Horoscop Capricorn iulie 2014

Horoscopul Capricornului iulie 2014  atrage atentia asupra dezideratului de a nu cade prizonier propriei tale emotivitati, a nu te lasa condus de altii si a-ti afirma vointa fara a pica insa in extrema impunerii cu forta a opiniilor si deciziilor tale. Cooperarea cu oamenii din jurul tau pare a fi cel mai potrivit mijloc pentru a-ti implini obiectivele. Prieteniile trec printr-o mare si semnificativa transformare, iar relatia cu familia se imbunatateste rezervandu-ti totusi unele surprize.

Horoscop Capricorn iulie 2014 - Horoscop general

Horoscop iulie 2014 - Capricorn
Horoscop Capricorn iulie 2014
Intarzierile si planificarile date peste cap in chestiuni tinand mai ales de familie si casa sunt pe cale sa dispara din 2 iulie 2014, drept consecinta a iesirii lui Mercur din aspect retrograd in Gemeni si a sasea casa a Capricornului. Tot ce ai de facut este sa iti revezi obiectivele si sa ii contactezi pe cei care sunt implicati in ele. Mesajele confuze catre si dinspre oamenii apropiati se clarifica, facand posibila focalizarea comuna spre lucruri ce nu mai suporta amanare. Pari a sti foarte bine ce ai de intreprins si incotro trebuie sa te indrepti.

Opozitia Soarelui cu Pluton de pe 4 iulie te pune in garda asupra eventualului risc de a fi jucat pe degete ori manipulat de persoane din imediata ta apropiere, in special de cele de care te leaga relatii de parteneriat personale, profesionale si sociale. Daca iti dai seama ca ti se intampla asa ceva, pari a nu sta cu mainile in san, fiind gata sa ripostezi cu tarie, un lucru deloc recomandabil intrucat poate duce la escaladarea confruntarilor cu altii, la inrautatirea legaturii cu ei si indepartarea de un necesar compromis. Straduieste-te sa-ti pastrezi obiectivitatea si lasa orice actiune radicala pe mai tarziu, cel putin pana maine, cand vei putea sa distingi cu o mai mare claritate cum anume trebuie sa procedezi.

Luna plina aparuta pe 12 iulie 2014 in Capricorn si intaia ta casa este de bun augur transformarii imaginii tale exterioare si atitudinii tale fata de lume. Nu te lasa in voia unei prea aspre autoanalize pentru a nu cade prada unei nejustificate descurajari. Poti duce pana la capat, cu succes, o parte a unui proiect, daruindu-ti astfel o fericita perspectiva asupra abilitatilor tale si implinirilor tale viitoare.

Incepand cu 13 iulie, Mercur parcurge sectorul astrologic al Racului si al celei de-a saptea case a Capricornului, lasand sa se intrezareasca o perioada de-a lungul careia tinzi sa constientizezi cu acuitate forta personalitatii altora si sa fii prea mult influentat de catre acestia. In aceste conditii, poti sa iti pui la indoiala principiile, valorile, si sa iti pierzi increderea in tine insuti. Desi acest tranzit este favorabil discutiilor si eforturilor de a ajunge la un compromis cu niste persoane din preajma ta, iti creaza dificultati in apararea opiniilor si intereselor tale. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa te detasezi emotional de ceilalti si sa discerni ce anume te reprezinta cu adevarat si ce anume ai imprumutat sau ti s-a impus din afara.

O stare de seninatate, de ampla implinire spirituala este pe punctul sa te strabata din 16 iulie 2014, atunci cand Jupiter isi face intrarea in Leu. In timpul acestui ciclu al existentei, esti mai putin preocupat de luptele pentru putere, orgoliul personal si ambitia de a fi mereu castigator in competitiile vietii. Nu iti mai pasa daca altii iti ghicesc calcaiul lui Ahile, fiind predispus sa iti preschimbi slabiciunile in puncte forte ale personalitatii.

Saturn isi reia tranzitul direct in Scorpion si a unsprezecea ta casa odata cu 20 iulie, netezindu-ti calea spre configurarea realista si implinirea unor ambitioase idealuri si teluri. Ai inclinatia de a-ti reevalua prieteniile prin prisma unor criterii destul de pretentioase, renuntand la unii vechi amici, intensificand conexiunea cu altii si inchegand promitatoare relatii cu oameni care iti impartasesc conceptiile. Este de asteptat sa iti asumi sporite responsabilitati, chiar o pozitie de lider, intr-o colectivitate sau intr-un grup din care faci parte de mult timp.

Pe 22 iulie, Mercur in opozitie cu Pluton te inarmeaza cu o intimidanta prezenta de spirit si o combativitate ce ii pot determina pe ceilalti sa fie extrem de defensivi in fata ta. Nu te repezi in lupte fara nici o alta miza decat impunerea punctelor tale de vedere si concentreaza-te mai curand asupra unei viziuni de ansamblu a existentei. Te poti apleca cu minutiozitate asupra detaliilor, un lucru folositor intr-un demers necesitand studiu si investigare.

Uranus retrograd in Berbec si a patra casa a Capricornului provoaca adeseori, incepand cu 2 iulie 2014, schimbari bruste, neanuntate de nimic, in relatiile cu familia si in obiectivele legate de locuinta. Nu este exclusa o mutare grabita intr-o alta casa. Noi conjuncturi ale existentei par a-ti impune sa fii mai flexibil, sa fii gata mereu sa faci fata unor evenimente imprevizibile.

O emotivitate febrila, scapata din frau, iti poate juca feste din 23 iulie, ziua de debut a tranzitului Soarelui in Leu si a opta ta casa. In acest context, este de dorit sa te supraveghezi cu mare grija pentru a nu-ti da de gol temeri si nesigurante adanc inradacinate in tine. Fii precaut fata de oameni ce pot incerca sa te conduca din umbra, folosindu-se de sensibilitatea ta emotionala, si infraneaza-ti predispozitia de a-ti calca in picioarele nevoile pentru a fi pe placul altuia! Pe de alta parte, constientizarea emotivitatii proprii iti poate prilejui o mai buna cunoastere a universului tau interior.

Din 26 iulie 2014, prezenta lui Marte in Scorpion si a unsprezecea ta casa iti semnaleaza ca cea mai potrivita cale de a-ti atinge scopurile consta din munca de echipa, din abilitatea de a-ti armoniza eforturile cu cele ale altora. Stapaneste-ti impulsul de a-i domina pe cei din preajma! Chiar daca acest aspect astral te indeamna sa iti demonstrezi abilitatile de lider, poti face asta fara sa-i calci pe altii pe bataturi. In acelasi timp, pari a distinge mai clar rolul pe care il ai in viata oamenilor din apropierea ta. Esti inclinat sa ii ajuti pe cei aflati intr-un impas, iar acest lucru iti poate solicita mult timp si o considerabila energie.

Sub efluviile opozitiei lui Venus cu Jupiter din 28 iulie, poti fi tentat sa apelezi la tactici mai putin ortodoxe pentru a-i aduce pe oameni de partea ta. Daca incerci sa te impui cu forta, nu faci decat sa ii determini pe ceilalti sa reziste cu o sporita cerbicie demersurilor tale. In acelasi timp, este posibil ca o alta persoana sa atenteze sa te controleze. Pentru a ajunge la un compromis, se impune sa te inalti deasupra individualismului si sa intelegi avantajele unei reale  relatii de reciprocitate.                            

Mercur paseste in Leu si a opta ta casa pe 31 iulie 2014, intr-un tranzit ce isi va arata influentele in Horoscopul Capricornului august 2014. In aceasta circumstanta astrala, tinzi a nu accepta tot ce ti se ofera de-a gata, fiind capabil sa dai deoparte, una cate una, toate straturile aparentelor pentru a ajunge la miezul lucrurilor. Nu mai suporti conversatiile superficiale, si nazuiesti ca discutiile cu ceilalti sa fie axate asupra unor subiecte importante. In mod asemanator, iti doresti ca tot ce traiesti sa aiba un profund inteles. Pari a nu avea prea multe de spus, dar atunci cand vorbesti ai darul de a atrage spontan atentia asupra ta. Ai la indeamna o perioada auspicioasa unei notabile transformari intelectuale, spirituale.

Horoscop Capricorn iulie 2014 - Horoscopul dragostei

Senzualitatea guverneaza viata sentimentala a Capricornului odata cu 16 iulie, ca efect al tranzitului lui Jupiter in a cincea ta casa. Relatiile de cuplu incipiente si cele de cursa lunga sunt caracterizate de o atmosfera de adanca intimitate si euforie afectiva.

Din 18 iulie 2014, Venus viziteaza teritoriile Racului si ale celei de-a saptea case a Capricornului, starnindu-ti nazuinta de a te angaja intr-o veritabila poveste de dragoste, bazata pe sinceritate si onestitate. O persoana plina de farmec, care stie sa se impuna cu gratie in viata sociala, este in masura sa iti captureze atentia si inima. Infatisarea unui potential partener pare sa conteze pentru tine mai mult decat de obicei. Poti fi prezentat unei astfel de persoane de catre un prieten ori cineva apropiat.

Cine nu risca, nu castiga! Aceasta pare a fi deviza inspirata de Luna noua ivita pe 27 iulie in cerurile Leului si a noua ta casa. Dragostea iti ofera nesperate satisfactii atunci cand iesi din carapacea complexelor si timiditatii, si iti deschizi inima persoanei iubite!

Horoscop Capricorn iulie 2014 - Horoscopul banilor si muncii

Din 16 iulie 2014, Jupiter in a opta ta casa aduce avantaje in asocierile financiare si de afaceri. Este o vreme oportuna ridicarii nivelului tau de trai, planificarii si organizarii resurselor banesti sau chiar obtinerii unui neasteptat beneficiu dintr-o mostenire. Unii nativi din Capricorn sunt pe aproape de achizitionarea unei noi masini ori case.

Tranzitul retrograd al lui Uranus in a patra casa a Capricornului poate da nastere unei atmosfere tensionate in viata profesionala. Un infierbantat conflict cu superiorii, scapat de sub control, te poate imboldi sa iti cauti alt loc de munca!

Pe 27 iulie 2014, Luna noua din a noua casa a Capricornului iti daruieste cu atat mai multe castiguri materiale cu cat iti aduci mai mult aportul intr-o relatie de parteneriat profesionala. Daca ai nevoie de un investitor ori un asociat in afaceri, nu sovai sa iei initiativa si sa iti faci noi contacte.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Capricorn 

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Capricorn iunie 2014
Horoscop Capricorn iulie 2014 Horoscop Capricorn iulie 2014 Reviewed by Diana Popescu on iunie 19, 2014 Rating: 5

35 de comentarii:

  1. O sa par rautacios acum. Am avut ani intregi un sef capricorn, mi-a mancat sufletul si mie si altor subordonati. Simteam ca cedez psihic,eram la capatul rabdarii,cand...a venit schimbarea lui din functie. Nu cred ca se astepta vreodata la asta,era ingamfat si sigur pe el. Noului sef nu a reusit sa-i intre usor in gratii,dar intr-un final,cu viclenie,a reusit. A redevenit acelasi oportunist nesuferit si arogant. Il eritam,simteam adesea ca ma ,,descarca energetic"simpla lui prezenta. Citeam horoscopul capricornilor,nu i se potrivea,era atipic.
    In randurile de mai sus citesc de un posibil confict cu superiorii,scapat de sub control. NU doresc niciunui capricorn sa i se intample asa ceva,dar capricornului de care vorbeam,cred ca ii doresc. I-ar fi o lectie,credeti-ma!

    RăspundețiȘtergere
  2. Greu mai e cu astrele astea! ...dar dacă le luăm în seamă poate o să ne fie mai bine....
    De la un Capricorn.

    RăspundețiȘtergere
  3. In general capricornii sunt materialisti,autoritari,sufera de ,,centrul atentiei,,ranchiunosi,razbunatori nu mai zic,si f.interesati material.Orice relatie(amicitie,de cuplu)etc.este si se concretizeaza doar prin prisma intereselor proprii.Sefii capricorni sunt deosebit de severi,plini de ei(la maxim),super-pretentiosi.Mare atentie cu ei,cand rad mai mult sau te lauda mai tare,atunci ,,te ard,,mai rau!Am patiti o si eu si cu sefi si cu colegi asa.(si fem.si barbati)sunt la fel,capricornii!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu la cele de mai sus.

      Ștergere
    2. acelasi lucru ar putea fi spus si despre scorpioni sau lei... Cred ca cel mai bine ar fi sa nu generalizam, zodiacul ne sugereaza anumite tendinte sau predispozitii. Sunt foarte multi factori implicati in definirea unei personalitati, cum ar fi background-ul social si educational, anturajul, gena, auto-educatia etc.

      Ștergere
    3. In general... capricornii sunt loiali, austeri, muncitori, iubitori de adevar spus "verde-n fata" (ghinionul celor pe care-i deranjeaza asta!), empatici, parolisti, punctuali, de cuvant... Si ar mai fi . Doar ca in lumea lui lasa-ma sa te las! acestea nu mai sunt valori apreciate!

      Ștergere
  4. Sunt de acord si eu cu comentariul de mai sus.la adr.capricornilor.Sunt razbunatori,egoisti,rai.Totul este bine,cat si cand le convine lor,daca nu......stele, vezi!!!!!Mai ales femeile capricorn,au ambitii f.mari sa te distruga daca si pun in cap, asta!Am avut si eu de a face cu ,,specimene,,de astea si ma feresc de zodia asta,ca de foc....poate chiar mai rau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt "razbunatori,egoisti,rai"? O daaa, cu toti cei care merita asta fiindca sunt oameni "degeaba". Sunt capricorn si nu suport minciuna, delasarea, lenea, nemunca (inclusiv furtul muncii altuia!), ipocrizia, falsitatea, lipsa principiilor, lipsa curajului de a fi tu insuti si de a-ti asuma principiile si punctul de vedere, ;ipsa curajului de a iti spune parerea atunci cand contavine celei a ...sefului- de exemplu. Nu ai principii si coloana vertebrala? Inseamna ca nu esti in stare de nimic, esti oportunist, nu agreezi contra-argumente (asta...daca ai avut argumente), esti delasator, adica un yesman... Detestabil specimen!

      Ștergere
  5. de acord,cu dv.mai sus!Aveti dreptate,asa sunt astia din capricorn,chiar daca pare ca ne am coalizat impotriva lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. De accord!Sunt casatorita cu un Capricorn si este cel mai rau,mai josnic si mai mizerabil om din lume!Seful este Capricorn si am aceasi parere si despre el.Vreau sa va spun ca pana isi ating scopul sunt cei mai buni si mai perfecti dar pe urma platesti cu varf si indesat tot ce ai primit candva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nasol...ca sa faci casa buna cu un Capricorn trebuie sa fii o zodie de pamant ori o zodie de apa...altfel nu ai ce sa cauti cu el, din pacate!

      Ștergere
    2. Nu exista in limba romana "mai perfecti". Un capricorn...

      Ștergere
    3. Pacat ca nu esti in stare sa apreciezi loialitatea neconditionata, rabdare de a ierta greseli impardonabile, empatia capricornului de langa tine. Plus ca habar nu ai sa trezesti "animalul" din el! Probabil esti o lenesa si o delasatoare care asteapta sa fie tinuta in puf, fara sa ai nici o contributie la binele comun... Capricornul te vrea la munca "umar la umar" cu respect si dedicatie pentru relatie, familie, bunastare comuna... Nu pricepi? Ghinion!

      Ștergere
    4. D-nul Definire nota 10! Sunt d-na capricorn si e foarte adevarat ce ati scris mai sus!

      Ștergere
  7. Nu este deloc adevarat. Eu sunt Scorpion dar cunosc f.multi capricorni. Sefa mea este capricorn si pot spune ca pare dura, cere extrem de mult de la oameni dar ea reprezinta un exemplu : punctuala, extrem de pregatita, diplomata, are un limbaj comic arigant dar stie cand sa-l foloseasca si in ce imprejurari. Este, sincer modelul meu de femeie. Probabil nu reusiti sa tineti pasul cu ei. Si apropo : uraste delasarea, minciuna, linguseala si incompetenta. Am si amici in capricorn si sunt super amuzanti, extrem de destepti si foarte stilati

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi se pare un act de lasitate si total lipsit de caracter o persoana care intra sa critice aici, in loc sa spuna face to face ceea ce il deranjeaza! ;) In alta ordine de idei, blamatii capricorni reusesc sa se faca placuti doar de caracterele puternice, ca si ei. Nu-si deschid sufletul in fata oamenilor mediocri si nu suporta lingusitori, barfa, mincinosi si tradatorii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pt ca nu suporta lingusitorii si prefacatoria ,ridicata la rang de arta in zilele noastre, pt ca isi sustin punctul de vedere, pt le place sa fie corecti si punctuali,de cele mai multe ori capricornii sunt priviti ca niste persoane reci/ingamfate

      Ștergere
    2. NU CA NU SUPORTA prefacatoria(asta sunt capricornii,plamadeala din lingusire si prefacatorie)Nu o suporta la altii,dar la ei?ESTE OK!

      Ștergere
  9. Cand spui CAPRICORN,totul este cu majuscule.Asadar,daca nu ai cel putin o majuscula in caracterul tau,nu poti avea un dialog cu un CAPRICORN.

    RăspundețiȘtergere
  10. Capricornul are o RABDARE imensa. Adora punctualitatea si munca. Uraste superficialitatea si lipsa de caracter. Trece cu vederea multe scapari de caracter ale celor din jur, dar si cand i s-a umplut paharul sa nu stai in preajma lui. Nu este razbunator. Ameninta la inceput in mod cumplit, apoi te ignora pentru ca isi da seama ca nu merita sa isi consume energia cu cei care nu le merita atentia.

    RăspundețiȘtergere
  11. SPUI CAPRICORN?trage apa dupa el,asa este de ranchiunos,razbunator,ticalos,perfid,ascuns!

    RăspundețiȘtergere
  12. Aveti dreptate,mai sus!Asa sunt capricornii si eu m am lamurit cu ei,din propria,,experienta,,cu 5capricorni si fem.si barbati.FEmeile cu predilectie sunt ingrozitor de materialiste,te termina cu discutii despre bani,bani,bani si sex!Aste sa manance bine,sa faca sex zilnic si sa se umple de bani.Altceva,nu ai sa vezi la ele,niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  13. Se pare ca multa lume are ceva cu aceasta zodie.Cine scrie asa despre ei,inseamna ca s a fript,ca si mine de altfel(varsator),m am ars rau de tot cu 2capricoarne,femei.Este adevarat ce s a scris aici despre ele,pur adevarat!Mereu nemultumite financiar mai ales,alearga dupa bani toata ziua,te agaseaza cu banii,daca s sefe,sa te fereasca sfantul!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu exista vreun nativ al vreunei zodii sa nu fie compus dintr-o suma de plusuri si minusuri. Cel fara de pacat, sa arunce cu piatra.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dragii mei, capricornul are principii, nu suporta prostia, nu suporta superficialitatea in relatii, discutii, etc...este foarte profund, daca are ceva sa-ti spuna iti spune pe fata, nu ascunde nimic ( probabil chestia asta deranjeaza!)...sunt pretentiosi pentru ca au un standard, pentru ca stiu ce pot, pentru ca au valoare, pentru ca au cu ce :), si da uneori probabil sunt mercantili pentru ca asta este zodia de pamant, dar nu mai mult decat fecioarele sau taurii... DAR daca vreti un prieten adevarat, corect, cinstit, fidel, muncitor, organizat, cu simtul umorului cautati capricornii puri din mijlocul zodiei si ma refer la cei nascuti intre 1 ianuarie- 13 ianuarie ! O zi cat mai frumoasa va doresc! ;)

    RăspundețiȘtergere
  16. POATE D VOASTRA SUNTETI EXCEPTIA DE LA REGULA!DAR.......................APROAPE TOTI CAPRICORNII SUNT CUM SE SCRIE MAI SUS(ADICA O PLAMADEALA DE RAU SI NEGATIV).Poate sunt si capricorni ,,altfel,,dar astia sunt putini si ma indoiesc ca ......ar exista!!!!!!PUNCT!AM CUNOSCUT PREA MULTI DIN ,,ASTIA,,UNUL MAI RAU CA CELALALT si mie nu mi schimba nimeni parerea despre ei,asa ca puteti spune orice doriti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. acelasi lucru putem spune despre toate zodiile'.....................

    RăspundețiȘtergere
  18. Gresit!Toate zodiile au si parte,,negativa,,dar cum sunt capricornii ......nu mai este ,niciuna!Cea mai rea si proasta zodie,asta este!

    RăspundețiȘtergere
  19. Toate zodiile au si parti bune si rele

    RăspundețiȘtergere
  20. eu am o sefa scorpion si e chiar o scorpie doi colegi gemeni betivi o colega taur care e curva o vecina pesti barfitoare buna mea pritena fecioara ii face mereu cu ochiul lui barbatumeu>.......................

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si iata-va pe dumneavoastra care sunteti |cea mai cea" dintre toti ! Nu stiu niciun capricorn care sa ceara celorlalti altceva decat el insusi demonstreaza ca se poate face! Paiul din ochiul... demonstreaza ca ?!

      Ștergere
  21. Crezi ca tot ce straluceste e din aur ????? eu nu cred .

    RăspundețiȘtergere
  22. Cate comentarii rautacioase la adresa capricornilor...De unde atata inversunare??? Observ ca pentru unii dintre voi caracterul unui om e dat de caracteristicile unei zodii....(de educatie ati auzit? ;) )

    RăspundețiȘtergere
  23. Mi se pare o mare aberatie sa cataloghezi un om dupa zodie.Cu atat mai mult sa generalizezi!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.