Horoscop Pesti iunie 2014

Horoscopul Pestilor iunie 2014 anticipeaza o constanta si intensa forta creativa, capabila a-ti deschide noi si promitatoare drumuri ale destinului personal. Excesul de imaginatie trebuie insa sa fie compensat cu o abordare cat mai realista a lumii. Relatiile cu familia si oamenii apropiati reprezinta atat prioritati cat si oportunitati.

Horoscop Pesti iunie 2014 - Horoscop general

Horoscop Pesti iunie 2014
Sextilul dintre Venus si Neptun din 4 iunie 2014 te face extrem de sensibil fata de cei din jurul tau, determinandu-te eventual sa le dai o mana de ajutor celor aflati la nevoie. In acelasi timp, este posibil ca alti oameni sa fie receptivi fata de problemele tale si sa te sprijine in a le solutiona.

Marte retrograd in Rac si a cincea casa a Pestilor incepand cu 7 iunie favorizeaza o efervescenta creativitate, ce poate fi exploatata doar daca o lasi in voia ei, fara a o ingradi in proiecte riguruoase. Odata cu trecerea timpului ai prilejul de a deslusi o orientare clara a modului cum o poti fructifica.

Imaginatia ajuge la inalte cote si te calauzeste spre marete idei si idealuri, poate putin utopice, incepand cu 13 iunie 2014, atunci cand Neptun trece in aspect retrograd in Pesti si prima ta casa. Modul in care te vezi si te evaluezi pare a se schimba de la o zi la alta. In acest context, poti sa probezi numeroase variante de exprimare a sinelui si a imaginii personale oferite lumii. Din acest motiv, nu este exclus sa fii derutat si sa ii derutezi pe ceilalti in privinta autenticei tale identitati.

Mercur isi continua drumul retrograd patrunzand pe 17 iunie in sectorul astrologic al Gemenilor si al celei de-a patra tale case. Te poti simti provocat sa te intrebi cat de mult iti reflecta casa adevarata ta personalitate, cat de mult caminul iti deschide perspectivele despre viata.
Poate ca nu ar fi rau sa-ti redecorezi ori remobilezi locuinta pentru a-ti reprezenta veritabilul tau sine. Scapa de obiectele care si-au pierdut de mult orice semnificatie sau utilitate.
De asemeni, a patra casa este asociata cu fundatiile fiintei interioare, cu copilaria si radacinile tale. Tocmai de aceea, Mercur retrograd aici te poate starni sa verifici in ce masura credintele si ideile inoculate in copilarie se conformeaza realitatii actuale.
Vechi chestiuni legate de copilarie sau familie pot iesi dintr-o data la suprafata ori pot necesita a fi revazute. Reconecteaza-te cu memebrii familiei si lasa tecutului ce este al trecutului.

O spectaculoasa iesire din propria si nevazuta ta cochiliei, o intensa dorinta de a te regasi in lume si a-ti elibera creativitatea marcheaza, din 21 iunie 2014, tranzitul Soarelui in Rac. Ai inclinatia de a fi mai spontan, a da deoparte o exagerata prudenta. Realizarile personale, copiii (daca ii ai) si pasiunile tale ajung sub lumina eflectoarelor. Placerile si distractia joaca un important rol in afirmarea libertatii de expresie a propriei persoane. Vrei ca ceilalti sa te ia in seama si sa te aprecieze, fiind dispus sa faci aproape orice pentru asta. Bucuria de a trai care te insufleteste pare a se rasfrange asupra celor din preajma ta.

Preocuparea fata de camin si familie revine pe ordinea de zi odata cu 23 iunie, gratie vizitei lui Venus pe taramurile Gemenilor. Relatiile cu rudele si oamenii apropiati tind sa se reinchege si armonizeze.

Luna noua din Rac si a cincea casa a Pestilor te inzestreaza pe 27 iunie 2014 cu o mare incredere in mijloacele tale de exprimare si comunicare. Creativitatea iti da in clocot si te sprijina cu precadere atunci cand trebuie sa-ti pui in valoare imaginatia. Daca te simti totusi neinspirat, cauta sa intalnesti o persoana cu experienta, apta de a-ti darui obiectivtatea si calauzirea de care ai nevoie.

Pe 29 iunie, trigonul Soarelui cu Neptun continua sa-ti stimuleze efluviile creatoae, mai ales intr-un domeniu artistic. Pari a fi predispus sa visezi cu ochii deschisi, un lucru deloc negativ daca ai capacitatea de a nu-ti neglija responsabilitatile cotidiene.

Cuadratul dintre neptun si Venus din aceeasi zi de 29 iunie 2014 poate genera dificultati in relatiile personale si profesionale. Poti fi inclinat sa-ti privesti partenerii prin prisma idealismului, avand prea mari asteptari de la ei si picand in crunte dezamagiri atunci cand acestea nu iti sunt implinite. Iti poate veni foarte greu sa faci deosebire intre fantezie si realitate, impunandu-se sa fii precaut in promisiuni si angajamente.

Horoscop Pesti iunie 2014 - Horoscopul dragostei

Din 7 iunie 2014, iesirea lui Mercur din tranzit direct in cea de-a cincea ta casa este pe cale sa creeze dificultati in comunicarea din cuplu. Nu lasa sa persiste intre tine si persoana ibita nici un fel de ambiguitate, nici un fel de inadoiala ce ar putea da nastere unei atmosfere de neincredere sau suspiciune.

Sub influenta calatoriei Soarelui in a cincea casa a Pestilor, din 21 iunie tinzi a flirta mai mult decat de obicei si a-ti asuma mai multe riscuri in viata sentimentala. Daca nativii singuri par a-si lua inima in dinti si a aborda cu indrazneala o persoana al carei farmec i-a prins in mreje, nativii casatoriti sau aflati intr-o relatie de durata sunt strabatuti de nazuinta de a-si reimprospata conexiunea afectiva.

Dragostea cu D mare, o legatura amoroasa serioasa si stabila, si nu o aventura superficiala, constitue repere ale tranzitului initiat de Venus pe 23 iunie in a patra ta casa. Pari a te simti vulnerabil din punct de vedere emotional, asa ca poti fi atras intr-o idila alaturi de cineva loial, capabil sa te protejeze si stimuleze. O astfel de persoana poate fi intalnita prin intermediul unui memebru al familiei sau intr-o imprejurare asociata cu casa ta.

Horoscop Pesti iunie 2014 - Horoscopul banilor si carierei

Empatia daruita de sextilul lui Venus cu Neptun de pe 4 iunie aduce avntaje nativilor din Pesti care lucreaza in vanzari si relatii cu publicul. Chiar daca intuitia iti furnizeaza niste pnturi pe plan financiar, este nevoie sa o sustii printr-o abordare logica, rationala.

Pe 13 iunie, Luna plina din sagetator si a zecea casa a Pestilor pune accentul pe reevaluarea telurilor si obligatiilor profesionale. Este posibil sa ajungi in pragul epuizarii din cauza asumarii unor sarcini in care nu esti sprijinit indeajuns. Cu toate ca ai credinta in tine insuti si vrei sa dai tot ce ai mai bun in tine, numai o atitidine practica, realista iti poate transforma aspiratiile in statornice realizari.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Pesti

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Pesti mai 2014
Horoscop Pesti iunie 2014 Horoscop Pesti iunie 2014 Reviewed by Diana Popescu on mai 24, 2014 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Iti multumesc si eu si te mai astept pe blog. Daca ai sugestii despre noi articole, esti binevenita. Diana

      Ștergere
  2. Femeile pesti sunt cele mai minunate fiinte!!!! Bune, calde, intelegatoare, gata sa,ti sara in ajutor oricand. Toate sunt frumoase, sunt femei wooow, nu poti sa nu o remarci dint,ro suta de femei. Este deosebita, are mereu ceva misterios si vesnic zeci de barbati cu gandul la ea. Nu invidiaza si nu uraste pe nimeni. Si iarta totul intotdeauna. Regret enorm ca tocmai am pierdut o astfel de femeie...cea mai fabuloasa si senzationala femeie pe care am cunoscut,o...dar daca spune nu, nu ramane! Adio marea mea iubire!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca este atat de ....la SUPERLATIV,de ce ai pierdut o???/Cum ti a scapat,,minunatie,,de femeie??????Inseamna ca tu esti vinovatul sau ...cam idealizezi aceasta zodie..

      Ștergere

Un produs Blogger.