horoscop Berbec decembrie 2013
Horoscop Berbec ianuarie 2014 Horoscop Berbec ianuarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 18, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Blogul tau, Diana, mi se pare cel mai complet si mai competent. Iti multumeste o tauroaica, pe nume Magda

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.