Horoscop Leu martie 2014

Horoscopul Leului martie 2014 insista asupra evolutiei personale, aplecarii spre lumea interioara, regandirii relatiei cu familia si colaborarii cu cei din preajma. Fascinatia fata de necunoscut face casa buna cu o intensa intuitie, iar dificultatile vietii si problemele legate de comunicarea cu ceilalti necesita o constanta rabdare si perseverenta.

Dupa o scurta perioada in care interactiunea cu oamenii din jur a fost umbrita de neintelegeri si mandrii personale exacerbate, lucrurile incep sa se lamureasca chiar de la debutul lunii martie, gratie revenirii lui Mercur in turnura directa in Varsator. Spiritul de cooperare si obiectivitatea iti sunt buni sfetnici in reinvigorarea relatiilor de parteneriat din sfera personala, sociala si profesionala. Ai abilitatea de a te focaliza asupra telurilor si intereselor comune, iar acest fapt este pe cale sa iti aduca beneficii greu de fructificat numai prin intermediul propriilor tale eforturi.

Luna noua aparuta pe 1 martie in Pesti te indeamna sa te cufunzi in adancurile lumii interioare, sa explorezi zone tulburi ale subconstientului si modul cum acesta iti influenteaza subtil comportamentul si actiunile. Poti trece printr-un fel de "moarte" si "renastere", renuntand la niste aspecte perimate ale personalitatii tale pentru a te deschide catre un nou fel de a fi.

Tot pe 1 martie, Marte devine retrograd in Fecioara si a treia casa a Leului, tinzand a-ti crea probleme in comunicarea cu ceilalti si a-ti da peste cap organizarea traiului cotidian. Este posibil sa te confrunti cu neasteptate piedici in aproape tot ceea ce doresti sa initiezi si cu unele amanari ale proiectelor in desfasurare. In acest context, este de recomandat sa iti pastrezi cat mai mult rabdarea si sa te straduiesti a te concentra numai asupra unor lucruri de rutina, fara a te avanta in demersuri de mare anvergura.

O  intensa directionare catre universul tau interior, dar si o atenta trecere in revista a responsabilitatilor tale fata de familie sunt repere de baza ale calatoriei retrograde asumate de Mercur, incepand cu 2 martie, in Scorpion si a patra ta casa. Pari a nazui sa-ti descoperi un stabil echilibru al existentei, si sa te intrebi in ce masura dedicarea ta fata de oamenii apropiati mai lasa loc importantelor tale nevoi si aspiratii personale. De fapt, aceasta configuratie astrala nu face decat sa te ajute sa te energizezi si sa iti insusesti o noua perspectiva despre tine si familie, capabila sa te propulseze intr-o mai indrazneata abordare a lumii si a destinului tau.

Din 6 martie 2014, Jupiter isi reia parcursul direct in Rac si a douasprezecea casa a Leului, limpezindu-ti aspiratiile spirituale si credintele personale. Misterele vietii par a fi descifrate mai usor, mai cu seama daca esti daruit cu o inclinatie artistica, capabila a-ti calauzi intuitia. pe de alta parte, pari a te simti nemaipomenit bine si a extrage nesperate foloase atunci cand te ocupi de ceea ce iti place sau te pasioneaza cu adevarat. Jupiter are potentialul de a te apara de dusmanii ascunsi si a-ti atrage atentia asupra capcanelor ipocriziei si fatarniciei celor din preajma ta.

Interesul fata de aspectele tainice, necunoscute ale lumii parea fi iarasi o orientare prioritara odata cu 16 martie, ziua dedicata patrunderii lui Mercur in sectorul astrologic la Pestilor. Intuitia iti este inca o data un aliat de nadejde, mai ales  in cazul in care niste persoane din mediul tau social incearca sa tina departe de tine un secret, un lucru care te priveste in mod direct.

Dezvoltarea personala este din nou favorizata din 20 martie 2014, ca urmare a tranzitului Soarelui in Berbec si a noua casa a Leului. Educatia, studiile (superioare), experientele de viata, calatoriile si influentele culturale reprezinta numai cateva cai de implinire a sinelui. Lectura sau chiar creatia literara tind a juca un mai mare rol in existenta ta.

Pe 30 martie, Luna noua din Berbec si a noua ta casa iti trezeste la viata spiritul de aventura, nevoia de a te indrepta spre noi orizonturi, avand potentialul de a-ti reimprospata sensurile viitorului. Poate fi vorba despre un nou stadiu al studiilor tale sau despre planificarea unor calatorii promitand mari revelatii.

Horoscop Leu martie 2014 - Dragoste

Daca in ultima vreme, impulsurile individualiste sau pornirile egoiste au afectat impartasirea din legatura de cuplu, odata cu 28 februarie, tranzitul direct al lui Mercur in a saptea casa a Leului lasa de inteles ca adevarata dragoste infrange orice fel de adversitati. Sinceritatea si reciprocitatea daruirii afective se instaleaza din nou in relatia in doi. Comunicarea neingradita de nimic cu persoana iubita nu are cum sa mai lase loc vreunei infruntari a orgoliilor.

Pe 1 martie, Luna noua din a opta ta casa te indruma spre o magica, misterioasa comuniune in dragoste, ce isi gaseste drum spre nebanuite delicii erotice atata timp cat exista o autentica conexiune sentimentala.

Vizita lui Venus in Varsator si a saptea casa a Leului da frecvent ghes unei navalnice dorinte de a te atasa de cineva, bineinteles, daca nu esti deja implicat intr-o relatie. In aceste conditii, tinzi a te angaja mai usor intr-o legatura amoroasa. Pari a fi atras de o persoana capabila a lua in serios viata de cuplu, o persoana inzestrata cu fler social si un farmec aparte. Infatisarea exterioara poate conta pentru tine mai mult decat de obicei. Poti fi prezentat unui potential partener de catre cineva din cercul tau de cunostiinte, de un prieten ori un coleg.

Horoscop Leu martie 2014 - Bani si cariera

Banii ti se pot scurge pe nesimtite printre degete sub efluviile Lunii pline ivite pe 16 martie 2014 in Fecioara si a doua casa a Leului. Niste fierbinti evenimente sociale ori niste ispititoare placeri sunt pe punctul de a-ti dezechilibra balanta de venituri si cheltuieli. Daca nu te poti sustrage acestui neastampar financiar, nu ar fi rau sa-ti directionezi banii spre niste promitatoare investitii.

Sub influenta tranzitului lui  Mercur in a opta ta casa, odata cu 17 martie este de asteptat sa ai numeroase contacte si discutii legate de asocieri financiare si de afaceri. Nu este exclus sa ai de facut cateva scurte calatorii pentru punerea la punct a unor tranzactii ori intelegeri financiare.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Leu

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Leu februarie 2014
Horoscop Leu martie 2014 Horoscop Leu martie 2014 Reviewed by Diana Popescu on februarie 19, 2014 Rating: 5

15 comentarii:

  1. Marte retrograt in fecioara???? nu in balanta atreia casa a leului ?
    Mercur in scorpion ???nu SATURN???

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt LEU,sotia e VARSATOR. Cum vor decurge urmatoarele saptamani pentru noi?Avem ceva probleme cu copilul si cu finantele familiei.Inceputul de an a fost f.greu pana acum,lunile viitoare se intrevad mai linistite?Sper sa trecem cu bine peste incercari. Ne poti raspunde in cateva cuvinte,Diana?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamneee ,ce situatie ! Fix asa si la noi , numai ca, eu sunt leu ,iar sotul varsator , in rest , exact la fel , copil cu probleme si situatie financiara extrem de grea ,sa nu mai spun de inceputul de an - dezastru ( si sa mentionez ca nu suntem in tara - am luat drumul strainatatii ) !!! Sa va de-a Dumnezeu liniste ,si sanatate si mai ales intelegere .... !

      Ștergere
    2. Multumim,la fel si voua,oriunde ati fi.Parca avem destine copiate,nu-i asa? Se pare ca nu depinde doar de noi rezolvarea,asa ca apelam la Dumnezeu cu incredere si asteptam de la astre sa colaboreze pentru a ne fi mai bine. Sa avem rabadare,sa trecem toti cu bine peste toate.Sa auzim de bine!

      Ștergere
  3. Oameni buni cu finantele nu stiu cine sta bine,acum?ba n avem servici,ba avem rate,ba castigam f.putin.ba apar probleme de sanatate si n avem bani,de toate!si patronii au probleme ,angajatii la fel,traim vremuri grele!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa e,doar cei care ne conduc o duc mai bine,ei nici nu stiu cum o ducem noi.(?!) Dar ne ramane speranta,credinta...ele ne mai tin la suprafata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Las-o mai usor cu ... "speranza" ; Murphy zice ca este adevarat ca speranta moare ultima , da. . . tot moare.
    Asa , ca pun'te pe treaba, nu astepta nimic de la guvern ori alte istitutii, tie iti este foame, tu trebuie sa-ti gasesti de mancare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EU MUNCESC,DAR ALTII MA FURA. SI PE TINE TE FURA STATUL PRIN TOATE SMECHERIILE POSIBILE. NU ASTEPT DE LA GUVERN SAU DE LA INSTITUTII DECAT SA-MI RESPECTE DREPTURILE,SA FIE CORECT SI SA STIE CA DACA AU VRUT SA FIE ACOLO,AU O MARE RASPUNDERE. SA TRECEM LA TREABA !CU SPERANTA CU TOT!

      Ștergere
  6. cine mai asteapta ceva de la ,,alesii nostrii,,?fiecare face cum crede,e pe ,,PUTERE,,totul!o jungla umana!fiecare ia ce poate si crede si rareori ne mai pasa de cei de langa noi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ca bine spuneti!nu prea ne mai pasa de cei de langa noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traim, multi dintre noi, vremuri grele. Atat de grele incat am ajuns,poate, sa ii uitam ori sa ii neglijam pe cei de langa noi,pentrua supravietui.

      Ștergere
  8. Pe de o parte asa este,ii uitam pe cei de langa noi. Pe de alta parte,noi suntem cei uitati,dar ne incurajam cu vina de a-i fi uitat noi pe altii...Realitatea este ca atat de grea a devenit existenta,incat treptat,dispare cararea de la om la om,ne instrainam de tot ce altadata era frumos. Incotro ne indreptam?Traim vremuri in care banul,ochiul d.....fie te impinge inainte,fie te trage inapoi.Da,uneori lucruri care nu ar trebui sa depinda de bani,trec prin sita banului.Poate vor veni vremuri mai umane,oameni buni.Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Uitati!vine primavara,soare,energie,pozitiv sa incercam sa fim mai buni,mai umani,mai calzi,mai toleranti si iertatori pt.ca facand bine si lucrand pozitiv,primim energie pozitiva si lucruri bune in viata noastra!intram si in postul pastelui,sa fim OAMENI pt.OAMENI!cristina.

    RăspundețiȘtergere
  10. Aici se vorbeste despre zodia Leului ori despre Cutia Pandorei?
    Leii sunt regi in tot ce fac, de la sex la manifestari stradale, de la schi nautic la bucatarit.Leul este un actor innascut si comedia vietii ii ofera sumedenii de roluri, toate pe masura lui.Are tendinta dramatizarii, doar pentru ca viata trebuie traita cu pasiune. Sunt absolut unici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este doar parerea ta ! Mai depinde si de caracter,de educatie...Nu sunt chiar asa de ,,unici"in sens pozitiv. Au destule laturi care-i fac extrem de rigizi si dificili. Sa fie sanatosi si ei si noi!

      Ștergere

Un produs Blogger.