Horoscop Leu ianuarie 2014

Horoscopul Leului ianuarie 2014 pune accentul asupra relatiilor de parteneriat din viata sociala, profesionala si sentimentala. Fara o reala impartasire a intereselor ori simtamintelor cu cei din imediata ta apropiere este extrem de dificil sa realizezi ceva notabil.

Pe 1 ianuarie, Luna noua din Capricorn si a sasea casa Leului te incurajeaza sa iti schimbi stilul de viata, sa renunti la vechi obiceiuri ce au un impact negativ asupra starii de sanatate, sa le dai o mana de ajutor celor din jurul tau ajunsi la un impas si sa te indepartezi de cei care incearca sa profite de bunatatea ta ori bunele tale intentii.

Setea de cunoastere, spontaneitatea si deschiderea catre noi si originale idei te sprijina, incepand cu 11 ianuarie 2014, sa aduci la un mai inalt nivel comunicarea cu parteneri din sfera sociala si personala. In acest fel se manifesta tranzitul lui Mercur pe teritoriile Varsatorului. Gandirea eliberata de conventii si atitudinea obiectiva fata de viata te pot inspira sa te implici in activitati de o mare anvergura intelectuala, asociate indeosebi cu psihologia, sociologia, descifrarea mecanismelor de interactiune dintre oameni.

Necesitatea de a te confrunta cu o serie de probleme iscate de zona subconstienta a fiintei tale, asociate in special cu familia, se intrevede pe 16 ianuarie, sub efluviile Lunii pline din Rac si a douasprezecea casa a Leului. Incercarea de a-ti reprima aceste impulsuri poate duce catre acutizarea lor ori spre o cadere nervoasa. In mod aparent paradoxal, se impune sa te insingurezi o vreme, pentru a reflecta si a te energiza, in scopul intarii si armonizarii relatiei cu oamenii apropiati. Totodata, trebuie sa te straduiesti sa distingi cu claritate granita dintre vise si realitate in abordarea unor chestiuni familiale.

Odata cu 20 ianuarie 2014, calatoria Soarelui in Varsator accentueaza tendintele mercuriene, motivandu-te inca o data sa te concentrezi asupra oamenilor din preajma ta si a relatiilor tale sociale. Solitudinea nu te mai ispiteste in nici un fel, si pari a nu te simti intreg atata vreme cat nu esti in mijlocul amicilor si cunostiintelor. Legaturile de parteneriat de orice tip sunt pe punctul de a se imbunatati, mai cu seama ca te simti mobilizat sa lasi de la tine pentru a le face sa functioneze cu eficienta.

Nestavilita imaginatie si flexibilitate a gandirii ce pun stapanire asupra ta din 31 ianuarie, gratie parcursului lui Mercur in Pesti si a opta casa a Leului, iti netezesc drumul spre investigarea lumii inconjuratoare. De fapt, pari a te simti tentat sa examinezi cu atentie aproape orice lucru ce isi face aparitia in existenta ta, sa nu ii accepti tacit valoarea si sa ii inlaturi aparentele superficiale pentru a-i descoperi adevarata esenta. Tinzi a suporta cu greu barfele si discutiile frivole, nazuind ca dialogul cu altii sa iti aseze in fata semnificatii relevante ale lumii si sinelui.

Tot pe 31 ianuarie 2014, Luna noua rasarita in Varsator readuce in prim plan revitalizarea conexiunii tale cu oamenii. Ai predispozitia de a-ti reinvigora relatiile cu persoanele din cercul tau social, de a aprecia intr-o sporita masura si a conferi o nota pozitiva valorile prieteniei si retelelor sociale. Buna relationare cu ceilalti pare a avea un mai mare aport in evolutia ta personala, indemnandu-te sa iti exploate zi la maximum talentele si resursele interioare.

Constientizarea a ceea ce iti doresti sa realizezi cu adevarat in existenta de zi cu zi iti favorizeaza principalele demersuri din aceeasi zi de 31 ianuarie ca urmare a reintoarcerii lui Venus in tranzit direct in Capricorn si a sasea casa a Leului. Daca pana acum ai fost traversat de o oarecare deruta, telurile prioritare ti se limpezesc, inlesnindu-ti focalizarea asupra semnificativelor detalii ce permit ducerea lor pana la capat.

Horoscop Leu ianuarie 2014 - Dragoste

Vizita lui Mercur in a saptea casa a Leului te ajuta, din 11 ianuarie, sa depasesti niste bariere artificiale ridicate pe nesimtite intre tine si persoana iubita.  Sinceritatea si onestitatea constitue conditii de baza in relansarea relatiei tale de cuplu. Pe de alta parte, inspiratia iti sugereaza lasi deoparte rutina zilnica si sa iti surprinzi persoana iubita cu noi perspective ale vietii in doi.

Lupta dintre dorinta de a-ti vedea de interesele individuale si nazuinta de a adanci interdependenta din legatura de iubire pare a se finaliza cu victoria celei de-a doua tendinte, ca efect al Lunii noi inaltate pe 31 ianuarie 2014 in a saptea ta casa. Leii singuri au sansa de a afla un potential suflet pereche datorita unor placute evenimente sociale in care sunt angrenati.

Horoscop Leu ianuarie 2014 - Bani si cariera

Parteneriatele din afaceri si viata profesionala se remarca din 20 ianuarie printr-o rara convergenta a intereselor sub influenta tranzitului Soarelui in a saptea casa a Leului. Lipsa de inhibitii si marea libertate interioara te imboldesc sa apelezi mai frecvent la compromisuri si negocieri. In acelasi timp, este posibil ca nevoia de a-ti regasi echilibrul in viata sa te determine sa iti dedici mai putina vreme sferei profesionale, straduindu-te astfel sa compensezi niste deficiente acumulate pe plan personal.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop ianuarie 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2013- 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Leu

Horoscop Leu 2014

Horoscop Leu decembrie 2013
Horoscop Leu ianuarie 2014 Horoscop Leu ianuarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 22, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

  1. EXISTA VRO SANSA DE IMPACARE CU PERSOANA IUBITA ; LUNA ASTA?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Diana aceasta persoana suflet pereche care este posibil sa o intalnesc in zurul datei de 31 ianuarie , poate sa fie o persoana din trecut pe care am intalnito si in august 2013?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sau este vorba de o noua persoana suflet pereche , te rog frumos daca poti sa-mi raspunzi la aceste doua intrebari.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.