Cum aleg zodiile scaunele, mobila si alte accesorii din casa

Te-ai gandit ca semnul zodiacal te poate influenta cand iti amenajezi casa sau cand cumperi scaune si alte accesorii de mobila? Daca ti-am atras atentia cu aceasta intrebare, atunci zi-mi ce zodie esti si daca ti se potriveste caracterizarea prezentata mai jos:

Rac
Racului ii place stilul contemporan de amenajare a locuintei. Casa lor este ca un castel, in care isi tine familia in siguranta. Nu acorda prea multe atentie modei, pur si simplu vrea ca totul sa fie „pe gustul lui”. Peretii sunt in culori pale, cum ar fi alb perlat, galben, bej, bleu deschis. Daca opteaza culori inchise la culoare pentru pereti, atunci picteaza si flori sau peisaje viu colorate. Pentru ca pune accent pe familie, este foarte probabil sa vezi pe pereti poze inramate. Daca vreodata vrei sa-i faci un cadou, cu un portret de familie sau un tablou cu peisaj marin, realizat artistic si viu colorat, il vei aduce in al noualea cer. Atractia pentru peisaje marine se explica prin faptul ca este zodie de apa.

Leu
Tipic regelui, ii plac amenajarile luxoase. Sufrageria Leului va avea canapele si mobila frantuzeasca de lux, care sa-i aminteasca de Napoleon sau alt mare conducator. Leului ii plac tablourile marilor artisti, mai ales cele pictate in ulei. Daca vreodata vrei sa-i faci cadou un tablou, sub nicio forma sa nu-i dai o copie a unui tablou celebru, il vei jigni profund. Nu ii pasa ce stil este tabloul, atata timp cat brandul este renumit. Daca insisti sa-i cumperi un tablou dar nu iti permiti unul scump, atunci ia alege unul cu bun gust, realist si pune-l intr-o rama frumoasa, decorata hand made. Fiind pasionat de arta, oricat de multe piese ar avea Leul, tot gaseste loc pentru inca una.

Fecioara
Fecioarei ii place stilul minimalist. Nu ar trebui sa te mire daca in sufrageria Fecioarei vei gasi mobila din piele de culoare verde si mici tablouri atarnate pe pereti. In aceea ce priveste tablourile, este pasionata de Cubism, dar nu-i plac tablourile mari, ci pe cele de aproximativ 20-30 cm. Din moment ce ii plac si florile, poate un tablou cu tema florala ar fi un cadou binevenit. Aceasta zodie reuseste sa-si amenajeze casa cu un buget mic, combinand armonios culorile preferate: bleu deschis, verde deschis, crem, gri deschis, maro. Pentru ea, confort si bun gust inseamna forme geometrice si linii drepte.

Balanta
Balanta este pasionata de Feng Shui, lucru normal daca stai sa te gandesti ca ii place armonia si echilibrul. Cu toate acestea, nu se poate decide asupra unui anumit stil, care sa ii placa mult si sa fie potrivit pentru fiecare camera. Aceasta zodie prefera culori precum cafeniu, crem, roz, verde deschis.

Orice cadou ai alege, documenteaza-te ce semnificatie Feng Shui are!

Scris de: Alexandra Baran Petrescu



Articole despre noroc, fengshui, an chinezesc in Blogul Dianei:
2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Numerele norocoase chinezesti
Nodul mistic feng-shui| Talismane feng-shui
Copaceii feng-shui si sarpele feng-shui


Cum aleg zodiile scaunele, mobila si alte accesorii din casa Cum aleg zodiile scaunele, mobila si alte accesorii din casa Reviewed by Diana Popescu on iulie 17, 2014 Rating: 5

2 comentarii:

  1. un articol scris doar pe jumatate? doar cu cateva zodii? ce treaba e asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o zodie din fiecare semn: apa, aer, foc si pamant. Va urma si partea a doua :) Sa urmaresti blogul Dianei

      Ștergere

Un produs Blogger.