Horoscop Fecioara aprilie 2014

Horoscopul Fecioarei aprilie 2014 marturiseste despre o patrunzatoare intelegere a lumii, o reorientare a activitatilor de timp  liber, o intensa nazuinta de a trai noi si pline de semnificatie experiente si a te deschide spre ambitioase teluri.

Horoscop Fecioara aprilie 2014 - Horoscop general

Puterea de convingere si capacitatea de a te face placut oamenilor din preajma ta iti sprijina implinirea obiectivelor din 5 aprilie 2014, gratie tranzitului lui Venus in Pesti. Totul este sa iti pastrezi perseverenta si sa nu te lasi in voia unor dorinte vagi, indefinite sau incarcate de un excesiv idealism. Ai vointa si sansa de a-ti reinchega relatiile de parteneriat din plan personal, social si profesional.

Desi impulsul de a lua decizii grabite si subiective pare a nu-ti da deloc pace, ai puterea de a te stapani si a nu lua totul de-a gata. In acest fel se manifesta, din 7 aprilie 2014, tranzitul lui Mercur in Berbec si a opta casa a Fecioarei. Ai inclinatia de a investiga dincolo de aparente si a te ambitiona sa ajungi la miezul lucrurilor. In acest fel, pari a descoperi cateva aspecte nesteptate despre oameni si circumstantele actuale ale existentei. Nu esti amator sa te implici in conversatii superficiale, nazuind sa dezbati lucruri serioase cu oameni seriosi. Cu toate ca  vorbesti mai putin, atunci cand ai de spus cu adevarat ceva poti surprinde prin pertinenta si adancul inteles al vorbelor tale.

Vechi, consacrate modalitati de a te relaxa si a-ti petrece timpul liber tind a fi abandonate incepand cu 14 aprilie 2014, sub impactul trecerii lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn. Iti doresti parca sa te desprinzi de inertia si conventionalismul unor distractii si evenimente sociale, si sa te bucuri cat mai autentic de viata ori sa te apleci asupra unor placeri mai elevate, de natura intelectuala sau spirituala. Un hobyy ori o pasiune personala are capacitatea de te absorbi atat de mult incat sa ajungi a-ti neglija alte domenii ale vietii.

Pe 15 aprilie, Luna plina din Balanta iti sugereaza sa atingi un stabil echilibru intre felul cum te pretuiesti pe tine insuti si modul cum ii apreciezi pe ceilalti, sa analizezi masura in care existenta ta se conformeaza valorilor tale cele mai de pret.

Simtul aventurii, aspiratia de a trece prin experiente de viata incitante si semnificative isi pun amprenta asupra ta din 20 aprilie 2014, atunci cand Soarele patrunde pe taramurile Soarelui si ale celei de-a noua case a Fecioarei. Chiar daca nevoia de siguranta inspirata de Taur ti se impotriveste, nu te poti infrana sa cauti un mai inalt sens al existentei tale dincolo de certitudinile dar si cenusiul traiului cotidian. In acest  context, nu ar fi rau sa-ti iei o vacanta, de-a lungul careia sa te eliberezi de povara obligatiilor si responsabilitatilor.

Din 23 aprilie, calatoria lui Mercur in Taur insista asupra tendintelor anterioare, sastisindu-se intrucatva de lumea de zi cu zi, si indreptandu-ti gandul spre mari, generoase viziuni si idealuri. Tinzi a neglija detaliile si a a vedea tot ce ti se intampla prin prisma unei largi perspective. Pari a fi deschis catre orice este nou, dornic de a invata si a te perfectiona. Atentie la predispozitia de a trece cu vederea niste chestiuni importante pe plan material, financiar si social. Este posibil sa primesti o importanta veste de la cineva din strainatate.

Luna noua ivita pe 29 aprilie 2014 in cerurile Taurului si a noua casa a Fecioarei continua sa iti starneasca pofta de viata si sa te calauzasca spre proaspete cai de afirmare ale sinelui. Aspiratiile realiste si credinta in tine insuti te pot provoca sa iti fixezi ambitioase teluri. Studiul, invatatura raman la ordinea zilei, fie prin mijloace clasice, fie prin intermediul unei fascinante calatorii.

Horoscop Fecioara aprilie 2014 - Dragoste

Prezenta lui Venus in a saptea casa a Fecioarei te imboldeste odata cu 5 aprilie sa iti armonizezi relatiile cu persoanele apropiate. Daca esti singur, dorinta crescanda de a trai o poveste de dragoste are potentialul de a se materializa mai ales alaturi de cineva inzestrat cu o fire artstica sau avand de a face cu arta. Nativii implicati deja intr-o legatura de cuplu sunt mai putin individualisti, fiind gata sa se adapteze intr-o sporita masura partenerului lor, sa treaca peste neintelegeri si sa recurga la compromisuri.

Dragostea se apropie periculos de mult de fanatism din 14 aprilie 2014, ca urmare a tranzitului retrograd al lui Pluton in a cincea ta casa. Daca unii nativi din Fecioara trebuie sa isi supravegheze atent tendinta de a fi obsedati de persoana la inima careia aspira, altii ar fi necesar sa isi tina in frau predispozitia de a cade prada unei coplesitoare gelozii sau posesivitati.

Horoscop Fecioara aprilie 2014 - Bani si cariera

Modalitatea in care iti impartasesti veniturile sau avantajele financiare alaturi de un om apropiat, de un partener profesional ori de afaceri, ajunge in prim plan sub vibratiile Lunii pline rasarite pe 15 aprilie in a noua casa a Fecioarei. O astfel de Luna plina poate marca finalizarea unei etape a dezvoltarii sau, din contra, a vitregiilor financiare.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Fecioara

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Fecioara martie 2014
Horoscop Fecioara aprilie 2014 Horoscop Fecioara aprilie 2014 Reviewed by Diana Popescu on martie 21, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.