Horoscop chinezesc 2014 - Iepure

In horoscopul chinezesc din 2014 trebuie sa tinem cont de faptul ca Iepurele este un animal sperios dar si agil, plin adeseori de mari si nebanuite resurse. Iepurele are darul de a alerga repede, dar nu la fel de iute precum Calul, semnul zodiacal al noului an chinezesc. Din aceasta pricina, Calul are menirea de a inspira Iepurele si a-i potenta talentele. In traditia chinezeasca a celor cinci elemente, Iepurele este asociat cu lemnul, element caracteristic copacilor. Pe de alta parte, Calul este inzestrat mai cu seama cu foc, un element legat direct de Soare. Copacii nu pot supravietui si nu se pot dezvolta fara lumina si caldura solara si, din aceasta cauza, Iepurele pare a primi multe beneficii din partea Calului, prevestindu-i-se astfel in 2014 o soarta plina de impliniri.

In anul ce vine pe cerurile Iepurelui apar Steaua Fericirii, Steaua Soarelui si cea a Binecuvantarii. Asadar, nativii din aceasta zodie se pot astepta la mult noroc in cariera, la o fericita apropiere de prieteni si membrii familiei. Un eveniment surprinzator si nemaipomenit de placut, dechizator de mari perspective,  tinde a se petrece in viata Iepurilor in 2014.

Horoscopul chinezesc al carierei Iepurelui in 2014

2014 este anul Calului de Lemn. Lemnul este un element avand darul de a aduce Iepurelui amici de nadejde, sprijin din partea celor apropiati si mult curaj. Dupa foc, cel de-al doilea element specific Calului este lemnul, o materie primara asociata cu banii Iepurelui. In concluzie, in noul an, Calul daruieste nativilor din Iepure bani si talent, capacitatea de a face fata unor impresionante provocari din sfera profesionala si a-si mari veniturile provenite din cariera.
Oamenii nascuti in acest semn zodiacal chinezesc tind a fi calauziti de multe idei in zona de interes a serviciului, par a fi stapaniti de o nestavilita energie in a-si duce la bun sfarsit sarcinile si responsabilitatile, si beneficiaza de un sporit folos in interactiunea cu colegii si colaboratorii. Desi toti acesti factori concura spre bune auspicii in sfera profesionala, ei nu par a avea mari sanse de promovare intrucat Steaua Carierei nu le este alaturi in acest an.
Totodata, sansa Iepurilor de a alerga mai repede gratie sprijinului Calului ii poate face sa devina aroganti sau din cale afara de mandri. Tocmai din acest motiv, ei trebuie sa se straduiasca a-si pastra modestia, a coopera si a nu se lasa antrenati pe cai ale carierei lipsite de scrupule!

Horoscopul chinezesc al banilor Iepurelui in 2014

Banii sunt pe punctul de a navali peste masura in buzunarele nativilor din Iepure in noul an. Ei au inclinatia de a-si pune la bataie toate talentele, resursele interioare, farmecul personal si reputatia pentru a-si spori contul din banca. Indiferent daca lucrezi intr-o firma sau ai propria ta afacere, daca iti pui la contributie mintea si inspiratia ai ocazia de a-ti inalta la spectaculoase cote nivelul financiar al existentei. Oportunitatile din 2014 se intalnesc arareori in alti ani, asa ca nu ar trebui sa te lasi pe o ureche!
Intrucat veniturile lor pot fi considerabile, Iepurii nu se zgarcesc in anul ce vine la banii cheltuiti pentru evenimente sociale si familiale. Par a nu da inapoi de la o aventura costisitoare propusa de un amic sau o cunostiinta, fiind astfel predispusi astfel sa isi iroseasca in van  resursele financiare. Evalueaza cat se poate de bine riscurile inainte de a face vreo investitie sau a te lansa in mari cheltuieli!

Horoscopul chinezesc al dragostei Iepurelui in 2014

Atat Steaua Romantismului cat si cea a Fericirii iti sunt buni aliati in noul an. Viata sentimentala a Iepurilor se anunta plina de fericite circumstante. Daca in 2013 au fost marcati de Steaua Singuratatii, in 2014 dragostea le surade cu atat mai mult cu cat se implica in mai multe activitati sociale. Abilitatea de a-ti exprima unicitatea personalitatii si a-ti pune in evidenta atractivitatea nu are cum sa nu dea roade.
Daca esti deja dedicat unei legaturi amoroase, este vremea sa iti invigorezi conexiunea cu partenerul de cuplu. Este posibila o logodna ori o casatorie, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fortezi evolutia fireasca a lucrurilor. Cuplurile casatorite care isi doresc un copil par a-si vedea visul cu ochii in 2014.

Horoscopul chinezesc al sanatatii Iepurelui in 2014

La fel ca si in 2013, nativii din aceasta zodie tind fi extrem de mult solicitati psihic, intelectual de sfera profesionala, asa ca se impune sa invete sa-si imparta mai judicios timpul intre munca si relaxare. O buna stare de sanatate necesita cat mai multa odihna si exercitiu fizic. Pentru ca drumurile si calatoriile tind a te solicita intr-o sporita masura ti se recomanda sa iti supraveghezi cu atentie itinerarele si felul cum sofezi. Excesul elementului foc in 2014 poate genera probleme cardiovasculare, iar insuficienta elementului apa are potentialul de a aduce necazuri legate de vezica.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in Anul Calului de Lemn in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile


 Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop 2014 - Toate zodiile

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014

2014 – Anul chinezesc al Calului Verde de Lemn
Horoscop chinezesc 2014 - Iepure Horoscop chinezesc 2014 - Iepure Reviewed by Diana Popescu on decembrie 04, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.