Horoscop chinezesc 2014 - Oaie

In horoscopul chinezesc 2014, trebuie avut in vedere ca Oaia si Calul  au multe lucruri in comun. Amandoua sunt animale ierbivore, care se bucura de viata in aer liber. Uneori, fermierul le aseaza noaptea impreuna, in acelasi grajd. In traditia chinezeasca a celor cinci elemente, Oaia si Calul impartasesc o puternica atractie reciproca din cauza focului ce caracterizeaza ambele semne zodiacale. Se prefigureaza, asadar, un an in general norocos pentru nativii din Oaie!

Horoscopul chinezesc al carierei Oii in 2014

Oamenii nascuti in aceasta zodie vor fi, probabil, foarte ocupati in anul ce vine. Recompensele binemeritate ale eforturilor lor de pana acum sunt pe cale sa se iveasca in 2014. Steaua Soarelui le inlesneste aprecierea si popularitatea in sfera profesionala. Ori de cate ori au nevoie de ajutor, un sef sau un coleg pare a fi mereu dispus sa ii sprijine. Steaua Carierei iti netezeste intr-o si mai mare masura drumul catre succese. Daca iti asumi fara ezitari noi responsabilitati, este posibila o promovare la locul de munca.
Cu toate acestea, nu exista nici o garantie a acestei impliniri intrucat Steaua Desartaciunii tranziteaza zona ta astrologica. Desi norocul in cariera pare a-ti surade, este necesar sa nu te lasi in voia orgoliului ori sa te culci pe lauri. Modestia si atitudinea cooperanta iti sunt de folos in recunoasterea meritelor pe termen lung.

Horoscopul chinezesc al banilor Oii in 2014

In anul Calului, pe cerul Oii nu isi face aparitia nici o stea benefica din punct de vedere financiar. In astrologia chinezeasca, apa reprezinta situatia financiara a Oii. Semnul zodiacal al Calului nu are vreo tangenta cu apa. Drept urmare, nu se intrevad mari avantaje legate de bani in noul an. Pe de alta parte, Steaua Soarelui si Steaua Lunii apar in acelasi timp in regiunea astrala a Oii, sugerand ca vei putea gasi ajutor la momentul potrivit in cazul in care vei fi stramtorat pe plan financiar. Investitiile pe termen lung tind a-ti aduce mai mari beneficii decat cele pe termen scurt.
Principala ta sursa de venituri in 2014 provine din salariu sau alte surse conventionale de castig. Pentru a face rost de mai multi bani, se impune sa lucrezi in plus sau sa-ti gasesti o ocupatie lucrativa suplimentara. Oricum, cresterea contului din banca presupune efort, energie si timp.

Horoscopul chinezesc al dragostei Oii in 2014

Oaia si Calul au mari sanse de a se intelege din pricina atractiei lor astrologice. Mai mult decat atat, Steaua Soarelui si cea a Lunii sunt extrem de favorabile armonizarii relatiilor de cuplu.
Femeia Oaie tinde a avea mai mult noroc in dragoste decat barbatul Oaie. 2014 este anul Calului de Lemn, iar lemnul reprezinta sotul sau iubitul unei femei din zodia Oii. Se intrevede, asadar, un an bun pentru nativele singure, pe parcursul caruia acestea au la indemana mari oportunitati de a-si gasi partenerul ideal.
Oile casatorite ori implicate deja intr-o legatura romantica au prilejul de a-si aprofunda conexiunea cu persoana iubita.

Horoscopul chinezesc al sanatatii Oii in 2014

In anul ce vine, nativii din Oaie nu ar trebui sa se confrunte cu mari probleme asociate cu sanatatea. Focalizarea din viata profesionala sau calatoriile indelungate pot provoca o stare de excesiva oboseala care poate fi indepartata printr-o alimentatie sanatoasa si un program regulat de exercitii fizice.
Oaia apartine semnelor zodiacale de pamant. Pe de alta parte, Calul este caracterizat de foc si pamant. Focul constitue elementul mama al pamantului, avand capacitatea de a invigora acest element. Asta inseamna ca oamenii nascuti in Oaie vor avea in exces elementul pamant in 2014, fapt ce poate provoca unele afectiuni legate de stomac. In acelasi timp, prea mult pamant absoarbe prea multa apa, conducand eventual catre probleme legate de vezica sau rinichi.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in Anul Calului de Lemn in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop 2014 - Toate zodiile

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014

2014 – Anul chinezesc al Calului Verde de Lemn
Horoscop chinezesc 2014 - Oaie Horoscop chinezesc 2014 - Oaie Reviewed by Diana Popescu on decembrie 08, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.