Tarotul si calatoriile initiatice ale Catalinei Verinceanu


Catalina Verinceanu este o incorigibila, pasionata calatoare. Daca nu se poate impiedica sa descopere mereu, alaturi de sotul ei, noi zone, pline de pitoresc si adanci semnificatii ale lumii reale, calatoriile sale in universul spiritual, ocult, au facut-o deja cunoscuta unui mare numar de oameni interesati de ceea ce se ascunde in spatele aparentei invalmaseli a vietii.


Tarotul este calea pe care destinul tinde a o calauzi pe Catalina Verinceanu catre semnele ezoterice pe care existenta ni le aseaza cu insistenta in fata, adeseori fara a le baga in seama sau a reusi sa le descoperim adevarata esenta. Te-ai gandit vreodata ca o serie de coincidente aparute in existenta ta sunt, de fapt, repere de indrumare catre cea mai buna cale de implinire a idealurilor tale? Te-ai lasat vreodata purtat de intuitia ca telurile tale veritabile sunt marturisite mai curand de latura subconstienta a personalitatii tale, si nu de ambitiile uneori vane ale mintii tale rationale?

Ei bine, in acest fel poate lucra tarotul pentru tine, in cazul cand reusesti sa te debarasezi de un sec rationalism, de niste prejudecati paguboase si iti pastrezi deschiderea spre inedite si impresionante cai de a-ti releva soarta si intelesurile sale tainice. Catalina Verinceanu este o experimentata calauza in astfel de trasee esentiale ale vietii noastre, indiferent daca este vorba despre incursiunile si initiativele noastre financiare sau cele profesionale si sentimentale.
Arta ghicitului in carti
Cartea de tarot- Nebunul- Simbol si semnificatie
Sahul- Simbol si smnificatie spirituala
Consultanta in tarot a Catalinei Verinceanu nu este deloc invaluita in mister si ambiguitate. De peste 20 de ani, pragul cabinetului ei este trecut de numerosi clienti constanti, ce au putut constata eficienta indrumarilor ei, si simt nevoia de a fi pe mai departe consiliati in demersurile lor cele mai importante. Este vorba despre o clientela selecta, alcatuita din oameni educati, personalitati din lumea politica, sociala si artistica, ale caror nume nu pot fi date publicitatii din pricina unei obligatorii etici profesionale.

Desigur, tarotul, la fel ca si numerologia, astrologia, ghicitul in cafea / ceai si cel in carti, domenii de referinta ale talentului Catalinei Verninceanu, nu iti ofera solutii facile si naive ale problemelor cu care ai de a face. Aceste practici divinatorii iti deschid calea catre o modalitate intuitiva dar eficienta de a inlatura dificultatile din dragoste, din familie, cariera, afaceri ori finante, fara a-ti oferi false rezolvari ori retete de-a gata, care nu au cum sa nu esueze atunci cand le pui in practica in viata de zi cu zi.


Sfantul Augustin marturisea odata ca “lumea este o carte, iar cei care nu calatoresc nu pot citi decat o pagina din ea.” Oricum, cred eu, calatoria, indiferent daca te poarta catre Thailanda, Egipt, Republica Dominicana, Hong Kong, Dubai, Mexic ori Singapore, numai cateva din destinatiile preferate in lumea fizica de Catalina Verinceanu, ori catre descifrarea viitorului celui mai favorabil evolutiei noastre personale, iti mentine spiritul mereu treaz si deschis catre noi oportunitati, atat pentru tine, cat si pentru oameni care au sansa de a-ti prin preajma.

Daca vrei sa gasesti solutiile unor probleme de viata care nu inceteaza a te framanta, nu te desparte decat un click de siteul Catalinei Verinceanu:  www.tarot-online.ro


Tarotul si calatoriile initiatice ale Catalinei Verinceanu Tarotul si calatoriile initiatice ale Catalinei Verinceanu Reviewed by Diana Popescu on decembrie 23, 2013 Rating: 5

17 comentarii:

  1. Imi place foarte mult articolui si sunt de acord cu faptul ca trebuie sa fim deschisi (open mind) atunci cand consultam cartile de tarot.

    Parerea mea este ca Tarotul iti oferta cea mai posibila varianta a viitorului, dar si sfaturi la cum sa iti atingi telul si mai cred ca este in puterea ta sa schimbi viitorul. Aici este vorba de "liberul arbitru", fie el coordonat de constient sau subconstient.

    Ador calatoriile (chiar am ajuns sa locuiesc in strainatate) si pot spune din proprie experienta ca intra-adevar te schimba: intalniriile cu oameni si culturi/obieiuri noi, acceptarea acestora in viata ta.

    RăspundețiȘtergere
  2. unde poate fi gasita Catalina? Are un nr de telefon sau adresa?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ati sters comentariul meu. Scriam ca am fost la dna Vericeanu si am plecat de la ea cu sentimentul ca am fost victima unei escrocherii. Am platit 2 milioane sedinta(o ora) din care doar 10 min, stimata doamna mi-a ghicit in carti ( si mi-a zis numai minciuni), Restul timpului doamna a abordat subiecte care nu aveau nicio legatura cu motivul vizitei mele la "cabinetul " dumneai, Pai o cred si eu! cu ce avea sa umple acel timp pe care eu i-l platisem ff scump. Prin urmare, am platit 2 milioane ca sa aflu ca doamna a fost profesoara de tara, ca a mai fost casatorita de 2 ori etc. Si mai mult decat atat, doamna Vericeanu nu mi-a dat factura atunci cand i-am dat cele 2 milioane. Miroase a evaziune ! Daca nu aveti ce sa faceti cu 2 milioane de lei. donati-i la o biserica decat sa-i dati acestei doamne care nu are nicio legatura cu tarotul sau astrologia,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca am sters un comentariu de al tau, am facut-o accidental. Nu am nimic de a face cu acesta doamna, iar daca ea a facut vreo greseala o priveste in mod direct si, daca vede aceste comentarii, este libera sa raspunsa si sa se apere sau nu.

      Ștergere
    2. Imi cer scuze, dar pe moment am crezut ca acel comentariu a fost sters intentionat !
      Nu am vrut decat sa previn pe cei care intentionau sa mearga la acea doamna "ghicitoare".

      Ștergere
  4. Catalina habar nu are de carti si tarot. O consultatie costa 2 mil si spune numai minciuni,Daca vreti sa va convingeti nu aveti decat sa mergeti la ea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara, ma numesc Schwartz Andreea, si vreau sa va descriu experienta mea personala cu doamna Catalina. Eu locuiesc in Belgia, si vin in tara destul de des, aproape de fiecare data cand vin merg la dansa, pot spune ca am ceva ani de cand o cunosc, si sincer nu mi-a spus niciodata lucruri despre viata ei privata. Aproape la toate vizitele mele am depasit timpul ce imi era destinat, nu au fost probleme. Eu sunt foarte multumita de sedintele cu dansa, am depasit momente dificile din viata mea, cu ajutorul dansei. Nu am cerut factura niciodata, dar mi-a spus ca poate sa-mi ofere. Personal consider ca este o domana educata si cu mult bun simt. Legat de facturi, acum cateva saptamani am montat geamuri de termopan la o vila pe care o detin, si nu am primit nici o factura, cand am solicitat mi-au cerut 24% in plus fata de ce negociasem ca fiind cost total.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu merg ocazional la d-na Verinceanu si de aceea ma surprinde comentariul de mai sus.
    Daca doamna erati atat de nemultumita trebuia sa obiectati si sa nu plati serviciul daca intradevar tot ceea ce a facut era sa vb povesteasca de viata personala a dansei.
    Pe de alta parte despre ce "minciuni" vorbiti daca tot ceea ce a facut era sa va vorbeasca de viata personala a dansei.
    In alta ordine de idei... pe ce criteri ati decis ca nu are cunostinte de tarot.
    Eu una sunt foarte multumita de acuratetea prezicerlor si nu imi amintesc sa fi terminat o sedinta mai devreme de 40-45 min

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Catalina parca ziceati ca ati fost profesoara de lb romana.Citind textul de mai sus, se pare ca, nu stapaniti nici macar reguli elementare ale gramaticii limbii romane. Ori erati o profesoara tot atat de buna ca si ghicitoare in carti?!

      Ștergere
  7. Din timpul platit (60 min) dna Verinceanu mi-a dat in carti cam 10 min. Restul povesti...... a batut campii. De exemplu tatal meu suferea de o boala incurabila si cand am intrebat-o despre el(fara a-i spune ca e bolnav) mi-a zis parintii mei sunt bine. Si exemplele pot continua. Nu mi-a zis nimic adevarat. Ba mai mult mi-a zis ca are dezlegare de la fostul sot(preot) sa deschida cartea.Uau! nici nu vreau sa-mi mai amintesc.Iar doamna ar tb sa dea factura fara sa-i ceara clientul. La magazin nu ceri tu bonul! Asta se cheama evaziune fiscala.




    RăspundețiȘtergere
  8. Rugati va,mergeti la preot pt.dezlegari si alte slujbe,pt.diferitele probleme pe care le aveti si lasati ,,cititul,,in carti,cafea,etc.astea sunt chiar porcarii pe bani,,frumosi,,daca sunteti naive,n aveti decat sa fiti furate,mintite si pacalite.Nu faceti asta!ce putere de ,,prezicere,,au cele care citesc?NICIUNA,doar ,,prezicerea,,ca vor lua bani de la dv.pe....degeaba!O astrograma se calculeaza in functie de niste date exacte,este o stiinta straveche.....cititul in bobi,cafea,etc sunt niste minciuni pt.a lua banii dv.

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa e ! Nu sunt decat niste sarlatane care vor sa faca bani nemunciti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Catalina spune doar minciuni . Nu s-a adeverit nimic din ceea ce mi-a spus acum 3 ani !

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai voi sunteti platite sa o laudati ??? Am fost de 3 ori la ea .Nimic din ceea ce mi-a spus nu s-a adeverit .Potoliti-va cu prostiile .

    RăspundețiȘtergere
  12. Am fost la ea in 2008. Nimic din ce a spus nu s-a adeverit. Nu mica mi-a fost mirarea cand, cateva luni mai tarziu, m-a sunat, chipurile sa faca programari ca urma sa plece in concediu si era aglomerata. Am expediat-o rapid. Practic se agata de fosti clienti si se ruga de ei sa revina. Feriti-va de escroaca asta! E scumpa si spune numai minciuni.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.