Horoscop Balanta februarie 2014

Horoscopul Balantei februarie 2014 vesteste o perioada dedicata eliberarii de balastul aspectelor nefolositoare sau paguboase ale existentei cotidiene, marcata de o bogata creativitate, o satisfacatoare comuniune cu prietenii si o atitudine hotarata si inspirata in abordarea vietii in general.

Programul zinic pare a-ti fi dat peste cap din 5 februarie 2014 sub impactul tranzitului retrograd al lui Mercur in Pesti si a sasea casa a Balantei. O astfel de scoatere din din ritmul cotidian iti da ocazia sa distingi cu claritate si sa elimini niste lucruri ce iti scad eficienta si iti impiedica atingerea mai rapida a unor obiective. Poate ca ar fi cazul sa iti amani unele initiative pana cand te convingi ca nimic important nu iti mai sta in cale. Aceasta atitudine vizeaza inclusiv felul cum iti reversi ori iti pui in practica creativitatea. Asculta de glasul intuitie, mult mai inspirate decat de obicei in acest interval de timp, pentru a alege momentul in care sa te avanti din nou in actiune.

Efluviile creative se intensifica odata cu 13 februarie, atunci cand Mercur in miscare inversa patrunde in sectorul astrologic al Varsatorului. Cu toate acestea, inventivitatea nu pare a ti se focaliza asupra unor obiective limpezi, asa ca ar fi indicat sa te lasi purtat de ea, pentru a vedea incotro te calauzeste si a o pune abia atunci la treaba. Chiar daca ai vrea, de exemplu, sa profiti de impulsurile creative in sfera profesionala, poti descoperi in timp ca ele iti sunt de folos mai curand in plan social sau intr-un hobby neavand de a face cu servicul. Desi interactionezi intr-o sporita masura cu oamenii, reusesti cu greu sa te ridici deasupra unor conversatii sau preocupari comune superficiale.

O coplesitoare nevoie de ti se confirma atasamentul afectiv si increderea prietenilor ori amprenta inconfundabila pe care ti-o pui in grupul tau de amici tinde a te strabate ca efect al Lunii pline rasarite pe 15 februarie 2014 in cerurile Leului. Marea expresivitate si nestavilita sinceritate ce te caracterizeaza in relatiile cu persoanele apropiate este pe cale sa iti implineasca nazuintele. De altfel, daca ai fost in ultimul timp victima unei apasatoare singuratati, acum, dintr-o data, o multime de oameni par a da navala in viata ta si a te antrena in fericite evenimente.

Trigonul Soarelui cu Marte din aceeasi zi de 15 februarie te motiveaza si iti pune la dispozitie perseverenta si intuitia necesare pentru a izbandi in actiuni care pareau a avea putine sanse de reusita altadata. Indrazneala si spiritul competitiv te indeamna sa accepti aproape orice provocare a existentei. Uneori, abilitatile tale de lider par a fi recunoscute in mod spontan de cei din jurul tau.

Pe 16 februarie 2014, trigonul dintre Mercur si Marte intensifica orientarile anterioare. Maiestria vorbelor tale si marea putere de convingere te ajuta sa-ti impui punctele de vedere. Ai predispozitia de a da tonul unor fierbinti dezbateri in cercul tau de prieteni, fara a depasi insa limitele cordialitatii.

Soarele isi incepe tranzitul in Pesti pe 18 februarie, o influenta astrala ce semnifica frecvent o invigorare notabila a vitalitatii, starii de sanatate si rezistentei fata de boli. Chiar daca esti atacat de vreo maladie, ai puterea de a o depasi fara mari dificultati.

Horoscop Balanta februarie 2014 - Dragoste

Parcursul retrograd al lui Mercur in a cincea casa a Balantei poate da nastere din 13 februarie 2014 unor erori de comunicare in relatiile in doi. Este posibil sa intelegi gresit niste cuvinte sau gesturi ale partenerului tau, si viceversa. Adeseori, poate pluti in aer senzatia ca nu esti indeajuns de iubit de tovarasul tau de viata.  Pentru a evita ca astfel de regretabile confuzii sa duca catre certuri este de recomandat sa te supraveghezi cu o mai mare atentie, sa iti pastrezi rabdarea si sa fii cat mai flexibil in viata de cuplu. Nativii singuri se pot lasa atrasi intr-o idila mai veche, incapabili sa faca fata unei acaparatoare nostalgii.

Pe 15 februarie, Luna plina din a cincea ta casa te indruma sa redescoperi, cu acuitate, ca rolul pe care il joci in viata persoanei iubite reprezinta un important element al fericirii tale in ansamblu. Acest fapt poate marca o mai inalta treapta a conexiunii dintre voi. In acest context, unii nativi din Balanta se pot gandi la o logodna sau o casatorie.

Horoscop Balanta februarie 2014 - Bani si cariera

Din 18 februarie, gratie vizitei Soarelui in a sasea casa a Balantei, pari a fi inclinat sa cauti mai multe motive de satisfactie in viata profesionala. Ajuns la un inalt grad al creativitatii, ii poti surprinde placut pe cei din preajma ta. Tinzi a avea o sporita influenta asupra sefilor tai si a-ti afirma cu usurinta autoritatea sau competenta in sarcinile si responsabilitatile de la serviciu.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop februarie 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Balanta

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Balanta ianuarie 2014
Horoscop Balanta februarie 2014 Horoscop Balanta februarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 21, 2014 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.