Horoscop Taur iulie 2014

Horoscopul Taurului iulie 2014 anticipeaza o constanta focalizare asupra valorilor familiei si caminului, un mare potential mental ce se cere cu insistenta exploatat, o inspirata integrare in viata sociala dar si necesitatea inlaturarii unor dificultati din relatiile de parteneriat.

Horoscop Taur iulie 2014 - Horoscop general

Horoscop iulie 2014 - Taur
Horoscop Taur iulie 2014
Sub influenta Lunii pline aparute pe 12 iulie 2014 in Capricorn si a noua casa a Taurului te poti  desprinde, cel putin vitual, de confortul de acasa pentru a schita planurile unei incitante calatorii. Indiferent daca reusesti sau nu sa iti permiti o vacanta mult dorita, simpla preocupare fata de aceasta placuta optiune are darul sa iti ridice moralul. Studiul individual, in special in domeniul profesional, reprezinta o alta orientare de bun augur in aceasta zi.

O perioada definita de o efervescenta activitate mentala este initiata din 13 iulie, gratie tranzitului lui Mercur in Rac. Poti fi atras de un ambitios demers intelectual ori literar. Daca nu reusesti sa iti pui la treaba clocotitoarea energie mentala, sa o canalizezi intr-o activitate cat de cat complexa, este posibil sa fii cuprins de o stare de neastampar, de o nerabdare ce isi va pune in mod negativ pecetea asupra comunicarii cu ceilalti. O ruda sau un om apropiat incepe sa joace un rol mai important in viata ta.

Venus patrunde pe 18 iulie in sectorul astrologic al Racului, stimulandu-ti inca o data gandirea si indreptandu-ti atentia spre subiecte demne de marele tau apetit intelectual. Pari a te delecta intr-o sporita masura in contactele si socializarea cu ceilalti, mai ales ca ai talentul de a rosti cuvintele potrivite la momentul potrivit ori de cate ori este cazul.

Din 22 iulie, Uranus retrograd in zona astrologica a Berbecului si a celei de-a douasprezecea case a Taurului impune sa fii cat se poate de atent si flexibil in confruntarea cu niste transformari bruste, negative ale conjuncturilor sociale, personale ori profesionale. Prudenta si intuitia iti sunt buni sfetnici, mai cu seama atunci cand niste mici, subtile schimbari prevestesc metamorfoze de amploare in imediata ta apropiere.

Soarele reia si redimensioneaza influentele lui Jupiter odata cu 23 iulie, atunci cand se instaleaza in Leu si a patra ta casa. Esti inclinat iarasi sa  prioritizezi chestiunile legate de camin si familie, sa iti redescoperi si afirmi apartenenta spirituala si intelectuala. Poti fi tentat sa pui piciorul in prag acasa, sa te preschimbi intr-un mic tiran si sa provoci astfel niste aprige dispute cu membrii familiei. In loc sa faci asa ceva, ar fi indicat sa te concentrezi asupra valorilor care te conecteaza de cei dragi, sa cladesti o adevarata stabilitate in relatiile cu ei.

Tranzitul lui Marte in Scorpion prefigureaza din 26 iulie 2014 posibile conflicte in legaturile de parteneriat dar si potentiale infruntari cu niste inamici. In acest context, este de dorit sa conlucrezi cu asociatii tai din sfera personala, sociala ori profesionala intru depasirea problemelor actuale. Acest lucru este cu atat mai necesar cu cat vei avea nevoie in curand de ajutorul consistent al altora.

Pe 27 iulie, Luna noua din Leu si a patra casa a Taurului readuce in atentie caminul si familia. Aceasta Luna noua netezeste drumul spre noi si chiar debordante inceputuri, asa ca este important sa ai curajul de a-ti exprima fara nici o jena simtamintele fata de rude sau oameni apropiati. Ai prilejul sa-ti extinzi orizonturile viitorului prin debarasarea de temeri si indoieli nejustificate de nimic, printr-o atitudine curajoasa si creativa.

Mercur viziteaza si el taramurile Leului odata cu 31 iulie 2014, intr-un tranzit ce se va reflecta cu prisosinta in Horoscopul Taurului august 2014. Pari sa fii predispus sa te izolezi cumva de lume si sa iti scrutezi cu minutiozitate fiinta interioara. O serie de dificultati din viata de familie iti inspira niste radicale schimbari.

Horoscop Taur iulie 2014 - Horoscopul dragostei

Dragostea interfereaza cu incitarea intelectuala din 18 iulie 2014, atunci cand Venus isi incepe parcursul in a treia casa a Taurului. Pari a-ti dori sa ai langa tine pe cineva in stare sa iti inteleaga si sa-ti stimuleze ideile si idealurile. Aceasta casa este guvernata de Gemeni, asa ca poti fi atras de doi promitatori parteneri de cuplu in acelasi timp. Oricum, exista sansa sa intalnesti o persoana speciala intr-o scurta calatorie, prin intermediul internetului, unei rude sau unui prieten.

Daca onestitatea, sinceritatea si reciprocitatea dintr-o legatura in doi au avut de suferit de-a lungul tranzitului retrograd al lui Saturn in Scorpion si a saptea ta casa, din 21 iulie, ca efect al reintoarcerii acestei planete in aspect direct, viata sentimentala impune luarea unei decizii clare si ferme. Din acest motiv, unele cupluri par a ajunge la o despartire ori la un divort, in timp ce altele se vad nevoite sa faca fata unor sporite responsabilitati pentru a-si asigura stabilitatea conexiunii afective. Strabatuti de aspiratia fierbinte de a fi impreuna cu un suflet pereche, cu cineva care sa-i inteleaga si iubeasca asa cum sunt, Taurii singuri pot ajunge sa-si vada visele cu ochii daca reusesc sa faca niste sacrificii si sa-si dea jos de pe ochi valul unor roze iluzii.

Odata cu 26 iulie, prezenta lui Marte in a saptea casa a Taurului vesteste o perioada de suisuri si coborasuri, de certuri si impacari in dragoste. De fiecare data cand se iveste o disputa cu persoana iubita, tinzi sa te indrepti spre miezul lucrurilor, si sa ii pui capat odata pentru totdeuna.

Horoscop Taur iulie 2014 - Horoscopul banilor si muncii

Din 2 iulie 2014, iesirea lui Mercur din turnura retrograda in Gemeni si a doua casa a Taurului indeparteaza problemele, amanarile si intorsaturile neasteptate din sfera financiara. Desi aceste impedimente au fost extrem de iritante, este posibil ca ele sa-ti fi invigorat hotararea si vointa, focalizandu-le catre impliniri atat pe termen lung, cat si scurt.

Situatia financiara personala ajunge in prim plan odata cu 13 iulie, ca urmare a tranzitului lui Mercur in a treia ta casa. Nazuiesti sa faci mai multi bani, iar acest lucru este facilitat de o cat mai practica perspectiva asupra existentei.

Tranzitul lui Jupiter in a patra casa a Taurului este asociat din 16 iulie 2014 cu cumpararea sau vanzarea unei case sau a unei proprietati. Este posibil sa beneficiezi de un ajutor financiar din partea parintilor ori de o neasteptata mostenire.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 – Taur

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Taur iunie 2014
Horoscop Taur iulie 2014 Horoscop Taur iulie 2014 Reviewed by Diana Popescu on iunie 25, 2014 Rating: 5

8 comentarii:

  1. Diana tu faci si astograma personalizata ? dupa data nasterii , locul nasterii , ora/minut ??

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc, Diana! Eu sunt taur, sper să fie de bine tot ce-mi prevezi tu Îți urez succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper sa se indeplineasca . Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. TAURII BARBATI?NISTE TICALOSI SI MINCINOSI<CURVARI LA MAXIM!

    RăspundețiȘtergere
  5. ALTFEL TOTI BARBATII SUNT NISTE TICALOSI SI MINCINOSI PERFECT SCRIS [CURVARI LA MAXIM ............

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu barbatul taur pe toate fetele le inpung ma mir ca mai am coarne tot ma scarpin cind pe piept cind pe cap mi plin albumul deja ,acuma stau pe cur si ling o inghetata rece sa-mi racoresc coarnele..

    RăspundețiȘtergere
  7. nici eu nu agreez barbatii din aceasta zodie desi sunt nascuta in taur....mi se par fara substanta si enervanti pe alocuri

    RăspundețiȘtergere
  8. pt august ???? mereu lasi taurul pe ultimul loc ...se vede ca nu iti place .

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.