Citate despre accidentele cu avionul

Recentul dezastru aviatic din Ucraina ne pune mari si hotaratoare intrebari nu atat despre riscurile zborurilor cu avionul si a accidentelor ori catastrofelor aviatice, cat despre obsesiile politice si nationaliste care ucid la intamplare oameni fara nici o vina. Chiar daca recenta catastrofa aeriana din Ucraina (la fel ca si cea de la World Trade Center din New York din 11 septembrie 2001) isi afla vinovatii, oamenii iresponsabili care au provocat-o, adevarata vina o poarta niste lideri politici (sau religiosi) cu mult mai iresponsabili decat ei.

citate catastrofe aviatice
"Uneori, ghinionul te loveste la fel ca intr-o tragedie antica greceasca, fara a-ti aduce vreo contributie. Atunci cand un avion se prabuseste, nu este vina ta."
Werner Herzog

"Daca Beethoven ar fi fost omorat intr-un accident de avion la varsta de 22 de ani, ar fi schimbat intreaga istorie a muzicii si aviatiei."
Tom Stoppard

"Este extraordinar cat de sigur a devenit sa calatoresti cu avionul. Din punct de vedere statistic, ai mai multe sanse sa fii ales presedinte ale Statelor Unite decat sa mori intr-o catastrofa aviatica. Ce realizare importanta a societatii! "
Steven Johnson

"Nu m-am indoit niciodata de nimic, chiar si atunci cand un avion s-a prabusit. Nu m-am infuriat impotriva lui Dumnezeu. Am stiut, pur si simplu, ca a existat un motiv nestiut de mine din cauza caruia s-a intamplat asa ceva."
Reba McEntire


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Calatoria in citate, aforisme, maxime

Norocul in citate, aforisme, proverbe

Frica in citate, aforisme, maxime
Citate despre accidentele cu avionul Citate despre accidentele cu avionul Reviewed by Diana Popescu on iulie 18, 2014 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Interesante citate. Am scris si eu despre 8 glume pe seama asta la mine pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca sa ii arat leului ca il pot lovi intai omor o musca

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mai pot rusii de asta

    RăspundețiȘtergere
  4. Ultimul citat,inseamna foarte mult pt.noi si indica faptul ca destinul ne este scris si noua,necunoscut!De ce ni se intampla una sau alta D ZEU,stie!asa este destinul nostru!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.