Horoscop Pesti februarie 2014

Horoscopul Pestilor februarie 2014 insista asupra ingeniozitatii si setei de libertate, a dezideratului de a mentine o perspectiva unitara, congruenta a personalitatii tale si de a depasi niste dezamagiri in drumul spre implinirea personala.

Mercur isi asuma o miscare retrograda in Pesti si intaia ta casa incepand cu 5 februarie 2014. Poti avea inclinatia de a explora prea multe fatete ale persoanei tale si a-i deruta astfel pe cei din preajma ta in privinta adevaratei tale identitati. Acest tranzit ar trebui sa te puna in garda asupra unei nefaste tendinte de a te lasa prea mult in voia imaginatiei si a nu intelege ce se intampla cu adevarat in imediata ta apropiere. Scapa de tot ceea ce pare a fi placut la prima vedere, dar care capacitatea de a-ti infrana dezvoltarea. Nu te baza pe mesaje eronate ale intuitiei, ci straduieste-te a evalua cat mai rational ce anume ai de facut pentru a avea un sporit impact asupra celorlalti si a te concentra pe propriile interese.

Din 13 februarie, tranzitul retrograd il aduce pe Mercur inapoi in Varsator si a douasprezecea ta casa, o influenta ce se poate dovedi paradoxala in exprimarea personalitatii tale. Mintea iti este strabatuta de o sumedenie de ganduri si idei originale, unele prea fanteziste pentru a le da glas, altele prea revolutionare pentru a le expune nemijlocit celor din jur. Din aceasta pricina poti fi atras catre singuratate sau neincredere in oameni. Chiar daca ti se pare ca nu ai cum a fi inteles, cu siguranta prietenii si persoanele apropiate sunt gata sa te asculte si sa priceapa ce ai de spus, trecand de dragul tau peste prejudecatile si conformismele lor interioare. Oricum, treci printr-o perioada potrivita inlaturarii balastului unor vechi probleme si limpezirii mintii si sufletului in prespectiva unei noi si cutezatoare abordari a existentei odata cu revenirea lui Mercur in Pesti.

Luna plina rasarita pe 15 februarie in cerurile Leului iti poate provoca o pasionala descatusare a unor profunde nemultumiri si frustrari, legate mai cu seama de stilul tau de viata. Energia pe care o ai la dispozitie, impletita cu o bogata creativitate, te sprijina in descoperirea de noi motivatii si metode de a-ti intretine sanatatea fizica si spirituala.

O batalie intre comoditate si predispozitia de a lasa lucrurile sa merga de la sine pe de o parte, si nazuinta de a te bucura de o sporita libertate si incredere in tine insuti pe de alta parte, este pe cale de a incepe din 18 februarie 2014, ca efect al calatoriei Soarelui in Pesti si prima ta casa. Daca ai puterea de a-ti infrange pasivitatea si a nu te teme de riscuri, poti face mari pasi in evolutia ta personala. Viziunea pozitiva despre tine insuti conduce direct catre o marire a prestigiului sau popularitatii tale. In aceasta situatie, oamenii par a fi gata nu numai sa iti fie alaturi, ci chiar iti recunoasca pozitia de lider.

Conjunctia Soarelui cu Neptun de pe 23 februarie te inspira sa te indepartezi de experientele de viata si circumstantele prea presante sau superficiale. Retragerea partiala din tumultul traiului cotidian iti permite sa deslusesti aspecte subtile ale relationarii cu ceilalti. Excesul de sensibilitate cu care esti inzestrat te poate aduce in pragul unor deceptii in cazul cand aspiratiile tale sunt nerealiste. Accepta-i pe oameni asa cum sunt, fii deschis catre viata si adevarurile ei, si vei descoperi ca nu esti deloc departe de fericire.

Horoscop Pesti februarie 2014 - Dragoste

Odata cu 13 februarie 2014, turnura retrograda a lui Mercur in a douasprezecea casa a Pestilor este asociata cu probleme de comunicare in viata sentimentala. Stanjenitorul simtamant ca nu ai cum sa-ti marturisesti afectiunea, indiferent daca esti singur sau intr-o legatura amoroasa, poate fi depasit atata timp cat intelegi ca numai o initiativa curajoasa, hotaratoare are capacitatea de a te elibera de incertitudini si a te indruma spre ce ai de facut in viitor. Amanarile sau asteptarea adeseori zadarnica a unui semn al destinului ori al providentei nu inseamna numai pierdere de timp ci si o nedorita, treptata acumulare de false sperante si asteptari.

Horoscop Pesti februarie 2014 - Bani si cariera

Dezamagirile legate de actualul stadiu al carierei tale tind a da in clocot sub influenta Lunii pline aparute pe 15 februarie in a sasea casa a Pestilor. Cu toate ca poti avea de ce ii invinovati pe ceilalti pentru unele nereusite, este necesar iti vezi de propriul drum in continuare, sa iti mobilizezi toate fortele pentru a te impune si a-ti fi recunoscute meritele. Poti incepe prin a-ti schimba atitudinea fata de responsabilitatile de zi cu zi si a-ti armoniza relatiile cu colegii si colaboratorii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop februarie 2014 - Toate zodiile


Copyright © diana.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Pesti

Horoscop Pesti 2014

Horoscop Pesti ianuarie 2014
Horoscop Pesti februarie 2014 Horoscop Pesti februarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 15, 2014 Rating: 5

8 comentarii:

  1. femeile din zodia asta,sunt cat se poate de cerebrale,materialiste,reci,distante,se debaraseaza cu usurinta de toti oamenii care i au fost de,,folos,,dar nu mai sunt!sunt f.secretoase,isi folosesc atuurile la maxim,au o atitudine de grava superioritate si autosuficienta!se cred f.destepte,frumoase,cred ca li se cuvine ce si doresc,au impresia ca ,,merita,,tot ce vreau si nu ezita sa faca absolut orice pt.a,,avea,,tot ce cred ca li se cuvine si merita!gradul de ,,AROGANTA,,la aceste fem.atinge apogeul!mai tine si de educatie,e adevarat,dar se considera SOARELE,dupa care se invart ceilati ,,muritori,,de rand!nu este vreo jignire la adresa lor,este o constatare pur si simplu!fem.din scorpion mai sunt asa,unele din capricorn,fecioare si chiar taur!nu sunt astrolog,sunt evaluator,al femeilor din toate zodiile pt.un clasament cu o oarecare,marja de eroare!cele mai UMANE,mai VOLUNTARE,VOLUBILE chiar,sunt(fem.raci,balanta,varsator,leu,unele din gemeni,putine din berbec).e o constatare,nu un,,stigmat,,asa ca criticile sunt bine venite,in contextul cunostintei in cauza!multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu esti domnul ''stie tot''.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Ma simt nevoita sa completez descrierea de mai sus a femeii pesti. Este foarte adevarat tot ce scrie mai sus (vezi comentariul) in contextul in care ti se pare ca cunosti femeia pesti,sau,ma rog, pe unele,dar ca sa cunosti cu adevarat femeia oricare ar fi ea,pesti sau orice alta zodie, trebuie mai intai sa iti dai voie sa o cunosti, in primul rand. Deasemenea pot fi si asa,dar mai intai si de fapt contrar a ceea ce cred unii, ele sunt exact invers,as spune ca cel mai mare defect este sinceritatea,sau mai bine zis capacitatea de a-si oferi increderea oamenilor din jur,fie ca o merita sau nu. Ar fi foarte multe de spus pe langa asta,dar.. Este adevarat ca isi folosesc atuurile,dar,oare cine nu o face,femeie sau barbat fiind? Totusi maxim e un cuvant mare,mult prea mare.Superior nu poti sa te crezi,doar daca nu cumva detii adevarurile vietii,toate,cine face asta,greseste.Ma surprinde foarte mult sa vad ca sunt persoane care blameaza femeile pentru ca se cred destepte,sau frumoase, o fi o crima? Totusi,cred ca din nou sunt privite dintr-o perspectiva gresita. Frumusetea nu o vedem la fel,niciodata,un bun exemplu e chiar femeia pesti,care de multe ori se incapataneaza sa vada frumusetea in persoane,in care,doamne,e foarte greu de scos la suprafata,pentru ca,da ea exista in toti. Draga anonim,o sa ma folosesc un pic de aroganta si o sa spun ca femeia pesti,chiar stie foarte multe,dar nu pe toate! Aceasta ipoteza gresita,cum ca se cred foarte destepte provine de la faptul ca ele,intradevar vor sa stie,sa cunoasca;cat acumuleaza depinde de capacitatea fiecaruia,insa as spune ca mai degraba altii ii pun cu usurinta eticheta de prea desteapta si chiar ma intreb,de ce? Daca ar face orice pentru a obtine ce isi doresc,nici nu s-ar mai pune problema asta,deloc.Pentru ca ar avea tot ce isi doresc,nu? Toate femeile pesti. Uite sa presupunem ca eu sunt femeia pesti si as vrea sa fiu cea mai desteapta dintre muritori,ar trebui sa fiu,nu?.. Singurul adevar,valabil pentru toti e ca fiecare are ce merita! Ne plangem ca viata este nedreapta,dar fiecare traieste fara doar si poate consecintele faptelor sale,excluzand copilaria. Cam atat.Ca un paradox,am cunoscut odata o femeie pesti,care primea la fel,critici,asta pentru ca nicodata nu stia sa fie aroganta,mandra,secretoasa,pentru ca nu stia sa ia ceea ce altii credeau ca i se cuvine,tot ei,dar cine sa mai inteleaga lumea?

    RăspundețiȘtergere
  4. DA!pt.d soara sau d na de mai sus,nu cred ca acel comentariu,al acelui domn jigneste!vorbeste clar despre zodii in ggeneral,o fi pararea dansului,o fi facut vreun sondaj sau ceva asemanator si a tras o concluzie,parerea mea!nu trebuie sa supere,a creat oarecum o imagine,a zodiei pesti cum o vede d l si despre celelalte!dar trebuie sa stim sa primim si critici si pareri impartite si optiuni personale,fara a ne simti lezati!sunt femeie pesti si sincer sa va spun,in mare parte acel comentariu despre noi,e f.adevarat!chiar daca simtim ca am fi asa,cand cineva o spune clar si concis,explicativ si transant....parca doare!a spus cu multe cuvinte,ceea ce poate suntem dar nu recunoastem nici in sinea noastra!si nu trebuie sa ne suparam,fem.din pesti,dimpotriva sa ne aratam inteligenta de a accepta si critici sau parerile altora,chiar daca nu ne plac!sanatate si la mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. cititi ultima fraza a dlui,,nu e un stigmat,criticile sunt binevenite deci dansul le accepta,este o polemica o constatare cu parere personala,asa ca trebuie tratat la fel,cu inteligenta emotionala!cu respect,femeia din PESTI!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ei bine, sunt o pestioaica si , in cunostinta de cauza am citit aceste commentarii. In unele ma vedeam , in alte emai putin sau deloc, dar ..cine nu stie mai bine femeia pesti decat ea insasi?!
    Iar ca aspecte pozitive sau negative dupa caz, femeia pesti este o femeie foarte visatoare, uneori prea visatoare incat o face sa uite uneori de realitate. Intuitia este punctul ei forte. Nu cunoaste persoanele la prima vedere, dar isi face o impresie pe baza intuittiei personale, si rar o inseala. Pestioaicele sunt familiste, iubitoare, dar putin pesimiste, inclinate spre latura mistica si prea putin pragmatice. Cel putin asta e trasatura generala. Exceptii sunt. Femeia pesti este foarte atragatoare pentru barbati, discreta, senzuala, are acel atuu personal la care, celorlalte le lipseste. Este genul de amanta, sotie, mama si iubita in acelasi timp. Are personalitati duale.
    Cu toate acestea, pestii sunt considerati "infernul zodiacului", deoarece ei imprumuta toate defectele de la toate celelalte zodii de dinaintea lor. Sacrificiul la aceste persoane este enorm, orgoliu exista, iar cel mai important lucru pentru ei..frumusetea, bunatatea,,toate acestea o atrag pe femeia pesti, atat de sensibila si de romantica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am cunoscut un barbat din aceasta zodie si in afara faptului ca era un mare visator si isi crea propria lui lume altceva nu facea. E drept ca este frumos ca din cand in cand sa mai si visam dar nici sa exageram. In rest ce sa spun, alte ,,calitati'' pe care le-am remarcat, as enumera: las, fricos,mincinos. Si-a ascuns pana si propria identitate. Cand am aflat a fugit fara sa dea o explicatie. Se pricepe f bine la promisiuni si vorbe frumoase dar ...cam atat. E in lumea lui virtuala. E trist si neinteles dar nu face nimic sa-si schimbe atitudinea, viseaza. Imi pare rau ca spun asta. Si nici saritor nu este, sa te ajute sau sa iti aduca o floare nu ai sa vezi. In schimb ii place sa primeasca cadouri. Poate are un ascendent in alta zodie dar calitatile pestelui nu le are. M-am straduit cat am putut sa fiu alaturi de el, sa-l inteleg, sa-l sprijin dar nu am avut pe cine din pacate. Aveam impresia cateodata ca e un copil mare, capricios, independent,fara sa-i pese de sentimentele celuilalt. Pleca, venea , pleca iar venea si apoi sustinea ca eu nu-l inteleg. Am incercat dar nu am reusit sa aflu ce vrea de la viata. Asta este pestele pe care l-am intalnit, poate nu sunt toti la fel.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.